Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Simo perseverenta e cheia succesului sau repetarea e mama invataturii Pe bune, dupa 8-9-10 ori o sa vezi ca e mult mai bine. La inceput e greu si eu am primit explicatia ca e de la lipsa de progesteron indusa de lauzie...dar trece sigur cu activitate deasa si intensa...cat de des te lasa bebe...Nu mai zic ca la noi e ca la nebuni, dorm amandoua mandrele si noi hop la ...Dupa maxim 10 minute apare suava fata cea mare care vrea sa doarma cu noi...o duc inapoi, o adorm cu injuraturi printre dinti si cand, in final ajung inapoi in dormitorul matrimonial imi gasesc barbatul dormind de zor...asta e...ce sa faci...cand s-or face copiii mai mari om mai trai noi o luna de miere...

Felicic esti mortala...si cu gutuia ce ati avut???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

feli, esti bes-ti-a-la ma bucur ca ai gasit bona.
are fii'miu un program acum doarme de la 6, parca vad ca iar ma tine pin' la 12 noaptea:(

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

kid foarte fain faci tu haz de necaz. dar ideea cu luna de miere trebuie retinuta.

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

Mergi la inceput

test de semnatura cu poze

foto

Mergi la inceput

Am reusit!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fetelor am si eu nevoie de niste fiole de PREGNYL pt o fata care vrea sa faca un bebe. Ea era in grupa la noi si a pierdut bebelina la 35 de saptamani, este si nasica lui Bianca.
Stie cineva unde putem gasi?

Babytza parca tu la un moment dat ai facut Pregnyl. Unde ai gasit?

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

simo e un dulcic Tudor
laureta tinem pumnii nasicii sa gaseasca si sa ramana gravi din nou.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

felicic da' bona sper ca n-are legatura cu povestea! Adica nu e din spectatorii cu pricina . Oricum esti tare daca poti purta deja colanti, bravo tie!

Mara mea inca e ff cuminte, iar am zis pas la colici. Papa, doarme sau sta in swing - sa le dea dumnezeu sanatate astora care au inventat bouncer-ele, swing-urile. Iar cand ma vede dupa mai mult timp are o fata atat de fericita si da din greu din maini si picioruse de-mi vine sa o mananc! Suzi nu prea mai e buna decat cand vrea sa adoarma, in rest nu ne prea mai place - stam si fara. In schimb am inceput sa facem ploite la greu!

In ceea ce priveste alaptatul, nici eu una nu i-am bagat lapte praf decat de vreo 3-4 ori in prima saptamana de la nastere desi nu am fost niciodata laptareasa. Dupa ce in prima luna a luat in greutate vreo 550 gr, in luna a 2a a luat peste 900 si acum isi pastreaza trendul de 200-250 pe saptamana. Cand are pusee de crestere ii dau sa pape si din ora in ora daca e cazul, dureaza 2-3 zile in general dar nu-i bag lapte praf nici moarta pana nu-mi zice cantarul ca neavand lapte foarte mult chiar nu vreau sa-l pierd. Sunt zile nashpa, cand nu pot face nimic si ma simt o tzatza cu picoare si creier dar in majoritatea timpului ea papa la 3-4 ore ziua si la 5-6 ore noaptea de pe la o luna juma'( dar nici atunci nu fac mare lucru ca inca am un singur neuron asa si parca si ala de lehuza...) Astept oricum cu mare interes puseul de la 3 luni despre care si eu am citit si am fost si atentionata ca e mai puternic si atunci multe mame trec pe bibe crezand ca n-au lapte...Asa ca felicic mama, toata admiratia ca mai poti sa si lucrezi, eu una nu ma simt in stare si sunt sau eram o workalchoolica incorijibila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Buna seara fetelor,
Noi nu prea mai avem timp sa intram, pitica mea nu prea mai doarme ziua, si-a schimbat programul... na are deja o luna.. In rest,totul pare ok, numai ca productia mea de lapte a cam scazut, din cauza ca pitica mea e lenesa si s-a obisnuit cu bibe. Vroiam sa va intreb daca ati luat NUTRINATAL ? Are vreun efect? Eu am fost la farmacie si mi s-a spus ca nu mai se fabrica, e adevarat?
Va

Raluca
mamica feticita de Bianca Florentina

Mergi la inceput

andy.p multumim. Si tu ai acolo un flacau pus pe sotii, si o grasunica frumusica foc! Sa dea DD sa ne traiasca si sa creasca fericiti si sanatosi.

poze

Mergi la inceput