Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

iti dai seama ca si eu vreau sa ma benoclez...azi chiar m-am uitat la 10 clipuri CSID in speranta ca il voi vedea pe Raducu, dar, ciuciu. apoi am aflat ca abia diseara
facem galerie pana atunci hai Raducuuuuuu eh! s-au cam prafuit donsoarele

Mami de Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

cand aveti chef de ras:

http://www.27bslash6.com/overdue.html

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

hello!
Lorich merci de strigare. M-ai facut sa ies din barlog.N-am mai scris de mult din motive de Dragos maraici. I-a iesit un dintisor si al doilea o ia pe urmele lui. Nu mai vrea nimic solid la masa, asa ca am regresat cu diversificarea. De sarbatorit, l-am sarbatorit cu lapte, dupa cum spuneam. De fapt, sa fiu sincera, si uitasem ca implineste 5 luni. Daca nu ma suna Flavia... Asta ca tot era vorba pe aici de mame denaturate. Astept sa vad cum ti-a iesit calendarul. Si eu mai am ceva poze mai noi si voi inlocui din cele din calendar. Dar astea vor fi singurele modificari.
Jady nu-ti mai face atatea probleme. Eric e foarte bine. Cezara mea avea la 8 luni 71 cm si 7100g. Si acum e mare, sanatoasa. Dr de familie vroia sa ne trimita si pe noi la analize pe la Bucuresti, dar am avut noroc cu pediatra noastra care ne-a linistit si a avut dreptate. Atata timp cat copilul e sanatos, vesel si ia in greutate, cat de putin, e ok.
Reallaura eu am luat din farmacie (din Sensiblu) un sirop, se numeste Lactulose si contine 65% lactuloza. Eu ii dau o lingurita din el in situatii extreme.
Gabitza si eu ti-am vazut dimineata baietii la CSID. Chiar ma intrebam daca or fi ei, sau nu. Acum am confirmarea. Raducu micul actor telegenic si felicitari parintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Hai ca m-am intors .... eu ii scrisesem Laurei de sucul de morcov imediat ce am citit de dragul de Mirci constipat...apoi am vazut ca si celelalte fete ii recomandasera asta.

Legat de branzica, nu stiu unde am citit ca daca pui 2 lingurite de iaurt si 1 de smantana iese branzica mai pastoasa......sa va zic cum am facut eu: 2 cani de lapte semidegresat UHT, 1 lingurita de iaurt, una de smantana si 2 pastile de calciu lactic, fierb un pic pana se aduna branzica si pun intr-un tifon, dar nu las foarte mult la scurs.....jumatate din branzica o pun in piureul de fructe, iar cealalta jumatate o pun intr-uh borcanel la frigider pentru a doua zi. Ce sa fac, mi-e lene sa fac si branzica in fiecare zi.....

Ancaurn, Lorich, mai puteti pune link-urile cu calendarele? Sa il pun si eu pe sot sa faca.....acusica m-am trezit ca vin sarbatorile si ar fi super niste calendare pentru bunici. Eu.....nu ma pricep la calculator, noroc cu net-ul ca ma mai ating si eu de el...

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ancaurn welcome back! Deci avem coltisori...

Mi bebelina eu l-am facut cu programul de colaje, recunosc ca am folosit modelul Ancai.... nu am stiut sa ma joc cu clips, frame-uri backgrounduri, altele decat cele ale programului de care ziceam.

Uite aici program colaje

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

si un articol tematic - ceva ceva e mai eftin acu:

http://www.bzi.ro/Sau-ieftinit-tatele!-A36829.html

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

si un articol tematic - ceva ceva e mai eftin acu:

http://www.bzi.ro/Sau-ieftinit-tatele!-A36829.html

povestea nashterii

Mi s-a luat o piatra de pe inima...

Cleo mergem la Alra cu nebunele???S-o fi facut timpul???

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

lorich, alra e in sapt 36. Deci nu mai are mult.
Sapt viitoare, cand intra in sapt 37, mergem la ele si le facem o urare cu majorete, da fetelor? a fo f. dragutsa si alaturi de noi intr-o perioada in care ei nu i-a fo toate frumoase si roz.

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

salutare fetelor,

am fost ei eu pe aici toate zilele acestea, dar v-am urmarit din umbra. nu am avut timp sa scriu, dar in gand am trimis cate un pupic pt toti bebeii bolnaviori.

eu am fost zilele astea cu un milion de trebi, multe de rezolvat, multe de lasat clare inainte de vacantza, si la munca si acasa. acum... ce am facut am facut, mai stau circa 15 minute la munca, si ma duc acasa. imi iau baitul de la scoala la 15 si apoi pun rucascul in spate si o tulesc catre gara si apoi aeroport.

traiesc sentimente contradictorii: pe de o parte bucuria in primul rand ca imi vad sotul dupa 10 zile de stat departe de el, apoi bucuria aventurii in chile, dar pe de alta parte dorul de copii ma omoara. in fine, o sa ziceti ca nu m-a pus nimeni sa ma duc, si aveti dreptate, dar era o ocazie unica faptul ca sotul este deja acolo(deci biletul lui de avion nu mai trebuie platit), mama soacra este deja aici si pana la urma poate meritam si noi o vacantza singuri.

in fine, acum plec si vad eu cum ma descurc cu dorul, ca de copii sunt sigura ca raman pe maini bune.

mai vroiam sa trimit pupici speciali lizucai de Elenuca. curaj elenuca, priveste partea pozitiva, acum scapati de asta si nu o sa o mai ia cand o sa fie mai mare.

reallaura, si noi ne-am luptat cu constipatia, si inca nu pot spune ca am invins-o, dar suntem pe calea cea buna. asa facea si teodora, ii dadeau lacrimile cand se scremea si se utia in ochii mei parca cerea ajutor. si ea mananca para in fiecare dimineatza, banana nu i-am dat, o data la doua zile mananca morcov ras in piurelul de fructe. dar asta este, doctorul ne-a zis ca trebuie sa lasam stomacul sa se regleze singur. am vazut o imbunatatire la o saptamana dupa ce nu i-am mai facut laptele praf cu apa plata. ii fac cu apa fiarta si racita. stiu ca daca se raceste apa nu se mai numeste ca ar fi sterilizata, dar nu ma mustra pe mine constiinta. de vreo doua zile parca este mai bine, dar nu total. speram la si mai bine.

vreau sa zic ca am vazut lucrurile de mana ale mamicilor talentate, caciulite de m-au omorat, vestutze, salopetele (cleo ). asa as lucra si eu... dar nu am cand. stu la munca pana la 6, ajung acas pe la 6:15, pana mananc si eu si alex (noroc ca teodora este deja mancata, aranajta, numa buna de jucat cu ea), apoi ma calaresc ambii copii (alex din lipsa de tati, teodora intra in trepidatii numa cand imi aude vocea cand am intrat in casa si nu vrea decat in bratze), nici nu stiu cand se face 19:30 si incepem procedura cu spalarea. pana ii punem pe amandoi la culcus, pana adoarme teodroa, se face 21. si pic si eu franta. si mama s-a suaprat pe mine ca nu o sun mai des, ca inainte o sunam aproape in fiecare zi. ea crede ca acum nu o sun ca e soacra-mea aici si nu mai imi trebuie mama, dar nu e asa. intainte stateam acasa cu fata, aveam tot timpul din lume. acum.... nici nu stiu cum ma cheama. la munca ce mai rasuflu si eu, dar asta pretz de o cafea. ca si aici am treaba....

in fine, hai ca m-am vaitat destul la voi si stiu eu ca unele dintre voi aveti probleme mai mari decat ale mele.
dar promit sa vin si cu povesti frumoase din chile, cu poze din torres del paine, din tinutul lacurilor, dar si cu o raza de soare de pe plajele din Vina Del Mar, si cu un pahar de vin chilian din vinariile de la sud de Santiago.

pupici multi si ne reauzim dupa 1 decembrie.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai sa va amuzati si voi, am pus inregistrarea emisiunii de dimineata, facuta e mine filmand televizorul, si cu comentariile lui Andrei pe fundal. Vedeti aici

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput