Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ieri cred ca am trecut si noi pritr-un puseu:oare cel de 4-6 sapatamani?, caci maine are 5 saptamani. toata ziua a stat la san, adormea il puneam in patut, dormea 15 minute si de la capat.
Azi vad ca si-a revenit mancat si dormit 3-4 ore!
Cu alimentatia suntem exclusiv la san, indiferent de cate ori cere eu l-am pus la san, nici nu-mi trece prin cap sa fac vreo proba cu supliment!
In ceea ce priveste legatura alimentatia mea-agitatie la el sau colici, vad ca nu-i sensibil deloc. Si eu beau amestecul minune de ceai zilnic !
pupici tuturor

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

laureta sa-ti traiasca mica crestina
fetelor va multumesc mult pentru sfaturi o sa iau oscilum si o sa-i dau si papa mai mult, sunteti super, ar fi mult, muuuult mai greu fara voi

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Nikolici, da erau niste cojite galbene...vezi ca nu e bine sa le rupi, se pot infecta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

fiica-mea tocmai a descoperit deshtul si trage din el mai ceva ca din tzatza. si daca-i dau suzeta se stramba si-o scuipa. jale mare!

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

fiica-mea tocmai a descoperit deshtul si trage din el mai ceva ca din tzatza. si daca-i dau suzeta se stramba si-o scuipa. jale mare!

poze
povestea nasterii

Eu sunt anti-suzeta!!
Dr a zis ca e buna dupa ce ii iese primul dintisor , ca acum are gingiile prea moi si se pot deforma usor de la ea.
Asa ca nu mai insista cu suzeta daca nu vrea si ea. Parerea mea

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

denisa eu nu insist, niciodata nu i-a placut. rare au fost momentele cand a vrut-o si atunci de nervi. insa sincer prefer suzeta decat degetul, iti spune una care si-a supt degetul pana la 7 ani, de nu stiau ai mei ce sa-mi faca sa ma dezvete.insa daca pediatrul zice, inseamna ca stie ce stie. multam de sfatacusica edwin face 2 luni

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

si Aniei i-au aparut, la un moment dat, niste bubite pe fata, ca niste mici cosuri asa, mie mi s-a parut atunci ca din cauza caldurii. am spalat-o pe fata cu apa termala Avene, de 2-3 ori pe zi, si i-au mai trecut.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Eva si maya gangureste ca si luca al tau, o sa fie si ea o povestitoare o sa pun si filmulete, zice "ga" la greu

fce fetita ta are masuratorile identice cu a mea sunt gemene

nushulica pt iritatie am inteles ca in spital ii da pe bebei pe fata pt bubite, cu solutie de iod, e dezinfectanta, nu cred ca are ce rau sa faca.

laureta sa vezi ce ma patit eu: am vazut ca i s-a facut fetitei un cos, furuncul, nu stiam ce era pe umar si ca deja colecta puroi si am pus rivanol zilnic si puneam plasture, strangeam bland de piele si iesea puroiul, am tinut-o asa cateva zile pana cand a venit pediatra si mi-a spus ca eu am tratat la greu vaccinul acum se mai vede f putin pt ca ea a zis ca daca am scos puroiul nu o sa mai ramana cicatrice f pronuntata.

denisa.g il dulce pe frumosul edwin, mi-a cazut cu tronc si pe tine mami

fug sa vad de mancarica ca trebuie sa ajunga tati acasa

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor

Nikolici, da erau niste cojite galbene...vezi ca nu e bine sa le rupi, se pot infecta...

In cat timp i au trecut???Nu umblu la nimic de pe corpul ei..si a dat ea singura cu manutza peste ele si a rupt una si a dat sangele :(

Noi am avut ca o opareala dupa urechiusha si la gat la cute...pe care le am tratat cu advantan...insa pe fatza nu pun decat ceai de musetzel si ser.
kiss kiss

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Buna fetelor....

Spuneti-mi si mie un magazin cu hainute frumoase pt botez?

Raluca
mamica feticita de Bianca Florentina

Mergi la inceput