Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

fetele! Prolifice mai sunteti! Sunt in urma cu cititul, dar ma incumet sa scriu ca altfel nu apuc nici maine.

Noi ne-am sarbatorit in weekend, pe 8 fratii mei, unul Mihai altul Gabriel, duminica m-am sarbatorit pe mine, am imbatranit !!! , am dat de baut la greu, laptic, ca Andutzu se lipise de mami spre dupa amiaza.

Aly_c si Nikolici, va multumesc de urari! Multi ani si voua alaturi de comorile mici :)

IRINA pentru ieri, si tie si bebelinei! Sa aveti parte de ce va doriti, si multa odihna si laptic.

Noi mamici, ma bucur ca v-ati hotarat sa deveniti active pe forum. Fce, cred ca deja ai scapat de moderare, nu-i asa? Simon_ef, niste mari felicitari ca ai reusit sa elimini laptele praf din dieta puiului. Legat de cresterea in greutate, bebeii nu cresc constant, asa ca nu cred ca are legatura cu excluderea bibelui.

Babytza, sper ca ai reusit sa te odihnesti. Incearca sa nu te gandesti ca poate nu ai lapte. Pe pielea mea am observat ca, pe masura ce imi fac mai multe probleme legate de debitul laptelui, parca se ascunde, asa. Oricu, daca bebe sta la san tot picureshte cate ceva oricat de gol ar fi sanul. Oricum ar fi, sper ca ai trecut deja de stresul asta. Multe mamici trec prin asemenea momente,daca nu cumva toate. Rabdare multa!

Noi suntem bine, crestem, papam mult si suntem rele de foame. Inca la parinti, cu care ma inteleg mult mai bine de cand a trecut depresia post partum.

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Multumesc 300 pentru incurajari, sunt si eu foarte fericita ca am scapat de lapte praf. Fiecare zi mi se pare o noua victorie personala. Ca sa elimin stresul, am decis sa il cantaresc pe Tudoras mai rar. Cat timp doarme noaptea cate 5-6 ore, iar ziua rade si gangureste, inseamna ca e bine, si vor veni ele si kilogramele. La multi ani! cu intarziere.

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

o zi plingacioasa pt puiul meu, cred ca ne pindesc coliceii sau vreun puseu de crestere. e posibil la 10 zile???
feli, kristin, laura multumesc de complimente.
nadina, bine ca m-am mai lamurit si eu cu kk, ca cipri ne duce la sapa de lemn cu pampersii
apropos de pampersi, musette ca tare buni mai sunt huggies disney.
lau fetele frumoase. sa va fie de bine botezul!!!
bun venit noilor mamici!

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Fetelor, imi iau inima in dinti si lansez o problemuta mai delicata nitel. Eu am fost la medic la controlul de 6 saptamani, totul a fost in regula, dar apoi primele doua tentative de au esuat, din cauza unor dureri destul de mari. Mentionez ca am nascut natural cu epiziotomie. mai este cineva in situatia mea, sau ar trebui sa ma ingrijorez si sa mai intreb medicul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

simodina: tu vroiai din ale lehuziei? uite una calda......
Fox are ceva pe .....coada nush ce exact, cert este ca si-a chelit coada, se scarpina si si-o mananca. Ieri ca o deshteapta m-am amuzat de nu mai puteam, ca tuseste si stranuta (el, saracul, scuipa par, eu inteligenta radeam) azi sotul a plecat devreme, eu am examinat atenta situatia si m-am hotarat sa-l duc la dr. Zis si facut, imbracat copilul, luat fox de lesa si dus la veterinar, se pare ca are o ciuperca, i-au facut doua injectii (una ca sa nu se mai scarpine), i-au dat cu ceva pe coada, la intoarcere era vesel nevoie mare. La coltul strazii se ridica un blocsor, multi muncitori, eu : o aparitie: colanti, jerse si geaca pana in talie.(nu mai am nimic din kg acumulate in sarcina) Cat de bolnav si nef....ut poti sa fi sa fluieri dupa o mamica cu carucior in labe? Infuriata, le arat degetul muncitorilor, in operatiune scap lesa din mana, Fox scapa pe carucior, fura paturica lui bebe, fuge cu ea in bot, eu dupa caine si paturica alunec pe o gutuie strivita de masini, fix intr-o gramada de nisip. Ma sprijin in genunchi si bineinteles ca acum am buba! ii injur birjareste pe muncitori, il prind pe Fox ajung in casa si-l sun pe sot, pe care il fac albie de porci (ce vina o avea saracul acum nustiu). Asa ca sotul nu-mi raspunde la telefon acum, imi cer eu iertare cand o veni acasa si vestea buna: cred ca mi-am gasit bona

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Simo_ef, eu am fost/sunt inca in situatia ta (delicata): prima incercare, la 6 saptamani, a fost un esec total, ma durea si aveam senzatia ca s-a mai stramtat , insa apoi a inceput sa se amelioreze durerea, insa a ramas senzatia cumva ca ma tine in locul unde a fost cusatura si, daca se forteaza zona, s-ar putea rupe (bine, cred ca o mare parte din acest scenariu e in imaginatia mea, care am avut de la inceput o groaza teribila de epiziotomie!). In plus am constatat ca vechea candida a recidivat si imi provoca si niste usturimi, daca esti predispusa la candida verifica si asta.
Oricum, cu rabdare, curaj si multa tandrete se va rezolva, in scurt timp!

Raluca, mie imi place mult Debenhams (Mall Vitan), Okaidi (Cora Pantelimon) si am mai descoperit unul in esplanada la Carrefour Vitan - Sarabanda. Probabil mai sunt si altele dragute, dar primele doua sunt preferatele mele, intotdeauna am gasit ceva dragut acolo, pentru Gruia sau alti copilasi.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Citat:
citat din mesajul lui simo_ef

Fetelor, imi iau inima in dinti si lansez o problemuta mai delicata nitel. Eu am fost la medic la controlul de 6 saptamani, totul a fost in regula, dar apoi primele doua tentative de au esuat, din cauza unor dureri destul de mari. Mentionez ca am nascut natural cu epiziotomie. mai este cineva in situatia mea, sau ar trebui sa ma ingrijorez si sa mai intreb medicul?

simo sa stii ca si la noi primele tentative de nu au fost tocmai ok, cu toate ca am nascut prin cezariana si nu se pune problema de cusaturi sau alte "incomodari", se pare ca down there s-au cam stramtorat am semnalat asta doctorului si mi-a spus ca e din cauza hormonilor, lipsa de progesteron parca si ca remediu: gel cat cuprinde. stii tu de care deci nu cred ca e neaparat vorba de epiziotomie. oricum depinde de la femeie la femeie, de ex am o cunostita care a nascut natural si acum la 6 luni de la nastere are unele probleme din cauza epiziotomiei. iti doresc sa nu fie asta problema si la tine!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

feli tragi-comica situatia...ma bucur ca ti-ai gasit bona
Noi inca no sieks..eu nu mai nici timp ,nici energia necesara.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Xor noua la analize nu ne-a iesit nimic insa mucii continua. Asa ca de azi am inceput sa luam Ecoflorina. Speram sa treaca cu asta. In cateva zile o sa-ti spun cum mai e.

Simo si noi avem probleme din acelea .. Si eu am nascut tot prin cezariana, deci n-ar fi o explicatie ca s-a schimbat ceva pe acolo pe jos. Dar doare cam tare. Banuiesc ca e hormonal. Eu am mai trecut prin asta odata cand am facut tratament cu Diphereline si am fost in menopauza vreo 5 luni. A fost sinistru !!!

CD si eu am inteles ca Oscilo se poate da si la bebei. O doza pe saptamana asa preventiv, pusa intr-un biberon.
Si noi avem probleme cu mainile ude si picioare transpirate. Parca stiam ca ei asa transpira, ca nu o fac prin subrat ca oamenii mari. Oricum Alex mai nou si-a descoperit mainile sau nu stiu exact ce face, dar isi suge mainile ca pe niste acadele, sunt deliciooooaaase !!! Si mereu e ud in palma si plin de scame si ma dispera ca tine pumnul strans si de abia il curat.

Nu mai stiu cine spunea de bubele de pe fata, scuzati. Eu zic ca ar fi bine intai de toate sa vedeti ce sunt si pe urma sa tratati cu diverse creme. Ca daca e dermatita seboreica merge o crema, daca e dermatita atopica merge alta si tot asa. Noi pentru seboreica ne-am tratat cu Mustela Stelaker si a fost perfect. Si il mai spal pe fata cu apa Avene dimineata si seara.

Felicia mi te si imaginez ..

Si noi suntem fani Huggies, am renuntat la Pampers. Mi se pare ca sunt mult mai buni ca au elasticul ala la spate. Am cumparat si servetele umede Huggies si imi plac si alea ca sunt un pic mai groase.

Mergi la inceput

Multumesc, fetelor, pentru raspunsuri. M-am mai linistit, ca nu am doar eu o problema, dar m-am si intristat Asta e, mai asteptam si mai incercam, nu disperam. Cred ca de la hormoni am inceput sa scriu in rime

Mergi la inceput