Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

"Tati, tati ... Aducu a doctol!! " Super haios, Gabitza - sa iti traiasca puiutzii Unul o sa fie actor, celalat, comentator, crainic TV, prezentator la radio

Dana - ma inscriu pe lista mamelor "denaturate" care isi abandoneaza puiul timp de 1 saptamana ca sa umble pe coclauri, in Europa in cazul meu Plec si eu la Cracovia pe 22 - bineinteles ca puteam si eu refuza deplasarea, dar deh, din contra eu chiar mi-am preliungit-o Imi este un dor NEBUN de Polonia si de prietenii mei de acolo si avand in vedere ca deja imi caut un job in Belgia, cred ca e ultima sansa de a merge acolo :( pe banii firmei Asa ca profit de faptul ca mama e aici si gata, plec... nu dramatizez prea mult, stiu ca imi va fi foarte dor de Robert... dar mai stiu ca este pe maini bune si ca voi avea o viata intreaga sa stau langa el :) Iti urez vacanta placuta, simte-te bine, o meriti

Eu ma gandesc daca o sa ma uite bebitzul Ei, si daca ma uita, o sa isi aduca el aminte de mine cand m-o zari inapoi Chiar vorbeam de asta cu [red]Esme[/rted] Draga mea, ca vorbeai de tricotat - pai tu faci prajituri si mancare buna, fetele tricoteaza, oricum, bebii vostri sunt niste fericiti. Ce mai ziceti de o mama ca mine, care nu face nici una nici alta

Oh piticania a venit de afara, ma duc sa il preiau !

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

hello eu am robot de ala pt papica cu aburi si sunt ff multumita de el po sa fac fructele si legumele nu se oxideaza si am observat ca din para de exemplu ramane gustul dulce nu ca la compot acra si lui Ale ii plac ....

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetelor sunt in urma rau cu cititul, ma apuc acum. de aseara am tot scris la povestea nasterii, mai bine mai tarziu decat niciodata...
daca aveti cehf, si mai ales timp....enjoy
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129368

RALU- de minune albastraTudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

dflavia sunt super caciulitele alea si ii stau super Stefaniei!
Simonix tu sa su te mai vaieti de silueta ca esti oricum slaba, am vazut eu poze!!
jady 7200g e putin??? Pai Sara mea are 6550 g si intr-o luna jumate n-a mai pus decat 550 g. Nu fi suparata ca ai baiat mare!
Lilly79 de ce nu o masori chiar tu pe Julia? Eu o masor pe Sara cu sotul. O pun pe ceva neted El ii tine ceva drept in dreptul capulu(o carte sau o cutie), ii intind piciorul si pun un semn la calcai. Apoi masor distanta de la cutie (sarcina sotului e sa o tina nemiscata) pana la semnul pus la calcai. Si mi-a iesit exact cat i-a iesit si medicului.

YLARI eu am lucrat in ultimele luni de sarcina la program redus de 6 ore din motive medicale si am o colega care avea copil de un an si pt. ca s-a ofticat pe ei la evaluare a inceput sa vina tot la 6 ore. A informat print-o cerere resursele umane sin u i-au zis nimic. Era dreptul ei. Si lucram la banca. Ai dreptul asta pana face copilul 2 ani.

iulia83, m-ai dat pe spate cu suzetele tale…prima data m-am speriat!!!
Reallaura frumoasa vestuta dar Mirci…. E rapitor!!!!
elenuca, o pupam pe Lizuca sa-I treaca repede!!! Nu eram In Bucuresti cand ai trimis SMS sin u l-am vazut la timp. Scuze ca nu ti-am raspuns!
Andree27 da-o-ncolo de soacra!!! Nu te mai supara! Te pupam sip e tine sip e Eric!

Alysh spor la invatat!! Cam nasol cu bb sa mai si inveti!!!

cleo78 stiu cum e cand miroase asa, de-aia nu m-am grabit eu cu diversificarea, ca am experimentat kk putacios cand am luat antibiotic si i-am dat formula. O schimbam in baie. Cand o sa inceapa sa puta asa, adio schibat de tati…

DanaH concediu placut!!!

S-a trezit Sara, au speriat-o vecinii, cred ca dau gauri in pereti...

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anisiap

hello eu am robot de ala pt papica cu aburi si sunt ff multumita de el po sa fac fructele si legumele nu se oxideaza si am observat ca din para de exemplu ramane gustul dulce nu ca la compot acra si lui Ale ii plac ....

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Multumesc mult pt. raspuns!!! Deci piureul de fructe se face cu fructele fierte? sunt paralela, dar n-am ajuns inca acolo...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

Citat:
citat din mesajul lui monik16

Am si eu o rugaminte: imi puteti spune daca voi folositi aparatele alea cu aburi de gatit pt. copii??? E util sa-mi iau, ca tare nehotarata mai sunt??... si cu criza asta financiara ma gandesc ca ar trebui sa fiu mai economa ca am cheltuit cam mult in ultima vreme si nu se stie ce vremuri vin... Asta ar fi folositor pt. piureuri, dar pt. supa de legume cu carne banuiesc ca tot in oala trebuie facuta, nu? Asta http://bebelusultau.ro/detalii.php?cod=BM03 o fi bun? Ca ala de la baeba- babycook am inteles de la voi ca nu se mai poate comanda...
Poate ma ajuta fele mai cu experienta sau cele documentate.

De luni am inceput si noi diversificarea cu sucul de fructe, 2-3 linfurite, luni-mar, marti-para, miercuri-morcov, azi portocala. Toate i-au placut, mai putin morcovul...Asta e! A zis medicul ca dupa ce le testez sa i le amestec si sa-i dau cat vrea intre mese.

A zis ca diversificarea va fi pe etape, distantate la 1-2 sapt:

I. suc de fructe (morcov, mar, para, portocala);
II. piure de fructe (mar, para, caisa, piersica, nectarina si dupa 6 luni banana, mango, ananas); Pot folosi cereale sau biscuiti fara gluten pt. amestec;
III. piure de legume (nu le mai enumar ca le stiti, a zis sa le fierb si sa le pasez, fara sare, condimente, doar 1-2 lingurite de ulei de masline la fierbere;
IV. piure de lugume cu piept de pui (pulpa doar dupa 8 luni) fierte impreuna si pasate...aici e problema ca babycooku nu cred ca face si carnea...si ramane ceva zeama???
V. branza de vaci degresata;
VI. iaurt degresat;

Ca si combinatii:
legume+carne;
fructe+cereale+branza+iaurt (nu toate odata, combinate intre ele).

Deci: mi-o folosi ala de gatit? face si carne cu legumele???
Offf...

Eu nu asa am inceput!Am citit in o gramada de carti ca nu e bine sa introduci 2 alimente noi in aceeasi saptamana!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Pai noi avrm aproape 6 luni, daca ii bag intr-o sapt mar in alta para face un an pana le incercam pe toate. Daca asa a zis medicul...nu stiu ce sa zic. Eu asa am facut... Eu nu stiu cum aveti voi timp sa mai cititi si carti, sa mai scrieti si pe forum, sa mai vizitati si soacre... ca eu tare ametita mai sunt... cred ca ma organizez prost ca altfel nu-mi explic. azi am mancat prima data la 15...

Mai vorbim ca trebuie sa ies cu Sara afara. Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

Gabitzam lam vazut pe pro.tv international pe Raducu si pe sotul tau...la c.s.i.d. sotul meu la recunoscut pe Raducu si neam amuzat amandoi ca avem vedete pe forum ...am cu ce ma lauda sa stie toata lumea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

Citat:

Am si eu o rugaminte: imi puteti spune daca voi folositi aparatele alea cu aburi de gatit pt. copii??? E util sa-mi iau, ca tare nehotarata mai sunt??... si cu criza asta financiara ma gandesc ca ar trebui sa fiu mai economa ca am cheltuit cam mult in ultima vreme si nu se stie ce vremuri vin... Asta ar fi folositor pt. piureuri, dar pt. supa de legume cu carne banuiesc ca tot in oala trebuie facuta, nu? Asta http://bebelusultau.ro/detalii.php?cod=BM03 o fi bun? Ca ala de la baeba- babycook am inteles de la voi ca nu se mai poate comanda...
Poate ma ajuta fele mai cu experienta sau cele documentate.

De luni am inceput si noi diversificarea cu sucul de fructe, 2-3 linfurite, luni-mar, marti-para, miercuri-morcov, azi portocala. Toate i-au placut, mai putin morcovul...Asta e! A zis medicul ca dupa ce le testez sa i le amestec si sa-i dau cat vrea intre mese.

A zis ca diversificarea va fi pe etape, distantate la 1-2 sapt:

I. suc de fructe (morcov, mar, para, portocala);
II. piure de fructe (mar, para, caisa, piersica, nectarina si dupa 6 luni banana, mango, ananas); Pot folosi cereale sau biscuiti fara gluten pt. amestec;
III. piure de legume (nu le mai enumar ca le stiti, a zis sa le fierb si sa le pasez, fara sare, condimente, doar 1-2 lingurite de ulei de masline la fierbere;
IV. piure de lugume cu piept de pui (pulpa doar dupa 8 luni) fierte impreuna si pasate...aici e problema ca babycooku nu cred ca face si carnea...si ramane ceva zeama???
V. branza de vaci degresata;
VI. iaurt degresat;

Ca si combinatii:
legume+carne;
fructe+cereale+branza+iaurt (nu toate odata, combinate intre ele).

Deci: mi-o folosi ala de gatit? face si carne cu legumele???
Offf...

Eu nu asa am inceput!Am citit in o gramada de carti ca nu e bine sa introduci 2 alimente noi in aceeasi saptamana!!!

Poze

Pai noi avrm aproape 6 luni, daca ii bag intr-o sapt mar in alta para face un an pana le incercam pe toate. Daca asa a zis medicul...nu stiu ce sa zic. Eu asa am facut... Eu nu stiu cum aveti voi timp sa mai cititi si carti, sa mai scrieti si pe forum, sa mai vizitati si soacre... ca eu tare ametita mai sunt... cred ca ma organizez prost ca altfel nu-mi explic. azi am mancat prima data la 15...

Mai vorbim ca trebuie sa ies cu Sara afara. Pupici la toata lumea!

Si noi la 5 luni am inceput diversificarea!Nu am inceput nici noi mai devreme!Nu din rautate ti-am scris si nu cred ca era nevoie sa imi arunci in fata faza cu soacrele,nu o vizitez de draga ce imi e ci pur si simplu ca e mama sotului meu.Si eu am baiat si poate si eu o sa ajung o scroafa de soacra desi nu imi doresc si o sa fac toto posibilul sa nu fiu asa,cu toate astea mi-as dori ca fiu meu sa ma viziteze!In fine, e treaba ta cum faci ,dar de asta se numeste diversificare ca sa se introduca treptat cate un aliment.Acuma daca domne fereste face o alergie stiii de la ce aliment a facut?Oricum e fix problema ta!Scuze ca am vrut sa-ti dau un sfat

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Cleo, Reallaura
Gabitza,este adevarat ca Rubeola e cea mai usoara boala a copilariei si e bine ca a facut-o Lizuca acum, mai tarziu ar fi fost tare neplacut pentru ea. Sa speram ca va trece repede si o sa iesim si noi cate putin pe afara, ma omoara statul in casa, eu sunt mult prea activa si energica si deja... nu mai am ce face acasa, am mai inceput o carte de citit si un fular de tricotat, ce numai voi fetelor...
A , sa nu uit am vazut si noi emisiunea CSID ,e atat de dulce Raducu, ce frumos dormea el in brate la tati, dar si fratiorul e un scump cum comenta el...
DanaH- multumim de incurajari !UOF, cu toate o sa trecem si prin emotii de genul asta, dar trebuie sa ne autoeducam si sa fim tari pentru bebeii nostri scumpi! Vacanta placuta ! o meritati din plin !
Monik16- mi-am dat seama ca nu esti pe " frecventa" si spor la diversificare !

Simonelu' pe unde esti?

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Lizuca

Povestea nasterii

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Profit de ocazie ca Lizuca doarme pe balcon in carucior ( am reusit sa o pacalesc asa- e invatata sa doarma afara si in casa nu prea imi doarme...dar...orice nas isi are nasul.... Am primit un banc dragutz:

Man: God?
God: Yes!?
Man: Can I ask you something?
God: Yes.
Man: What is for you a million of years?
God: A second.
Man: And a million of dollars?
God: A penny.
Man: God, Can you give me a penny?
God: Wait a second...

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Lizuca

Povestea nasterii

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage

Mergi la inceput