Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ne-am intors de la plimbare, a fost tare bine. ALysh o frumoasa si Vlad flacau in toata regula...nu am facut poze ca era frig, eram incghetate si cam singurele prin parc...

Mirci tot se chinuieste la kk si nu iese nimic, are funduletul rosu. I-am facut inainte de plecare piure de mar cu morcov crud, acum ii fac un suculet de mere.

Va multumesc fetelor tuturor pentru sfaturi: Mi_bebelina, Lorich, Ylari, Simonix, Anca Bratafel, Elenuca
Ma duc sa-i fac un suc de morcov ca nu mai suport sa-l vad.
Lorich pup0 Robita constipat si el!
Simonix toata ziua uil vanez cu lichide dar nu mai vrea sa bea...pana si cu seringa de la nurofen am incercat!
Cleo, Socrate
Cleo am prins okiuri in dreptul urechilor si le-am lucrat. se vede f misto...ti-am spus ca nu am nici o teorie :))
Gabitzule asteptam linkul sa-ti vedem barbatii!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare ,

ma scoateti din papuci cu cat scrieti si io numa' nu razbesc, o sa zica lumea ca sunt o mare nesimtita...da' zau ca nu imi ajunge timpul nici de dormit daramite de scris. Grrr...am ajuns sa lucrez acasa in zilele libere si apoi sa imi fac mustrari de constiinta ca sta copila langa mine jucandu-se si io cu nasul in comp la produs rezultate. Mi-e ciuda pe mine, fiindca mi-am promis ca nu o sa imi mai duc de lucru acasa in uikenduri si zile libere, ca doar deh, sunt mama...si nu ma pot tine de promisiune.

Am citit si eu orizontalo vertical si pe diagonala si am retinut ca pufarinul de Felicia de Olanda a fost bolnavior. Imi pare tare rau si sper ca acum e bine si inapoi acasa. Nu inteleg de ce in Olanda tre' sa ai trimitere de la alt doctor ca sa ajungi la pediatrii...ma 'nerveaza sistemele alea tampite de trimiteri...parca nu stii tu ca mama cand e de mers au ba. Ma bucur ca aici putem alege cand unde vrem sa mergem.

Apoi vad o intreaga discutie despre ce e recomandat sau nu in caz de constipatie.
My 2 cents...banana este printre putinele vegetale care are efect regulator din ambele parti...diaree+banana => revenire, constipatie+banana => revenire. In rest gasesc interesante informatiile de pe www.infocopii.ro/bebelusi/sugari/198-constipatia-copilului.html" target="_blank">sfatul medicului.ro, sper sa fie de ajutor si pentru altii.
Lorelei se confrunta si ea cateodata cu scaun mai tare. Inca (de cand cu diversificarea) nu a avut zile fara scaun si pe Lorelei o ajuta daca in timp ce se straduie de una singura sa faca si nu ii prea iese o tin cu picioarele pe burtica ...pozitia ii deschide usor sfincterul. Nu vreau sa o stimulez cu termometrul sunt foarte impotriva acestei practici. Am remarcat de asemenea ca de cand am inceput sa ii dau si apa imediat dupa masa s-a mai inmuiat scaunul si iese mult mai usor. Cand zic ii dau apa ma refer la cativa ml si doar cu lingurita. Lorelei inca nu are nici un fel de ceai in dieta, doar legumele si lapte de ma-sa plus cele cateva lingurite de apa.

Se mai plangea cineva de greutate mica...pai io ce sa zic, Lorelei inca nu a ajuns la 6.500 si nici nu e lunga din cale afara. E o piscotzica mica, vesela, jucausa si mancacioasa...da tot mica e. Nu ca ai ei parinti ar fi din cale afara de mari. Io 1.62 (e drept, acu' foarte rotunda) sotul 1.68, nu prea are de unde sa fie ditamai copilul. In orice caz daca cineva mi-ar zice ca e mica fiindca e rea i-as parasuta un bocanc de nu s-ar vedea si cu siguranta nu m-as mai intalni in veci cu respectiva binevoitoare.

Va felicit pe cele cu tricotatul. E unul dintre multele mele hobbyuri pentru care nu am timp deloc. Cat am fost adolescenta si studenta am tricotat pe rupte, pentur mine, pentru ai mei...Toti verisorii mei mici au avut caciulite, botosei, pantalonasi, pulovare, rochite facute de mine si pentru fiica-mea nu am timp...rusine sa imi fie!!! Cred ca am sa renunt totusi la cele cateva pagini pe care le pot citi intr-o zi si am sa ii tricotez ceva pentru Craciun...ca nu se mai poate asa.
Si apropo de Craciun noi ieri am scos felicitarile de la imprimerie. Multumiti de rezultat...tre' sa le trimitem pe cele de Romania inainte de 6 dec ca altfel iar or ajunge ca anul trecut dupa boboteaza. Iar in Canada ajung in 5 zile, de zici ca suntem lipiti de Canada nu facem parte din Europa.

Am fost si la Opera saptamana trecuta, a fost genial, 7 ceasuri ne-a stat copilul cu vecina si se pare ca a fost intr-o faza demo in asa fel incat vecina o mai vrea . Contrar asteptarilor io nu am avut nici un stres, dar nici unul, ca mi-a ramas copila cu altcineva (vorba sotului "Te-a obisnuit cresa") asa ca am putut sa imi mananc cina super relaxata si sa vizionez opera la fel de relaxata...ba chiar sa o si critic .

Doresc sanatate si fericire tuturor copiilor si voua tuturor!!!

O zi senzationala,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

elenuca, bine ca ati aflat ce are scumpica de Lizuca si acum stati mai linistiti... Lasa, ca abia se imunizeaza si mai bine! E mai bine asa decat vaccinul.

Andree27, bine ca pt. botez bunicii cei „iubitori“ nu i-au luat nimic, dar vor sa-i ia Toyota in leasing, hai ca am trait s-o aud si pe-asta Ma mir ca nu vor sa-i faca asigurare pentru la pensie

mihaser, te-am vazut si pe tine in poze, dar mai mult colega ta era tunsa, am crezut initial ca tu esti Melly, ma tenteaza din ce in ce mai mult sa ma tund si eu... numai ca ma gandesc ca vine iarna si in plus eu imi jurasem ca nu voi arata ca mamicile alea clasice, cu parul scurt si unghiile la fel... inca ma agat de iluzia ca tot eu cea veche sunt...

Laurita, puiul constipat, bine totusi ca ai remarcat la timp (oarecum). Hai, nu-ti mai face reprosuri, trecem noi prin toate astea! Da-i mai multe lichide si incearca sa nu-i mai pui asa des supozitor!

Iulia, welcome to the club. La noi azi-noapte a fost asa: culcat la 19:30, trezit cu plans pe la 22, apoi trezit pe la 2 si iar la 5 si eu consider ca a fost totusi o noapte bunicica

Gabitza, asteptam cu nerabdare linkul cu Raducu la TV

ancaurn, welcome back si felicitari pentru coltisori

Cleo, mersi pt. linkul cu ieftinirea operatiilor de tzatze, tot nu stiam eu ce sa-mi ia Bogdan de ziua mea

DanaH, distractie placuta in Chile

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ha, pana am facut eu conspectul a aparut si linkul cu Raducu superstar

Mai, ce copil frumos!!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Hai sa va amuzati si voi, am pus inregistrarea emisiunii de dimineata, facuta e mine filmand televizorul, si cu comentariile lui Andrei pe fundal. Vedeti aici

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

FELICITARI!!! Mai mult decat orice pentru mesaj!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Gabitzam, am vazut linkul este demential, Andrei e total "Tati, tati" si "Raducu la doctor"!!!! Raducu e un frumos okios si un dulce si scump cand doarme in bratzuc la sotzul tau!!!!! Pupam pe Raducu superstar!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Ancaurn welcome back! Deci avem coltisori...

Mi bebelina eu l-am facut cu programul de colaje, recunosc ca am folosit modelul Ancai.... nu am stiut sa ma joc cu clips, frame-uri backgrounduri, altele decat cele ale programului de care ziceam.

Uite aici program colaje

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Sar'mana de ajutor.........i-am trimis sotului in caz ca se plictiseste la munca...Fug sa imbrac bebelina sa iesim in parc cu Andreap si Saratzina

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Am si eu o rugaminte: imi puteti spune daca voi folositi aparatele alea cu aburi de gatit pt. copii??? E util sa-mi iau, ca tare nehotarata mai sunt??... si cu criza asta financiara ma gandesc ca ar trebui sa fiu mai economa ca am cheltuit cam mult in ultima vreme si nu se stie ce vremuri vin... Asta ar fi folositor pt. piureuri, dar pt. supa de legume cu carne banuiesc ca tot in oala trebuie facuta, nu? Asta http://bebelusultau.ro/detalii.php?cod=BM03 o fi bun? Ca ala de la baeba- babycook am inteles de la voi ca nu se mai poate comanda...
Poate ma ajuta fele mai cu experienta sau cele documentate.

De luni am inceput si noi diversificarea cu sucul de fructe, 2-3 linfurite, luni-mar, marti-para, miercuri-morcov, azi portocala. Toate i-au placut, mai putin morcovul...Asta e! A zis medicul ca dupa ce le testez sa i le amestec si sa-i dau cat vrea intre mese.

A zis ca diversificarea va fi pe etape, distantate la 1-2 sapt:

I. suc de fructe (morcov, mar, para, portocala);
II. piure de fructe (mar, para, caisa, piersica, nectarina si dupa 6 luni banana, mango, ananas); Pot folosi cereale sau biscuiti fara gluten pt. amestec;
III. piure de legume (nu le mai enumar ca le stiti, a zis sa le fierb si sa le pasez, fara sare, condimente, doar 1-2 lingurite de ulei de masline la fierbere;
IV. piure de lugume cu piept de pui (pulpa doar dupa 8 luni) fierte impreuna si pasate...aici e problema ca babycooku nu cred ca face si carnea...si ramane ceva zeama???
V. branza de vaci degresata;
VI. iaurt degresat;

Ca si combinatii:
legume+carne;
fructe+cereale+branza+iaurt (nu toate odata, combinate intre ele).

Deci: mi-o folosi ala de gatit? face si carne cu legumele???
Offf...

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monik16

Am si eu o rugaminte: imi puteti spune daca voi folositi aparatele alea cu aburi de gatit pt. copii??? E util sa-mi iau, ca tare nehotarata mai sunt??... si cu criza asta financiara ma gandesc ca ar trebui sa fiu mai economa ca am cheltuit cam mult in ultima vreme si nu se stie ce vremuri vin... Asta ar fi folositor pt. piureuri, dar pt. supa de legume cu carne banuiesc ca tot in oala trebuie facuta, nu? Asta http://bebelusultau.ro/detalii.php?cod=BM03 o fi bun? Ca ala de la baeba- babycook am inteles de la voi ca nu se mai poate comanda...
Poate ma ajuta fele mai cu experienta sau cele documentate.

De luni am inceput si noi diversificarea cu sucul de fructe, 2-3 linfurite, luni-mar, marti-para, miercuri-morcov, azi portocala. Toate i-au placut, mai putin morcovul...Asta e! A zis medicul ca dupa ce le testez sa i le amestec si sa-i dau cat vrea intre mese.

A zis ca diversificarea va fi pe etape, distantate la 1-2 sapt:

I. suc de fructe (morcov, mar, para, portocala);
II. piure de fructe (mar, para, caisa, piersica, nectarina si dupa 6 luni banana, mango, ananas); Pot folosi cereale sau biscuiti fara gluten pt. amestec;
III. piure de legume (nu le mai enumar ca le stiti, a zis sa le fierb si sa le pasez, fara sare, condimente, doar 1-2 lingurite de ulei de masline la fierbere;
IV. piure de lugume cu piept de pui (pulpa doar dupa 8 luni) fierte impreuna si pasate...aici e problema ca babycooku nu cred ca face si carnea...si ramane ceva zeama???
V. branza de vaci degresata;
VI. iaurt degresat;

Ca si combinatii:
legume+carne;
fructe+cereale+branza+iaurt (nu toate odata, combinate intre ele).

Deci: mi-o folosi ala de gatit? face si carne cu legumele???
Offf...

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Eu nu asa am inceput!Am citit in o gramada de carti ca nu e bine sa introduci 2 alimente noi in aceeasi saptamana!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Felicitari pt vedeta noastra: Raducu!

Confirm a fost f frumos in parc, intr-adevar e prima data cand nu facem poze, din cauza de frig! Oricum e intotdeauna f placut sa ma intalnesc cu Laurita, cred ca o ora, doua cat stam in parc nu exista pauza de 1 secunda, vorbim non stop. Laurita arata bestial, inalta, slaba, frumoasa! Si mai e si desteapta pe deasupra! Nu mai zic de scumpul Mirci caruia ii tin pumnii sa se faca bine la fundulet.

Vald a mancat cu chiu cu vai piureiasul bun pe care i l-am facut aseara. Su strambaturi si alte figuri. Apoi am facut o pauza si i-am dat si supa strecurata, a baut cam 160 ml cu pofta zic eu. Greu oricum inceputul diversificarii pt noi. Chiar nu ma asteptam. Ziceam ca Vlad e haplau mare.

Vlady

Mergi la inceput