Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monik16

Andree nu te supara la faza cu soacra, n-a fost intentia mea sa te ofensez!!!! Doamne fereste!!! Eu chiar va admir ca faceti mai multe decat reusesc eu sa fac, iar daca mai gasesti si timp sa vizitezi o soacra care mai e si acra... E de apreciat!
Scuze daca s-a inteles altceva. Nu am avut intentia asta. Nici daca as gandi ceva genul asta n-as indrazni sa spun asta pe forum. Poate m-am grabit si nu m-am exprimat prea concis. Tu esti o fata dragutza si ma intelegi .

Multumesc fetelor care mi-au raspuns. O sa iau ala de gatit cu abur.

Vad ca sunt multe "modalitati" de a incepe diversificarea si sincer sunt cam derutata....

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Stai linistita ca si eu am avut o zi tare proasta si am luat-o prea tare si faza cu soacra!!!
SI eu sa stii ca sunt cam derutata cu diversificatul asta!Mi-e ciuda ca nu mai e vara si nu am pus fructe in congelator sa am pt aceasta perioada!!!Dar o sa trecem noi si peste asta!
Va pup pe toate si noapte linistita!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Asa....am venit de la cursuri, m-am jucat cu bebe (nu va imaginati cum a facut cand am ajuns acasa, dar a crescut sufletu'n mine: chiuia de bucurie, dadea din maini si din picioare, se uita cu niste ochisori la mine), i-am facut baie, am ca sotul meu iar si-a luat chinezesc cand eu seara nu mananc nimic si imi vine sa-l si m-am instalat confortabil la calculator unde m-am umflat de plans citind povestea lui Ralu, care e ffffffffffffffff frumoasa si emotioananta!!! Am revazut si montajul sunteti o familie frumoasa, va admir mult de tot!!!

Laurita, asa simt si eu, un mare regret cand plecam, dar poate prin decembrie veniti la noi acasica daca e prea frig de stat in parc si atunci stam la taclale....ore intregi. Invitatia e valabila si pt fetele de pe forum!

Inais, f reusit montajul, iar Iasmi dulcica cred ca va avea parul ondulat, nu???? Sau cretuliu? Mama ce-mi doream eu sa-l mosteneasca Vlad pe taica-miu si sa fie cret. Cretuliu asa cu ochi albastrii..........dar sa vedem, poate mi se indeplineste visul. Deocamdata nu pare

Nicole, asa sper si eu sa fie ceva trecator cu apetitul lui Vlad. Doamne si cand ma rugam sa nu manance chiar tot ce intalneste in cale sa nu se ingrase (obsesia mea) . Stii vorba aia cu "ai grija ce-ti doresti?". Acum mi-as dori tare mult sa manance, nu mult, dar e necesara diversificarea pt el acum , numai lapte nu se poate.

Monik, mersi pt urari, sper sa nu ma fac d eras si sa-mi iau examenele. SA vezi stres pe mine in decembrie si ianuarie!!!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Laura,imi pare rau ca va chinuiti cu constipatia.Ai incercat para cruda?exista si un sirop la farmacie contra constipatiei LassBaby sau LissBaby,e din plante din cate stiu.lui Mirci.
Gabitzam,am vazut baiat frumos(sonor nu..ca nu am boxe)
crosetat?...ce bine ca va pricepeti si mai aveti si timp.
Sara mea nu mai e asa cuminte cum era...ce vremuri.sta putin singura apoi caraie ca cioara si trebuie sa merg la ea....
Voiam s ava intreb de mult:cat dorm Bblusii vostri?????a mea doarme cam...mult,asa cred eu:se culca in jur de 21-21.30.peste noapte se trezeste de cate ori vrea,in ultime zile cam de 2 ori.dimineata la 7.30 maxim e in picioare,pleaca la schimbul 1...la 9-9.30 deja da smene de nervozitate.doarme cam 1 ora,uneori si mai mult daca stau langa ea si o mai legan cand se misca.apoi pe la 13-14 adoarme iar ptr. inim 2 ore,de cele mai multe ori 3.apoi air ii e somn pe la 18-18.30....nu e mult?adica ma bucur pe de o parte,dar ......
cu mancarea..prost rau in ulimele zile.azi parca piureul l-a halit mai bine.laptele praf..asta-i durere mareeeee.minunea(adica maxim 90 ml pe zi) a tinut 1 saptamana..gata,nu mai vrea.in parc am reusit sa-i dau cam 40 ml,la culcare a venit sotul meu si a reusit sa-i dea ceva,la mine urla si se uita la tzatze...chiar sa nu vrea nici un lapte praf?????
noi stam afara cam 4-5 ore zilnic.mai rau e de mine,azi m-am echipat mai bine si nu am mai inghetat asa rau.fetele dorm si eu cu Mi_bebelina barfim
somn usor si linistit

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Azi l-am echipat pe bebe in costumasul de cosmonaut si...surpriza....e mic
Eu l-am cerut la targ pt 9 luni, insa cred k mi l-au dat pt 6...iar masurile de la piciul sunt mai mici.
Mai am o speranta, nu am rupt eticheta , este intact, decat l-am probat....oare mi-l schimba ?

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Hai ca am intrat sa zic Andreeap: nu-i bai ca doarme atiti. asta e ritmul. cica atunci cind doarme, creste. si a mea doarme destul de mult, aproximativ cam acelasi program.

despre diversificare, se bat cap in cap metodele, dar mama alege cum si ce. daca vrea sa testeze 2 zile alimentul sa vada cum reactioneaza bebe e treaba ei. daca vrei sa faci ghiveci sa amesteci legumele, din nou e bun si asa. numai ca nu o sa mai poti dedecta care alemnt provoaca diareee, constipatie sau alergie.

noi mincam acum de toate: legume, fructe, carnita de doua ori pe saptamina, si chiar paste cu legume, sau paste cu carne. acum vreau sa introduc avocado.

tot am studiat problema cu slabitul. iata ce am luat:
-suc de aloe vera (e detoxifiant) cica asta e primul pas si apoi cura de slabire
- pastile cu hoodia gordoni ( o planta africana care o luau bastinasii cind traversau desertul sa nu le fie foame) naturista deci
- un ceai de slabit pe baza de scortisoara.

asa am facut la primul bebe si a mers. in Ro am luat de forever produse, acuma am mers la un magazin naturist si am cautat produsele astea. nu ca nu am incredere in foreverliving, ci in lipsa de finante.
am beut suc(yac) e naspa, dar asta e, pastilele is ok, ceaiul mai astept parca nu ma hotarasc. mai incepe cineva cu mine?
ca in Ro imi gasisem cu cine sa merg la sala si asta m-a mobilizat, chiar daca nu aveam chef mergeam cu cumnata.

ok pa si sper ca toti bebei sa fie bine

Gabitza am vizioanat si site si linkul tau. parca comenteaza david al meu! hi hi. acusi o sa se joace impreuna. ai mei deja au inceput. el o stringe, o imbratiseaza tare si ea tipa sau ride. is amuzanti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Am citit povestea lu' Ralu si mi-au cam dat lacrimile... Emotionanta rau, plina de suflet...
Ma bag la culcare acum.
Noapte buna mamici si bebici!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Eu am stat si am facut comanda de la mothercare, insa prin babystuff.
Astept sa vad maine pretul final.
Imi pare rau ca am vazut pe site un costul de elf, tare dragut,insa nu mai au pe stoc .Uitati-l www.mothercare.com/Mothercare-Elf-Dress-Up/dp/B001GCMRNE/sr=1-9/qid=1226616001/ref=sr_1_9/280-2879769-9372165?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76096031&mcb=core" target="_blank">aici. Este asa de dragalas....
In schimb am comandat costum de mos craciun si de ren....
O sa fie un dulcic.
Cel de elf i se potrivea mai mult k al meu are urechiusele mai de elefant asa, exact ca ale unui elf. Sotul mereu il intreaba : Ce faci tati cu urechiusele astea , vrei sa zbori ? Manca-l-ar mama de pishcot dulce.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Cenia, care e regimul pana la urma? sau numai ceai si pastile? ce efect au? eu la sala merg dar dieta pauza...
ati vazut ce-a slabit Luciu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

Cenia, care e regimul pana la urma? sau numai ceai si pastile? ce efect au? eu la sala merg dar dieta pauza...
ati vazut ce-a slabit Luciu?

buna dimineatsa
si-o sa taie greatsa.

deci cu diversificarea, a zis bine cenia. Depinde de zona, de perioada anului, etc. ei, nu e bai, ca sunt si prin carfur produse, dar nu au gust ca alea de vara. Si pana la urma, mamaia credeti ca congela ceva?
morcovu si maru era de baza iarna. Supa de radacini, care noi o sa facem des supa crema de legume, separ la fata un paharel si restu bag uunt si sare noua. Branzica calcica, sa ii completeze nevoia de calciu. Mamaliga apare pe la 7-8 luni, asha ca nu e chiar grav.Asu carnitsa fiarta , ficateii, oul.
Oricum inceputul tre facut cat mai lent pana la 6 luni, dupa 6 luni se ridica ritmul.

ce am remarcat, sunt clar 2 curente:
-american: start cu cereale
-ro: start cu morcovi

Apoi sunt la fel: piureurile de fructe, legume, branzici. Carnea dupa.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,

Cleo merci de cafea!!

O intrebare>Eu numai pireut de mar i-am dar si intr-o si i-am dat de pepene galben ,dar cica nu e voie. Marul nu ii place deloc,isi facea greata de la el si nu mai vreu sa-i dau.Oare acum diminieata sa ii fac branzica???????

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput