Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
kid2003 spune:
Simo perseverenta e cheia succesului sau repetarea e mama invataturii
Pe bune, dupa 8-9-10 ori o sa vezi ca e mult mai bine. La inceput e greu si eu am primit explicatia ca e de la lipsa de progesteron indusa de lauzie...dar trece sigur cu activitate deasa si intensa...cat de des te lasa bebe...Nu mai zic ca la noi e ca la nebuni, dorm amandoua mandrele si noi hop la
...Dupa maxim 10 minute apare suava fata cea mare care vrea sa doarma cu noi...o duc inapoi, o adorm cu injuraturi printre dinti si cand, in final ajung inapoi in dormitorul matrimonial imi gasesc barbatul dormind de zor...asta e...ce sa faci...cand s-or face copiii mai mari om mai trai noi o luna de miere...
Felicic esti mortala...si cu gutuia ce ati avut??? 
![]()
![]()
alexa si mami spune:
feli, esti bes-ti-a-la
ma bucur ca ai gasit bona.
are fii'miu un program
acum doarme de la 6, parca vad ca iar ma tine pin' la 12 noaptea:(
alexa, cipri si mami
simo_ef spune:
kid foarte fain faci tu haz de necaz. dar ideea cu luna de miere trebuie retinuta.
Simona, mama lui
Tudor Gabriel (13.09.2008)
laureta spune:
Fetelor am si eu nevoie de niste fiole de PREGNYL pt o fata care vrea sa faca un bebe. Ea era in grupa la noi si a pierdut bebelina la 35 de saptamani
, este si nasica lui Bianca.
Stie cineva unde putem gasi?
Babytza parca tu la un moment dat ai facut Pregnyl. Unde ai gasit?

de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
andy.p spune:
simo e un dulcic Tudor ![]()
laureta tinem pumnii nasicii sa gaseasca si sa ramana gravi din nou.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
simodina spune:
felicic
da' bona sper ca n-are legatura cu povestea! Adica nu e din spectatorii cu pricina
. Oricum esti tare daca poti purta deja colanti, bravo tie!
Mara mea inca e ff cuminte, iar am zis pas la colici. Papa, doarme sau sta in swing - sa le dea dumnezeu sanatate astora care au inventat bouncer-ele, swing-urile. Iar cand ma vede dupa mai mult timp are o fata atat de fericita si da din greu din maini si picioruse de-mi vine sa o mananc! Suzi nu prea mai e buna decat cand vrea sa adoarma, in rest nu ne prea mai place - stam si fara. In schimb am inceput sa facem ploite la greu!
In ceea ce priveste alaptatul, nici eu una nu i-am bagat lapte praf decat de vreo 3-4 ori in prima saptamana de la nastere desi nu am fost niciodata laptareasa. Dupa ce in prima luna a luat in greutate vreo 550 gr, in luna a 2a a luat peste 900 si acum isi pastreaza trendul de 200-250 pe saptamana. Cand are pusee de crestere ii dau sa pape si din ora in ora daca e cazul, dureaza 2-3 zile in general dar nu-i bag lapte praf nici moarta pana nu-mi zice cantarul ca neavand lapte foarte mult chiar nu vreau sa-l pierd. Sunt zile nashpa, cand nu pot face nimic si ma simt o tzatza cu picoare si creier dar in majoritatea timpului ea papa la 3-4 ore ziua si la 5-6 ore noaptea de pe la o luna juma'( dar nici atunci nu fac mare lucru ca inca am un singur neuron asa si parca si ala de lehuza...) Astept oricum cu mare interes puseul de la 3 luni despre care si eu am citit si am fost si atentionata ca e mai puternic si atunci multe mame trec pe bibe crezand ca n-au lapte...Asa ca felicic mama, toata admiratia ca mai poti sa si lucrezi, eu una nu ma simt in stare si sunt sau eram o workalchoolica incorijibila 
Raluca83 spune:
Buna seara fetelor,
Noi nu prea mai avem timp sa intram, pitica mea nu prea mai doarme ziua, si-a schimbat programul... na are deja o luna
.. In rest,totul pare ok, numai ca productia mea de lapte a cam scazut, din cauza ca pitica mea e lenesa si s-a obisnuit cu bibe. Vroiam sa va intreb daca ati luat NUTRINATAL ? Are vreun efect? Eu am fost la farmacie si mi s-a spus ca nu mai se fabrica, e adevarat?
Va 
Raluca
mamica feticita de Bianca Florentina
simo_ef spune:
andy.p
multumim. Si tu ai acolo un flacau pus pe sotii, si o grasunica frumusica foc! Sa dea DD sa ne traiasca si sa creasca fericiti si sanatosi.
Simona, mama lui
Tudor Gabriel (13.09.2008)
poze