Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ralu povestea e superba!

Elenuca imi pare rau sa aud de rubeola! Pupici Lizucai, sa treaca repede! Intr-adevar, niciodata nu putem fi pregatite cand e vorba de suferinta puiutilor nostri. Si mie mi-a zis doctorul, cum zicea si Cleo ca vaccinurile contra bolilor copilariei au un anumit termen de valabilitate si el sa sfatuieste sa nu i le fac decat la 12 ani. Daca nu a facut pana atunci bolile, atunci sa i le fac, pentru ca e mult mai periculos sa faci boala ca adult/adolescent. Si exista mare probabilitate sa faci boala cu tot cu vaccin facut cand aveai un an.

Laura imi pare rau sa aud de constipatie! Cred ca am sa incerc si eu cu suc de morcov crud, nu stiam. Ca si al meu cateva zile a facut niste bobite de caprita si a facut un eritem fesier de toata frumusetea. Abia i-a trecut cu bepanthen si ceai de pelin si musetel. Iar de constipatie am scapat cu para.

Dana vacanta placuta, sa vii cu poze!

Vianne pe unde umbli?

Iulia si al meu a inceput sa se trezeasca mai des, sper sa nu tina pana la 1 an, cum zicea Alysh Azi de la 4.30 a facut ochi si nu a mai vrut sa doarma decat vreo ora asa.

Andree si Ylari pot sa vin si eu in club cu voi cu specimenul meu de soacra? A mea zice in gluma o gramada de chestii, sunt eu destul de destupata la minte si nu o iau in serios, insa parca ma afecteaza. De exemplu zice ca lasa ca vine ea la anul si sta cu bebe 6 luni si nu o sa-l arate la nimeni, nici cand venim noi de la servici, o sa ne trimita la sala, la distractii, sa nu mai stim ca avem copil. Apoi zice ca lasa ca-l invata ea sa-i zica ei mama, nu mie ca atunci o sa inceapa sa vorbeasca. Apoi tot ce fac critica. Intr-o zi imi zice ca sunt prea grasa, ca ma plangeam eu, si ca vine ea la mine si ma pune la regim, i-am zis ca am inceput eu deja regim, la care ea imi zice ca sunt inconstienta, ca de ce tin regim cat alaptez copilul, ca sa-mi iasa prostiile din cap, sa mananc ca lumea si sa fac lapte Va zic, ma cam ia groaza cand stiu ca am chemat-o sa stea 6 luni cu bebe. Noroc de sot ca e de partea mea, cand are ocazia el imediat o pune la punct. Ca de ce ii dau alimente crude, ca pana la un an nu se da nimic crud, ca de ce ii scot mucisorii cu batista bebeluslui ca e ceva barbar, ca de ce ii fac vaccinuri, ca nu ar trebui sa ii fac deloc si in fine, lista e lunga, cam nimic nu-i convine din ce facem noi. Si tot adauga ca lasa ca vine ea la bebe si-l salveaza. il creste ea cum trebuie! Mi-e mai frica de ea decat de gradinita, pe bune acuma.

Gabitam am ras de-am murit la fimulet, cat e de scump Andrei! Iar Raducu actor se face, tare e telegenic!

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Gabi un dulcic Raducu...am inchis ochii cand a bagat tanti doctoritza acul...!

ralu_t am comentat la povestea nasterii...vb lui Miss...noroc ca nu s-a mai lungit

Elenuca tine un de la Iasmi pentru Lizuca voastra!

Pentru constipatie eu recomand cu caldura apa. Apa plata, apa fiarta si racita...orice, dar apa sa fie!

mamicile si bebeii bolnaviori!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

gabitza, de ce zice ca Radu are 3 luni?

Mami de Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor, eu nu am dat nici un fruct copt pana acum :) Pe aici se poarta: fructe crude, legume fierte. Bine, aici se si asteapta 6 luni cu diversificatul. Al meu pitic tolereaza foarte bine fructele crude, mere, pere, piersici, banane, portocale.

Oricum, cine spunea faza cu bordeele ...

Iar cu baby cookul, nu stiu daca se poate fierbe carnitza acolo, chit este ca am vazut retete cu carne si nu spunea sa le fierb separat O sa mai studiez problema, eventual eu o sa fieb carnea separat si apoi legumele la baby cook si le blenduiesc impreuna. Cupilu meu mananca tot tot, deja ma cam sperie, mai ales legumele, umplu baby cookul pana la refuz si apoi iese un ditamai castronelu' - rade tot. Ma gandesc ca pe mine nu ma tine aparatul asta pana la un an O sa imi iau steamer de adulti

Am citit si eu povestea lui Ralu - m-a cam lasat fara cuvinte si evident ca am bocit si eu nitel ! As pune-o din start pe prima pagina

Nicole - super haios cu tortura, desi stiu ca tu nu gandesti asa acum Lasa, daca scrie 6 luni, o sa spui ca te-ai grabit... esti nerabdatoare :)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Ralu povestea e superba!

Elenuca imi pare rau sa aud de rubeola! Pupici Lizucai, sa treaca repede! Intr-adevar, niciodata nu putem fi pregatite cand e vorba de suferinta puiutilor nostri. Si mie mi-a zis doctorul, cum zicea si Cleo ca vaccinurile contra bolilor copilariei au un anumit termen de valabilitate si el sa sfatuieste sa nu i le fac decat la 12 ani. Daca nu a facut pana atunci bolile, atunci sa i le fac, pentru ca e mult mai periculos sa faci boala ca adult/adolescent. Si exista mare probabilitate sa faci boala cu tot cu vaccin facut cand aveai un an.

Laura imi pare rau sa aud de constipatie! Cred ca am sa incerc si eu cu suc de morcov crud, nu stiam. Ca si al meu cateva zile a facut niste bobite de caprita si a facut un eritem fesier de toata frumusetea. Abia i-a trecut cu bepanthen si ceai de pelin si musetel. Iar de constipatie am scapat cu para.

Dana vacanta placuta, sa vii cu poze!

Vianne pe unde umbli?

Iulia si al meu a inceput sa se trezeasca mai des, sper sa nu tina pana la 1 an, cum zicea Alysh Azi de la 4.30 a facut ochi si nu a mai vrut sa doarma decat vreo ora asa.

Andree si Ylari pot sa vin si eu in club cu voi cu specimenul meu de soacra? A mea zice in gluma o gramada de chestii, sunt eu destul de destupata la minte si nu o iau in serios, insa parca ma afecteaza. De exemplu zice ca lasa ca vine ea la anul si sta cu bebe 6 luni si nu o sa-l arate la nimeni, nici cand venim noi de la servici, o sa ne trimita la sala, la distractii, sa nu mai stim ca avem copil. Apoi zice ca lasa ca-l invata ea sa-i zica ei mama, nu mie ca atunci o sa inceapa sa vorbeasca. Apoi tot ce fac critica. Intr-o zi imi zice ca sunt prea grasa, ca ma plangeam eu, si ca vine ea la mine si ma pune la regim, i-am zis ca am inceput eu deja regim, la care ea imi zice ca sunt inconstienta, ca de ce tin regim cat alaptez copilul, ca sa-mi iasa prostiile din cap, sa mananc ca lumea si sa fac lapte Va zic, ma cam ia groaza cand stiu ca am chemat-o sa stea 6 luni cu bebe. Noroc de sot ca e de partea mea, cand are ocazia el imediat o pune la punct. Ca de ce ii dau alimente crude, ca pana la un an nu se da nimic crud, ca de ce ii scot mucisorii cu batista bebeluslui ca e ceva barbar, ca de ce ii fac vaccinuri, ca nu ar trebui sa ii fac deloc si in fine, lista e lunga, cam nimic nu-i convine din ce facem noi. Si tot adauga ca lasa ca vine ea la bebe si-l salveaza. il creste ea cum trebuie! Mi-e mai frica de ea decat de gradinita, pe bune acuma.

Gabitam am ras de-am murit la fimulet, cat e de scump Andrei! Iar Raducu actor se face, tare e telegenic!

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

M-am saturat de soacre nebune!!!!Nu stiu ce sa zic cu statul asta 6 luni!!!!Nici nu vreau sa zic ceva sa te speriu,daca daca ceva nu iti convine parerea mea e ca sa ii zici si daca mai are glume proaste in program ar fi cazul sa si le scoata!Oricum tu esti o finuta si o draguta si stiu ca te vei descurca si vei trece cu brio!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Cleo eti totala...eu eram convinsa ca e despre case articolul...vrabia malai viseaza!

Simonix aterizare rapida la coafor...face bine la moral...Sa ne arati rezultatul!

Lily

Miss as vrea sa fac si eu o schimbare asa radicala ca Melly insa mai astept...eu sper ca arat ca inainte...mai ales ca tipa de la frizer s-a socat cand a auzit ca am copil...a crezut ca sunt pustoaica!

Gabitza Eli l-a urmarit cu mare interes pe Raducu, iar Cri se distra de ce recita Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Reallaura, am vazut prea tarziu mesajul tau cu intalnirea. Riviera ar fi fost cam departe pt. mine.
Poate cand mai ai timp si mai pot si alte fete, vizitam parc. Morarilor.

Gabitzam, tare scump Raducu la doctor- si ce frumos doarme el in bratele lui tati

am uitat ce vroiam sa spun , deh, varsta

o noapte linistita
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

dupa ce a facut kk la 9, 10 30, 12, 2, s-a terminat. Am dat cereale de orez fetei seara pe la 6. Si a mancat 60ml! asta e tare minunat, record mare.

O sa ma uit si io pe babycook in carte de zice de carne.

am bagat fata in cada mare. Adica m-am bagat cu ea. sa dea din aripioare, sa se joace cu ratustele. De fapt noi ne jucam, ea ni le fura. Avem si un delfinash fluerator. Parinti nebuni. Apoi tati vine la primire, ii dau fata in prosopu din brate, si pana ma extra& sterg io, el sterge fata. Bine, am noroc ca am dormitoru & baia alaturi.

acu chiuie. fata mica frumushica. Poa adoarme mai tarziu, si nu se mai trezeste la 5 dim sa ne cante.

edit: danaH, io is confuza. Te-ai intors din Chile, da? sa ne dai si poze. Daca nu ajungem, macar sa plangem in pumni, sa roadem unghiile si sa oftam admirativ ca Romeo sub un balcon.

ancaurn, tu erai cu acea fantastica slabire? ia zi, cum mai stai? asha, ca sa provoci celelalte fete si sa motivezi.

Si o mica prezentsa: Vianne, DanaM, aelita (vino sa vezi ce val de tricotat ai starnit, tu pe mine, io pe altii, tu esti Di VIna), si nu mai stiu io pe cine. Ma duc sa dreg ciorba de vacutsa. Si sa tricotez restul de botoshei - dupa aia pun schema+ poze aici,pt amatoare.
Va pupez

a, o idee de a mea e sa fac cadouri la prieteni cu cupii mici- chestii tricotate. La oamenii simpli, ma duc cu baxu de pampers, 3 body + salopetica; dar unii care au de toate, e f. greu sa iei un cadou. Asha ca ceva simbolic: caciulitsa de ex. + botoshei tricotati - cred ca dau bine.

si stau geana pe alra. Sa ii scriem o poezioara? hai fetele poetele. Ceva amuzant, scoatem de la naftalina majoretele, pamatufurile, si mergem in gashca, tip til, sa nu ne trezim puii, si le fluturam mai ceva ca majoretele din filme!

hai ca iar o iau razna. Ma duc la barbatu meu.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Nu am scapat de constipatie.
I-am dat suc de morcov - vreo5 ml cu seringa de nurofen, dimineata mar cu morcov crud - 50 ml piureut si pe la 5 i-am dat si para cu mar si cereale, 130ml. I-am bagat si in supita suc de morcov crud si i-am bagat si ceai pe gat cu seringa...sper sa dea roade! Maine papam iar para cu mar!

DanaH stiu ca si tu te plangeai de constipatie, nici nu-ti dai seama ce nasol e pana nu treci prin asta...
Concediu de vis!! Mie mi se pare ca ai facut foarte bine sa profiti de faptul ca sotul e acolo, ca mama soacra poate sta
cu copiii. E o chestie super once in a lifetime!
Gabitzule super misto Raducu vedeta, ce copil frumos...si ce tati mandru!
Esme super ca v-ati putut duce la opera+resto si Lorelei a stat cumintica 7 ore!
Alysh nu numai ca ne iubim, dar mai si aratam!! Ah, si chiar daca vorbim non stop, tot mai ramane de spus si
plec cu regrete ca nu am mai stat...
Simonix vacanta frumoasa si tie in Polonia si sper sa-ti gasesti prietenii neschimbati si cu chef de distractie
Cat despre burta ta....hihi ma faci sa rad nici in facultate nu aratam asa!
Ralu_t emotionanta povestea nasterii!
Monik ma bucur ca iti place baiatul meu!! Succes mult cu diversificarea! Eu am stat cam 2-3 zile la un aliment
nou. PIureul supita il fac din legumele fierte. MAsa de fructe e cu ele crude.
I-am mai bagat si cereale uneori ca sa fie mai consistent!
Cleo ooof, voi sunteti cu diareea... tare MAruca
Nicole wow, ai comandat tort pt 5 lunite??? Iarasi ne nenorocesti?
Doloress sper sa ne mearga cu sucul de morcov crud...si sa se stabilizeze si Patrickutul!
Vai ce mai patesti si tu cu soacra-ta...noroc cu sotul, vorba ta, ca tine cu tine. Eu am o soacra s-ami traiasca, fetelor
Ma ingrozesc cand vad cum sunt ale voastre...
Inais ce frumos montajul...Iasmi pare ca traieste numai intre flori...de asa natura ai ales primele pozici!
E o dulcica!
Adriana, Ylaripai sa stabilim o zi de intalneala!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Andree nu te supara la faza cu soacra, n-a fost intentia mea sa te ofensez!!!! Doamne fereste!!! Eu chiar va admir ca faceti mai multe decat reusesc eu sa fac, iar daca mai gasesti si timp sa vizitezi o soacra care mai e si acra... E de apreciat!
Scuze daca s-a inteles altceva. Nu am avut intentia asta. Nici daca as gandi ceva genul asta n-as indrazni sa spun asta pe forum. Poate m-am grabit si nu m-am exprimat prea concis. Tu esti o fata dragutza si ma intelegi .

Multumesc fetelor care mi-au raspuns. O sa iau ala de gatit cu abur.

Vad ca sunt multe "modalitati" de a incepe diversificarea si sincer sunt cam derutata....

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput