Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 17
YLARI spune:
Ralu, Mooooaaaama ce m-ai emotionat cu Povestea nashterii!!!!!!!!!!!!! Am citit-o, ti-am raspuns acolo!!!!
Monik merci ptr raspunsul referitor la programul de lucru.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
anisiap spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monik16
Multumesc mult pt. raspuns!!! Deci piureul de fructe se face cu fructele fierte? ![]() MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008 |
dap nici un fruct crud ca sa evitam colicii aburirea pastreaza vitaminele plus ca se fac repede si pe urma mixezi
http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132
Andree27 spune:
Merci mult fetelor pt incurajarile legate de soacra mea!!!Ylari chiar ma gandeam la tine ca de trebuie sa stau cu ei ori ma aruncam eu de la 7 sau ii aruncam pe ei!!!![]()
Am avut o zi oribila!
Nu mai dau detatlii ca unele s-ar putea sa interpreteze iar in o mie si o suta de feluri!
lilly ti-am trimis pm cu nr lui Lupea!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
cleo78 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui anisiap
dap nici un fruct crud ca sa evitam colicii aburirea pastreaza vitaminele plus ca se fac repede si pe urma mixezi http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132 |
fiert la aburi, sau copt. metoda mamaiei era copt, acu ceva ani au aparut cratiti si cos de sarma, ca alea de facut cartofi prajiti, care sunt prin piatsa de vanzare, pui apa jos si fructu in cos - astfel fierbe la aburi si raman mai multe vitamine in fruct, si nu se duc asha multe in apa.
Mai nou, e pe piatsa -steamer. Aburitor.
Varianta mini: babycook, care are jos si blender incorporat.
de ce se recomanda mai usor fructe/legume coapte? ca chestiile acide mor, devin mai dulci, si sunt mai usor tolerate de stomacel. Organismul lor tre obisnuit, sa se adapteze treptat la toate alimentele.
Nu am fol. inca babycooku, la supa-asta fac de miine la pranz. Am facut insa un mar copt, pe care la scuipat fiicamea. Marele avantaj:
- l-am primit cadou (sarutmnana andreea)
- s-a fiert marul in 10min
Am rasturnat marul apoi in blender, si in cateva secunde era si blendurit.
Babycooku se fol. pana pe la 1 an. Nu mai mult, ca apoi tre invatsat bebe cu bucatele mari,s a mestece. Cred ca asta e dupa ce dau dintii.
Diversificarea noastra e asha: se ataca pe rand cele 3 mese. Cum deja dupa amiaza avem traditia cerealelor cu lapte, si dimineatsa sucu de morcov, pasii vor fi asha:
-dimineatsa (pe la 10, dar mie imi iese si 9, si 11, functie de cooperare) continuam suc de morcov, la care adaug treptat/inlocuiesc treptat cu suc de mar, para, caisa, piersica. Nu mai devreme de 2-3 zile la inclouire. Peste 2-3 sapt, cand ar fdi caisa/piersica, se poa adauga si branzica calcica. Cum fiica mea a refuzat marul, o sa incercam fructele coapte. (io am avut ulcer, cu atat mai mult)
-atacam masa de pranz. Miine. Cu morcov fiert. tot asha, in pasi la 2-3 zile, adaugam dovlecel, albitura, cartof. (am mai sarit ceva, nu stiu ce). Dupa 6 luni juma, fierbem si carnitsa. Carnea fiarta se adauga in supica blendarita.
-masa de seara - e pe la 6 la noi - continuam cu cereale in lapte. Ca sa pastram o constantsa.
completare san. La cerere. Ca avem Fulga in dotare.
gata
ma duc sa imi sterg lacrimile. Povestea lui ralu_t e de pus la aspirante.
edit: fiica mea azi s-a kk de 4 ori. Mai apos. Si noi care apelam la supozitor dupa 3 zile de pauza... Mi-e frica de o diaree - o sa renunts la sucu de morcov si mar. Miine ii fac supica.
Ce ziceti, sa ii dau orez fiert?adica mucilagiu, zeama aia care este.
Desi am cereale de orez - le dau pe alea in continuare.
A, si a mai facur ceva azi. S-a murdarit de verde pe fatsa. Banui de la o jucarie verde.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Nicole1980 spune:
Am fost azi sa schimb permisul la sediul politiei din Pipera. Am stat o jum de ora sa-mi dau seam ape unde e. Oricum, bebe a fost deliciul tuturor , cum am intrat a inceput sac ante pe limba lui: auuu, aooo, uuu, auuu. Tipele din spatele ghiseelor se aplecau peste sa il vada, ca de auzit il auzeau…a fost un scump.
Laurita – cum mai sta Mircea cu constipatia, imi pare rau sa aud. Am uitat sa-ti zic imi plac la nebunie vesta si caciulita, ai ales culoarea cu care ii sta cel mai bine.
Elenuca – imi pare rau ca Lizuca trebuie sa treaca prin asta. Va urez sanatate si numai bine
Gabitzam – pup
Raducu vedeta si pup
Andrei comentator. Manac-l-ar mama pe el de scump, l-am vazut zambnd, dormind si plangand. El a fost vedeta intregii emisiuni.
Alysh – poate Vlady are o saptamana mai proasta. Si al meu era haplea acum 2 saptamani, insa saptaman trecuta nu a mai mancat asa mult, iar saptamana asta o zi da, una nu….asa ca au si ei zile si zile…
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
Aaaaa am uitat sa va zic. Am facut comanda de tort cu martipan la anapan pt David ca duminica face 5 luni, insa la telefon i-am rugat sa scrie David , iar pe al doilea rand trebuia sa zic 5 luni, insa nu imi mai aduc aminte ce i-am zis doamnei la telefon 5 sau 6 ?

Sunt senila...mai ales ca vorbeam si cu sora mea pe mes si nu am putut sa fiu atenta in 2 directii.
Offf 

Poze
Evolutie David
Lorich spune:
Gabi am vazut home-ul tau...
ce enervant e telefonu' ala!!! Cine te suna mai???

Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Nicole1980 spune:
Ralu - ti-am scris si unde ai postat, insa vreau sa anunt fetele care nu ti-au citit povestea nasterii, ca am citit una dintre cele mai emotionante si mai frumoase povesti din cate au fost scrise.
Nu ratati!!!!!
Poze
Evolutie David
iulia83 spune:
am venit de la dr. de fam. nu stiu ce are de inca tuseste. cred ca sa-mi atraga atentia. nu are rosu in gat, a ascultat-o cate 5 min pe fiecare parte, nu are nimic. 
elenuca tare bancul...hihihi
salutam vedeta noastra TV Raducu fotogenicul
dar parca a mai aparut cineva de la noi de pe forum cu fetele la CSID. Pupam vedetele 
WHAAAT?
eu n-am fiert niciodata fructele...
nici dr nu mi-a recomandat. a zis..fructul, crud. leguma, fiarta. in fine...cate bordee atatea obicee![]()
am luat o caserola de piersici uscate..cum sa le prepar pt fata??
Mami de Mufitza Ariana Elena 
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

iulia83 spune:
cleo scapa de morcovul crud -cu toate ca e foarte bun are vitamine dar asta e - si baga maine dimineata un mar copt blenduit cu 2-3 lingurite de orez fiert ...daca totusi face diaree pana dimineata, baga mucilagiu de horez
pupam Maruca, sa nu fie nimic grav 
Mami de Mufitza Ariana Elena 
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii