Pepenasi de iulie-august 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 9
bujo spune:
La romanika se dau multe crude Mada. Toate sucurile de fructe: mar, para, piersica citrice. Legumele se dau fierte e drept.
cuscri imi pare rau de mama ta, sa se faca bine.
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
anaxena spune:
am pus poze...o sa le shterg ca ocupa cam mult spatiu,asha ca grabiti-va sa le vedetzi!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
ariadnabr spune:
La IrlandeAzia (ca asa m-a invatat profa si sora'sa
) se cumpara din comert, iar marul ma refeream la mar gatit, nu la suc 

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
Biribu spune:
dara 
Sun multa sanatate mamicii tale 
De nume: sa stiti ca si eu cred ca si Sun ca fetele or fi crezut ca asta e numele generic pt odiseea iulie-august, pt ca ele inca nici nu s-au strins toate, ca sa se puna problema acuma de cum se vor numi. mamici de august nu prea au cum sa fie la ora asta. si nu e chestie neaparat ca nu vrem noi sa mai fie alti pepenasi, dar se vor creea confuzii invariabil la scutece, si ar fi frumos sa le evitam. sper sa nu refuze cererea noastra, oricum eu m-as adresa si moderatorilor.
Ana legumele se dau fierte, sau steamuite, ma rog, dar eu fructele toate le-am dat crude, sa simta gustul lor natural. nu ca nu l-ai putea si fierbe/coace, dar sunt mai bune si folositoare proaspete.
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
ankalaura spune:
Neneeee.... ce aglomeratie de ochi albastri!!!!
Capri, fie-ta ma da gata cu pleata ei care ii intra in ochi, si mai face si acrobatii cu picioarele, iar Maria mi se pare o exploratoare frate! Ce tare e in poza aia, parca aplecata asupra Ilincai (aia cu "imi arati cum se prinde piciorul"...) 
Super de super!
Anca mami de Eliza si Erika
anaxena spune:
Biri: asha ma gandeam si eu,dar dc nu shtiu ashteptam sa zicetzi voi!!
Ankalaura: ai mareee dreptate!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
Biribu spune:
Capri, Xena ce papusele frumoase
!!!
oana esti o slabatura
raul e o frumusenie de baietel.
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Didi81 spune:
Cu denumirea: mai, eu intamplator chiar am citit la odiseea lor cand s-au hotarat sa adopte denumirea asta si nu mi s-a parut ca s-au inspirat de la noi, nici ca au crezut ca e generic. Poate m-am inselat eu, dar tin minte ca se intrebau ce nume sa isi aleaga si zisese cineva ca ar fi frumos sa fie un fruct de vara, cum ar fi pepenasii, apoi altele au fost de acord... repet, poate am inteles eu gresit, dar asta a fost impresia mea, ca a fost o alegere spontana...
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
Gabriela82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaco O saptamana buna sa aveti! ![]() ![]() ![]() Eu bineinteles ca citesc tot, dardeocamdata nu am avut ce sa mai scriu, ca de diversificat ne gandim mai incolo, pe la 6 luni, daca ne mai tine "dozatorul" Am si o intrebare: A avut cineva botezul in zi e duminica?, sau e regula sa se faca sambata si scaldatoarea duminica abia?...Multumim.... mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08![]() crestem... |
noi am avut botezul duminica. eu nu cred ca e o regula cu scaldatoarea, in functie si de disponibilitatea nasilor si a voastra.
GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
Caprioara spune:
Anka, Biri, multumim frumos.
Acum sa va pove de Maria. Mai, stiti cum se tine in picioare? Io nu am vazut asa ceva, frate! E toata numa muschi! Si ochii sunt BESTIALI! E un cpchil extrem de activ si curios sa afle ce este in jur. Da din maini tot timpul, iar a mea din picioare
. Erau totale impreuna
!
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)