Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 20
kid2003 spune:
Laureta am si eu o prietena care avea mare nevoie de Pregnyl si am reusit sa gasesc dand sfoara in tzara si importand, via cumnata mea, 10 fiole din Anglia. Alte 3 le-am luat de la Simodina
mai avea ea o rezerva...Vezi ca daca dai cautare pe Pregnyl (Vand Pregnyl) ai mai multe anunturi pe Google...nu stiu cat de bine pastrate sunt. Din pacate nu am vesti prea bune, nasica noastra e farmacista si mi-a spus ca deocamdata nu mai sunt pe piata. Nu au mai fost aduse de luni bune asa ca sanse la farmacii nu prea sunt (doar sa dai sfoara in tara si sa mai gaseasca cineva in provincie)...Sau...sa ai pe cineva in strainatate sa-ti aduca...
Am facut vaccinul. Am trecut cu bine, pana acum. Ma duc sa o spal si sa ii dau sa pape, deocamdata suntem fara febra, a plans mititica si i-a curs si un pic de sange din piciorus...Asta e viata...
CosmyB. spune:
simo ef am vazut pozele cu tudorica al tau, e asa dulce unde il trage pe tati de par
iar pozele de la nunta parca sunt scene dintr-un film

acum am terminat cu toate, fac dus si la somnic, ca printesa doarme pana la 6 sau 7, asa ca noaptea ma odihnesc ca ziua nu stiu ce tot fac ca nu reusesc deloc sa dorm ![]()
noapte buna la toate
si sa aveti o noapte linistita!
Pozici
Mami super happy de
Maya
_irina_ spune:

si noi am facut vaccinurile azi. Nu voiam noi chiar azi, dar nu am comentat, ce sa fac.
Am intrat iar un pic la idei, cica piti papa prea putin, nu ca nu ar avea de unde, eu am laptarie, dar ea asa papa. Ieri i-am dat de la biberon si papa cam 120ml maxim la o masa. Mai mult nu vrea nici cu rugaminti. Cat papa bebeii vostri? (piti are 2 luni).
Azi am fost tot pe drum, nu am apucat sa citim nimic. Sper ca toti bebeii sunt cuminti si papaciosi.
Va doresc o noapte linistita si somnic cat mai lung.
fericita de
- Andreea
kid2003 spune:
La cate ore papa _irina ? Ca si asta e important. Calculeaza asa: are nevoie de 115-150 ml per kg corp in 24 de ore...Daca mananca la 3-4 ore e super ok, inseamna ca are 6 mese pe zi, ceea ce inseamna ca ia f bine.
Si altceva...poate sa aiba o masa de 120 si alta de 180, trebuie sa o cantaresti in decurs de 24 de ore inainte si dupa supt ca sa ai tabloul complet. Dupa o singura masa nu se vede nimik, adica nu e o indicatie ca atat mananca la toate mesele 
andreutac spune:
Neata si de la noi!
Se pare ca ne-am reglat si noi cu somnul de noapte si partial cel de zi ... sper sa nu ma ia gura pe dinainte si sa ma laud degeaba. Asadar noaptea dormim de pe la 22 pana la 6, cu o scurta pauza de alimentare intre 2 si 3, iar ziua bagam 2 reprize de somn de aproximativ 3 ore. poate asa reusesc sa ma odihnesc si eu ca lumea si sa ma mai preocup si de alte aspecte (ordine, spalat, etc).
Referitor la cantinatatea de laptic pe care o papa Eva eu n-am verificat de cat o singura data cand a mancat peste 100 g. In rest ma multumesc cu cantaritul saptamanal unde vad ca ia 250-300 g, ceea ce mi se pare super.
P.S. Am uitat cum fac sa-mi apara pozele la semnatura. Ma puteti ajuta cu PM?
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
denisa.g spune:
Cosmyb – pupici pt voi
Sabinel –mai e putin si facem si noi (toti 4
) 2 luni. Abia astept . Sotul meu rade de mine ca eu zic mereu: ca abia astept sa-l vad ca sta in fundulet, ca vorbeste… iar el zice ca acum abia astept si apoi o sa-mi fie dor de vremurile astea si o sa-mi para rau ca a trecut asa de repede asa ca mai bine sa-mi treaca faza cu “de-abia astept sa..” si sa ma bucur de azi.
Andreutac – cu asa program de somn m-as lauda si eu. Pupici pt voi.Ai PM
Simo_ef - super dragut si Tudor si mami si tati. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati unul de celalalt in continuare 
de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
denisa.g spune:
Fetelor referitor la capitolul sieks care vad ca s-a discutat ieri, noi am incercat de 2 ori:prima oara am sangerat 2 zile dupa ( nu f. mult) , dar am crezut ca mi-o fi venit menstruatia apoi s-a calmat. AM incercat iar si iar am sangererat 2 zile si nu am mai incercat. Fara nici o durere, si am nascut cu cezariana. A patit cineva ceva de genul asta??
de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
tzitziri spune:
Neata la toata lumea,
nu am mai scris dar citesc in continuare cu fidelitate
.
Urez si eu bun venit noilor mamici (noi pe listuta, ca vad ca sunt de un leat cu bebeii nostri, care sunt toti maricei).
Noi suntem bine sanatosi, voiosi,voinici.Dormim noaptea, mancam bine....la o luna avea 4400 ieri avea 5700 si mai avem cateva zile pana mai facem doua luni, deci o sa fie o crestere buna luna asta.Papam numai de la san.E cuminte...chiar nu am de ce sa ma plang.E drept ca ziua stam mai mult in brate, dar nu ma plang...noaptea dormim cu totii!
Nusha,retinusem o intrebare.Eu nu ma spal de fiecare data pe sani.Am facut-o in primele saptamani.Am tot citit ca sa te speli cu apa rece, ba nu, cu apa calda, ba nu, cu sapun si apa calda, ba fara sapun, ba sa nu se spele asa de des ca se elimina protectia naturala a sanilor..ca un fel de gel care protejeaza mamelonul....Acum pun mereu tampoane de san, le schimb des si nu mai mai spal decat la dus si de 1-2 ori cand nu ma mai suport..Uite ce scrie aici: sânul nu trebuie spalat înainte de fiecare alaptat, numai o data pe zi si fara a folosi sapunul; înainte si dupa supt mama sa se unga cu lapte de mama pe mamelon (laptele de mama si saliva copilului, care ramâne pe mamelon protejeaza sânul de infectii) si dupa supt sa lase sânul la aer 5 minute.
.Stiu ca in alte locuri scrie altfel, dar fiecare cum considera...
Felicic, nu te dezminti
...sa mai faci un blog cu aventuri de mamica, sa ne mai delectam si noi
Mamica implinita de David (17.09.2008)
andy.p spune:
Buna dimineata,noi tot mucoase..adica haraite ca muci nu ies.
tzitzi am intrat cu gandul sa te strig si sa-ti zic sa nu ne mai citesti din umbra
.Ma bucur ca sunteti bine.
denisa are mare dreptate tati..asa simt eu acum cu Andy..mi-e dor de el cum era mic,cresc asa de repede...
.Ar trebui sa mergi la gine sa vezi ce zice.
andreutza
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia