Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Acum sper ca e bine!!!

Facui fara sa vleau o constatale
La gladinita ieli, cand am picat,
(Cu toate ca-s de-un an in glupa male)
Sa mol daca glumesc, pe omoplat ;

Ne-a esplicat doamna educatoale
Amanuntit, chial ne-a si desenat,
Cum am ajuns sa ezigstam sub soale,
Cum fiecale a fost plocleat,

Elam ochi si ulechi de culios
Sa aflu cum pe lume am venit,
Si chipes si istet, da' si flumos,
Da' nu te mint, mai mult m-a plictisit,

C-al fi o balza, cale-n noptitica,
Ne-adute-n pliscu' ei, impachetati,
Cand scapa si mamica de bultica
Facuta de la oua si calnati,

Cum zboala balza asta-ntet, agale,
Vleo noua luni, sa iasa luclu bun
Si cum agiungem in patut si-n toale
Pe cosul casei, ca si Mos Claciun....

Sa vezi mai flate, te educatoale (!)
Fala misto, chial m-a lasat pelplex,
La valsta ei, (te tate, ce pitioale !)
Sa nu stie nimica desple sex !?

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Super andreea am ras in hohote.
Nu am citit inca povestea lui ralu_t ca nu a mai postat, o sa caut in urma

Eu am terminat sepcuta pt fiul meu, pot sa o port si eu. In fine a iesit huge.
Oi vedea ce fac, ori il desfac ori fac alta...om videa.

Ieri am fost la cumparaturi, azi mergem la piatsa ca nu mai avem cele trebuincioase pentru bb, adica mere, pere.

Apropo de mancare eu ii dau carnita, legume de toate felurile (fasole verde, brocoli si cele cunoscute generele), mazare i-am dat numai de la borcan ca nu imi ies asa pasate in casa.

Ca si fructe ii dau mere coapte un pic la cuptor, cu branzica si cereale cu orez, cateodata pun si o para, i-am dat si banane, ii dau si azi. Nu se constipa in sensul de no kk dar mai face tare. Incerc sa ii dau ceai dar....nici o sansa.

Al meu are un nou supranume: Tarzan, ca asa urla ca si cum ar fi in jungla. E noul Pavarotti ce sa mai.
In principiu orice vede vrea sa ii dai, si daca nuuuu apoi incepe circul.

In fine, acuma vreau sa ii termin paturica pe care o tot tricotez de cand am ramas insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

Andrea bestiala poezia ...o s-o salvez. Am ras de nu mai pot!!

Ralu emotionanta povestea, ma bucur c-ai scris-o!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

da, si mie mi-a placut mult povestea lui Ralu si la sfarsit mi-au dat lacrimile.
F. frumos!

Laura, eu din pacate nu mai pot decat dupa-amiezile. De obicei se mai incalzeste pe la pranz si atunci iesim toata trupa in parc.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

neata si de la noi!!!

gabitzam un filmuletz super!!!un de la NOI!!!ai niste flacai...sa-ti traiasca!!!

andrea27 super poezioara!!!

cat despre diversificare noi facem totul in steamer si apoi cu blenderul!!!am facut asa!!!
- morcov fiert apoi blenduit timp de 3 zile
- morcov+pastarnac timp de trei zile
- morcov+pastarnac+telina tot 3 zile
- morcov+pastarnac+telina+patrunjel tot 3 zile
- si azi morcov+pastarnac+telina+patrunjel+o juma de mar toate la steamer si blenduite!!!de maine bagam sfert cartofior tot timp de 3 zile apoi carnita picut apoi incepem cu fluctele!!!mar, piersica, para, nectarina si o sa mai fac si niste suculet de portocale da asa de vreo 3-4 linguri pentru ca vine iarna!!!apoi ma vad io!!!eu nu dau cereale inca pentru ca suntem tot plinute

mihaser vorbe-ai de ceva schimbare radicala uite aiciuca ce schimbare am tras!!!iap sunt din nou satena!!!dc???pentru ca blondu era prea costisitor!!!trebuia sa vopsesc parul o data pe luna si nici asa nu a iesit cum sa-mi placa !!!asa ca revin la culoarea mea naturala!!!aveti in pozici si caciulitza made a dflavia!!!cu un fluturas!!!e superba!!!

va pupim si pe bebeiiii!!!aaaaaaa fica mea rade de una singura in hohote!!!gen hahaha hahaha!!! e tare nostima!!!si chiuie si doarme super bine de la 10 la 8 legat!!!sper sa fie inteligenta ca asa s-a discutat ca cine are somn mai agitat va fi mai inteligent!!!eee sa vedem acu daca noi dormim frumos vom fi proaste?!!eu tot cred ca-s aberatii!!!Asa ca...lasati bbi sa doarma!!!iar cei care nu dorm banuiesc ca au ei un motiv !!!

gata am fujit

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor,
O intrebare:Voi le dati din borcanel????Eu acuma dimineata i-am dat borcan Hipp era mar cu morcov si asa a mancat de numa!M-am mirat ca lui nu ii place marutul.Ce ziceti?

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

andreea - am ras cu lacrimi la poezioara. am si salvat-o

azi ii fac fetii caise blenduite. sper sa-i placa.
Ah! am uitat! NEATZA ALL!!!

sunt fericita ca maine pleaca sotul cu tata si socrul la bunica-sa la munte sa-i taie lemne si raman cu mamaaaa happy happy day!

Mami de Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!!

Am scapt de ghips!!!!! joi merem la control sa vedem daca ii mai trebuie!

Andreea e super poezia! io folosesc borcanele...din alea de 190 de grame ca ale de 120 nu se pu nici pe un dinte...Eli papa f bine de la borcanel...mie imi plac...sunt bio, nu se oxideaza...din piata cine stie ce legume azotate iau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatzaaaa!!!!!

Uooooof, hai ca acum s-a constipat fi-mea! S-a constipat ca i-am blenduit morcovul tembela de mine si acum nu stiu ce sa fac... I-am bagat para in fructele din dimineatza asta.

Mihaser bine ca ati scapat de ghetutze, uraaaa!

Iulia, dicstractie placuta cu mami acasa! Sa te rasfetzi si tu ca meriti!!!

Andree27, eu i-am dat din borcanel o gramada, asa cred eu ca a prins gustul, ca facute de mine abia daca vroia 2-3 linguritze. Apoi am obisnuit-o cu borcanelul si acum de cand suntem la mama i-am facut din nou din fructe. Pastrez borcanelele pentru dincolo unde nu ma ajuta nimeni cu nimic si sunt obosita zombie, nu mai am timp sau chef de blendiut fructe. Plus ca am piata fooooooarte departe acolo si mi-e greu sa ajung mereu sa cumpar. Ca nu poti sa cumperi multe fructe, se strica. Aici la mama stau chiar vis-a-vis de piata Delfinului, ies din bloc si cumpar ce vreau cand vreau.

Adriana, Laura, vreti sa iesim maine? Sau e sambata si stati cu familia?

Fug sa culc fetitza ca e maraita toata!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Neata!!

Am scapt de ghips!!!!! joi merem la control sa vedem daca ii mai trebuie!

Andreea e super poezia! io folosesc borcanele...din alea de 190 de grame ca ale de 120 nu se pu nici pe un dinte...Eli papa f bine de la borcanel...mie imi plac...sunt bio, nu se oxideaza...din piata cine stie ce legume azotate iau!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

bineeee ca ati scapat!!!1Poate n-o mai fi nevoie, Doamne ajuta!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput