Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 13
mi_bebelina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Tot eu ultima si prima??? Revin cu constipatia...MAi fetelor, nu stiu ce sa-i mai fac, voi ce le-ati facut in astfel de situatii...nu am pere si prune in casa, o sa cumpar azi...se chinuieste si plange de nu se poate. Supozitorul nu pot sa spun ca are efect... ![]() I-am bagat niste granule de ceai de musetel in lapte....dar nu l-a papat... si totusi a papat mar de 3 zile incoace...f bine...Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
Buna Laura si celorlalte fete! Va citesc mereu, insa nu ma timp sa raspund cum as vrea...
In legatura cu constipatia, eu cred ca am gasit remediul....cel putin la Delia functioneaza. SUCUL DE MORCOVDai un morcov pe razatoare(cei cu varful rotund sunt mai buni ca sunt mai zemosi), apoi storci intr-un tifon......daca nu vrea la biberon incearca sa ii dai cu lingurita ca si cum ar fi un medicament. Eu ca sa previn constipatia ii dau Deliei cel putin o data pe zi acest suc si cel mai bine la masa de pranz cu supica(de fapt la mine e un piure). Langa castronelul cu mancare am si canita cu suc si din cand in cand mai pun cate 2-3 lingurite in piure, amestec sa nu se simta gustul si papa bebelina cu placere....ba chiar pana a terminat de papat are si kk in pampers. Ii pun suc de morcov si in piureul de fructe, chiar si in cereale..Mie doctora mi-a zis ca merul si banana constipa.......acuma stiam de banana, dar mar? Ma gandeam ca a gresit ea...se pare insa ca o fi ceva adevarat...Si ca sa il ajuti....masaj pe burtica si gimnastica cu genunchii la piept(eu chiar o apas uneori pe Delia cu genunchii pe burtica si are efect)
Deliutza Broscutza
Lorich spune:
Neata,
Raducu rulz!!!
Lasa Gabi ca luam si film nealterat de pe site sau din alte locuri ![]()
Jady trebuie sa spun si eu, desi ti s-a spus la greu sa nu mai pui la suflet astfel de rautati. Pur si simplu cunosc si eu mame care doar pt ca bebeii au fost cuminti sau pt ca (in cazul tau) au luat mult in greutate simt ele nevoia sa o faca pe atotstiutoarele. Nu exista dom'le, fiecare copil e diferit.
de la mine.
Laura imi pare tare rau pt Mircisor. Aseara am avut si eu prima experienta de genul asta din viata lui Robert. S-a constipat intr-un hal de la Fierul ala pe care i l-am inrodus de 2 zile de se scremea cate o ora. Noroc ca am avut un maaaaare succec cu supozitor, uf saracu, imi venea sa plang de mila lui.
Andre27 mare acritura de soacra ai si tu! Mai da' soacrele acre sunt chiar toate la fel???? Ca stiu si eu genul... Daca avea Ericut 8700 poate era preeeeea gras. Mama lor... un ceai cu matraguna, ceva?
Edit ca stiam ca am uitat ceva:Elenuca pupic pentru Lizuca, deci asta era, uite ca sa stim si noi in caz de febra din asta fara esplicatii. Muuulta sanatate si recuperare rapida!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
elenuca spune:
iulia 83 scrie:
marul constipa?!?!?!!!???? asta a fost un prim remediu impotriva constipatiei dat de dr pediatra pt fie-mea la 2 luni juma..e posibil/?? plus ca eu daca manc un mar intreg, stau pe toilet juma de zi

Iubita uite www.pcfarm.ro/articol.php?id=311#" target="_blank">aici ce se spune despre mere, pesemne la tine functioneaza pe invers...
Ce frumos ca se intalnesc fetele in parc, mi-e dor sa ies si eu, tare nasol e sa stai numai in casa, sunt deja 5 zile de cand n-am iesit deloc...mi-e dor de parc, mi-e dor de cuscra draga, de ginerica Mateias nu mai vorbesc...
.
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
Lizuca
Povestea nasterii
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage
iulia83 spune:
elenuca acolo scrie laxativ..deci, marul nu constipa. asa stiam si eu. de ce sa fie la noi pe invers? scuze daca n-am inteles 

am renuntat la pui, ca mi-e lene sa-l decongelez, am uitat sa-l bag in frig de aseara...ii dau un sfert de galbenus de ou..sa vedem ce-o sa iasa...
Mami de Mufitza Ariana Elena 
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 elenuca acolo scrie laxativ..deci, marul nu constipa. asa stiam si eu. de ce sa fie la noi pe invers? scuze daca n-am inteles ![]() ![]() ![]() am renuntat la pui, ca mi-e lene sa-l decongelez, am uitat sa-l bag in frig de aseara...ii dau un sfert de galbenus de ou..sa vedem ce-o sa iasa... Mami de Mufitza Ariana Elena ![]() Pozici Mufitza Mufitza's Videos 5 Lunitze Povestea nasterii ![]() |
Si eu la fel am vazut, ca-i laxativ..ma gandeam ca nu compileaza neuronu'
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
jady spune:
MULTUMESC ...fetele dragute,ffff dragute:Miss,Cleo,laurita,Ylari,Adriana,Andreea,Andreap,Lorich,Inais,multumesc fff mult pt gandurile bune

.
sunteti cele mai tari va admir cata fermitate pe voi...
oricum pe tanti aia nu ne vedem decat din intamplare
va pup miati facut ziua geniala
bratafel spune:
Neatza fetelor !!
Referitor la constipatie - Biancuta mea face de vreo 4-5 ori caca pe zi. Ii dau si suc de morcov + mar si piure de morcov si banana.(nu toate odata - la diverse mese). Mai face din cand incand cacarezi dar pe urma urmeaza un big kk. Cand era nepotelul meu de 6 luni tin minte ca a fost si el ff constipat, dar nu mai tin minte cum i-a trecut - am sa o intreb pe sora mea si revin.
Mihaser - unde este magazinul cu produse bio? scrie-mi adresa exacta daca o ai - am sa trimit pe verisoara mea pana acolo sa-mi ia si mie una alta.
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Simonix spune:
Neatza fetele :)
Elenuca - multa sanatate ! 
Laurita - incearca sucul de morcov, cum ti-au recomandat deja fetele. Si ai grija sa fie hidratat, alearga-l cu biberonul cu apa. Eu una nu stiu ce sa zic, am avut problema asta cand am trecut de pe lapte matern pe lapte praf, s-a reglat f bine odata cu diversificarea. Robert produce de 3 ori pe zi
De doua ori face niste dopuri
si o data face zdravan. La dopurile alea il vad ca se chinuie si el nitel, uneori plange un pic, dar nu exagerat. Spuneati ca piureul constipa? Eu mereu ii dau piure cu morcov... si mar... si banana.
Carnitza noi nu am inceput, ma bate mama la cap sa ii dau, dar as vrea sa mai astept, caci nu e nici o graba.
Mihaser - esti tare dragutza
Abia asteot sa ma frezez si eu
O sa plec la Cracovia peste o saptamana si cred ca din aeroport aterizez fix in coafor
Sa vad daca mai am skilluri de poloneza

Jady - nu inteleg de ce iti faci probleme cu greutatea bebicilor :) Uite, Robert, in comparatie cu ce greutati se vehicula pe aici
e un slabanog, dar eu una nu il vad deloc asa. La 6 luni jumate are 7 500 :) Este vesel, plin de energie, voios. Daca si Eric al tau este fericit - nu ai de ce sa te simti aiurea cand se fac asemenea comentarii 
Iulia - imi pare rau sa aud ca ai o perioada asa dificila. Eu nu am avut asa stari decat canderam in maternitate si imediat dupa, imi aduc aminte ca adormeam in fund
si eram capie capie. 
Alysh - succes la invatat ! Eu nu cred ca as mai avea energie si pentru asa ceva :)
Gabitza - o sa ma apuc si eu sa spionez netul sa il gasesc pe piticul tau vedeta
Daca aveti vreau link ceva - vreau si iooo!
Melly - uitasem sa iti multumesc pentru montaj de mladitze si mugurashi !

Fecian - ce faceti voi? Cum mai este puiul ! asteptam vesti bune 
Fetele cu intalneala, va urez vreme placuta, chef de vorba
- sa ii rezolvati problema lui Mirci, da ???
Va pup pe toate, fug la munca 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
bratafel spune:
Jady - nu iti fa probleme legate de greutate, mie mi se pare o greutate normala, mai ales ca este inalt! Bianca are la 5 luni 6600gr si 68 cm. Este mai slabutza la fata dar este luga, toata ziua este agitata si normal sa nu se prinda. Asa a fost de cand era mica cu toate ca am nascut-o de 4 kg. Fiecare copil are ritmul lui de crestere. Eram si eu panicata dar m-am calmat.
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
YLARI spune:
Buna fetelor,
Cleo pupici, nici Eva nu s-a schimonosit macar cand i-a facut vaccinul. Doctora: “dar daca se loveste plange?” “Pai Doamna doctor, nu se loveste, ca am grija…” Dar saraca o data am zgariat-o cu crucea de la gat si a plans. Deci, o afecteaza durerea, stati linistita! O sa pun o poza cu pantalonii si botosii facuti de mama, sper sa se vada ca sunt pe un verde inchis, dar sa stiti ca nu sunt niste modele deosebite, dar mie imi plac la nebunie ca i-a facut mama mea sin e facea si noua cand eram copii si mi-s tare dragi!
Iulia, violenta noastra, m-ai facut sa rad cu “pumnul in cap” pentru romanca lui jady! Ooooof, imi pare rau ca Mufitza nu mai doarme toata noaptea…
Elenuca, pupic Lizucai sa treaca repede! Multumim ca ne-ai spus despre simptome! Of, of… iti e frica sa scoti si copilul din casa… dar la fel cum au zis si fetele, mai bines a le faca acum cand sunt mici.
Andree27 imi pare rau ptr incidentul cu soacra. La fel si a mea se lauda ca are grija de fata si va jur fetelor, nici un pampers nu i-a schimbat!!!! A spalat-o o singura data la fund dup ace a facut kk si i-a lasat pasarica plina de kk deci nu am mai lasat-o sa se atinga. Spune la toata lumea ca s-a pensionat ca am nascut eu si ea a stat mai toata vara la tzara (si acum s-a dus, a plecat ieri numai ca san u mai stea o zi sa imi ia si mie alocatia fetei) Asa sunt ele nu ai cum sa le schimbi. Eu gandeste-te ca stau si cu ea in casa. V-am zis ca spunea sa se faca Eva mai mare sa ii dam sa bea vin?????? Deci eu am ramas interzisa fetelor. Asta e aiurea in tramvai rau de tot. Pe sotrzul meu oricum l-a trimis la tzara nu l-a crescut ea, l-a adus de scoala si tot nu a mai facut copii ca nu a mai avut curaj, i-a fost foarte greu cu sotzu…
Laurita abia acum am citit de propunerea ta de intalnire, eu seara la ora 21 inchid calculatorul. Oricum de cand cu frigurile ies mai pe dupamasa afara (ieri am iesit pe la 14-14.30 vrei asa?) Despre constipatie, eu cum am vazut ghiuleaua la fundul Evei i-am si bagat supozitor si am rezolvat problema. Si ceaiul cu fenicul de la Humana pe care l-a recomandata iulia e bun. Noi avem si la inceput cand am inceput sa ii dau facea si de 2 ori pe zi! Asta cu prunele nu stiu ce sa zic, mie mi s-a constipate de a facut tocmai peste 3 zile cand i-am dat pruna, deci eu in pruna nu mai cred! Despre banana si eu steam ca ar constipa, ca atunci cand m-am operat de endometrioza mi-a zis doctora san u pap banana ca va fi vai de kuru si de burta mea.
Gabitzam, felicitari ptr Raducu vedeta, si ce te mai necajisei tu cand i-au aratat atunci doar copanelul. Sa pui linkul mai tarziu sa ma benoclez si eu!!!!
Pupici!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

de Mircea Ioan, 15 mai 2008