Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Mihaser ce misto cu promotia de produse bio...dar ce freza ma, ca am vazut pozele cu mamicile de Timisoara si ai parul lung. M-am uitat eu prost?
Iulia incerc acu sa-i fac un suculet de morcovel crud!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

M-am tuns si m-am vopsit! dar eram in aceeasi nuanta si nu prea iese freza in evidenta!
Vreau sa merg si la pensat...si poate o curatare de ten ceva...astept indemnizatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

[quote]citat din mesajul lui Reallaura
Revin cu constipatia...MAi fetelor, nu stiu ce sa-i mai fac, voi ce le-ati facut in astfel de situatii...nu am pere si prune in casa, o sa cumpar azi...se chinuieste si plange de nu se poate. Supozitorul nu pot sa spun ca are efect... I-am bagat niste granule de ceai de musetel in lapte....dar nu l-a papat... si totusi a papat mar de 3 zile incoace...f bine...
]

Iubita, marul constipa, iti recomand sa-i adaugi in mar suc de morcov ras, pana o sa cumperi pere, apoi ii pui si para in mar. Eu asa fac s nu am avut probleme cu constipatia cu Lizuca.
Sucul de morcov auta la constipatie, pe cand supa crema de zarzavat conduce la constipatie.
De asemenea poti incerca sa-i dai cu lingurita apa calduta dupa ce papa supa crema.
Mirciulica

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Lizuca

Povestea nasterii

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Da lily in alea eram...mi le-a facut o prietena!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Gheorghe il intalneste pe Ion si ii spune: - Stii ca ti-a murit soacra? - !!! - Ioane, stii ca ti-a murit soacra? - !!! - Ioane, nu ai auzit, ti-a murit soacra! - Nu ma face sa rad ca am buzele crapate

Gheorghe il intalneste pe Ion si ii spune: - Stii ca ti-a murit soacra? - !!! - Ioane, stii ca ti-a murit soacra? - !!! - Ioane, nu ai auzit, ti-a murit soacra! - Nu ma face sa rad ca am buzele crapate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo, Elenuca, merci mult fetele!

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Scriu pe fuga ca ma intalnesc cu Laurita si nu m-am pregatit deloc, nici fardat, nici cremuit ncic nimic. Iti zic de-acum ca nu sunt spalata pe cap Imi pare rau de Mirci cu constipatia, vb in parc sa gasim solutii.
Asa cum ai zis si tu poate mai vor fete sa vina ca nu stiu cand ne mai vedem. Eu ies cu Vlad afara de doua ori pe zi dar pe langa bloc, intr-un parculet el doarme iar eu voi citi ca in decembrie am primul examentre' sa incep sa invat mai ales ca neuronii mei dorm si cred ca tre sa citesc de o mie de ori ca sa-mi intre si mie un sfert de materie in cap..........si e o materie...........reforma instituriilor europene.....cum au fost ele create, cum au fost modificate prin fiecare tratat in parte......nu intru in detalii ca e o nebunie. Eu ziceam ca la facultate particulara e usor, pe naiba, fac. mea de stat a fost floare la ureche pe langa asta.

Elenuca, pup Lizuca, sanatate multa, sa se faca repede bine!!!

Iulia, nu te speria, o sa treaca si perioada asta, nu cred ca e vb de un puseu de crestere ci de o schimbare de comportament care dureaza din cate am inteles din luna a 5-6-a pana la un an. Si Vlad si-a schimbat comportamentul, nu se trezeste noaptea dar plange prin somn, eu fug cu bibe de apa si nu apuca sa se trezeasca. I-am bagat si suzeta sa-l potolesc si am reusit. Deci apa si suzeta sunt solutiile noastre.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Cleo, Elenuca, merci mult fetele!

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

laura, sa ne zici si noua cum ai facut urechile la caciula. ca io am lasat asha cilindrica.

s-a kkt fiica mea. Miroaaaaseee nasol! io obisnuita cu cupil de san, la care out-put-u nu miroase....

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

mami de Edvin Sebastian

nu stiu de ce dar cand aud de soacrele voastre imi vine sa bag eoticonul asta am un fix

marul constipa?!?!?!!!???? asta a fost un prim remediu impotriva constipatiei dat de dr pediatra pt fie-mea la 2 luni juma..e posibil/?? plus ca eu daca manc un mar intreg, stau pe toilet juma de zi

gata, am dat masa de fructe, fata e linistita, se joaca, profit de asta sa fac supica.
intrebare baraj: a bagat cineva carne? ca am o gaineasa de tzara care abia asteapta s-o transhez sa hranesc prunca cu ea...i-as fierbe un "desti" intr-o apa separat sa-i toc in crema de legume.

iau laptopul cu mine in buc sa va mai cetesc printre randuri ca fatuca da semne sa doarma...juma de ora ca de obicei dar deajuns cat sa fac eu totul pt supica

Mami de Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lilly, credeam ca nu a mai vazut nimeni in afara de mine si de Lorich

Azinoapte tarziu si-a adus aminte Costi ca i-a zis doctorita ca azi dau la ProTV, la CSID, materialul filmat cu Raducu la cabinet, n-am apucat sa intru sa va zic sa va uitati, ca a fost emisiunea la 8:15. Mai pe seara pun inregistrarea cei de la CSID pe site in arhiva emisiunii si va dau linkul sa-mi vedeti baietii. Ca a zis si Costi cateva cuvinte. Doar ca in loc de Constantin Marin la numele afisat pe ecran, au scris Andrei Marin, asa ca indirect a fost si Andrei prezent Raducu e telegenic rau
Am si inregistrat, cu camera, dar apare cu fundal sonor facut de Andrei, e destul de nostim, ca tot tragea de fusta mea cu una alta, isi comenta desenele lui animate, pe urma l-a recunoscut pe taica-su la TV si striga 'tata, tata' . L-a vazut si pe ala mic si tot zice "Oducu a dotor". Si mai suna si draguta de Lori chiar atunci sa-mi zica sa ma uit la TV

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elenuca, rubeola cred ca este cea mai usoara dintre bolile copilariei. A facut si Andrei, chiar si dupa vaccin. Eruptia trece intr-o zi si nu lasa urme. Dar trebuie sa stai cu ea in casa o saptamana, ca am inteles ca inca mai este contagioasa, el putin noua asa ne spusese.

Mihaser, foarte frumusel

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput