Pepenasi de iulie-august 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
ankalaura spune:
Cu denumirea - eu as spune ca nu avem dreptul de a monopoliza un susbtantiv, pe criteriul "eu am fost primul" ... Si la copilasii de 2003 ne numim "nazdravani", si se mai cheama si altii nazdravani... Ba mai mult, nici nu este obligatoriu sa se fi inspirat de la noi... Poate le-a venit si lor aceeasi idee... Deh... a fost el descoperit tabelul elementelor in doua colturi de lume... daramite denumirea de pepenasi.
Eu cred ca ar putea sa se numeasca si ei "pepenasi", nu avem de ce sa ne incomodam reciproc.
Si mai cred ca daca pe mine m-ar invita careva sa imi schimb numele / ID-ul, ceva, pe motiv ca seamana cu al sau, mi-ar sari mustaru' si numa' de a naibii l-as pastra...
Parerea mea 
ILE - vazuszem ulterior ca nu a tinut cura de azi... E... e si maine o zi ![]()
Stai sa vaz daca eu ma mai sui maine pe Leg Magicul ala...
SUN - da' tu ce-ai?
Anca mami de Eliza si Erika
oanasm spune:
mada legat de denumirea fetelor gravidute d2 2009..i agree cu anka...ce are daca suntem pepenasi de 2008si pepenasi de 2009? na..om fi colegi
de pepenashala ![]()
ile pai sincronizati-va frate si voi cumva! ia mai lasa DC ul o zi...baga somn si nu clapaci si seara...hop pe el! cand sefu doarme
na ca te-a, rezolvat!
flo ce tare ai fost cu lubenita!
bujolino as fi caftit-o pe dr aia! zau daca nu! si io am patit de astea si brr...fac spume la gura!!! si asa cu zici tu...restu care asteptau n-au nicio treaba, ba din contra "sa traiti domnu' doctor...toata stima" bla-blauri de astea....en fin....bine ca sunteti bine
sunisoru drag de ce e trist si-ngrijorat?
bon..ma retrag..plange maimutzica
Oana
de
Raul
filmuletz bb
Caprioara spune:
Anka, ai castigat licitatia cu tavitzele?
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
SunSmile spune:
Multumesc de intrebari. Mama...inima..criza (cred ca preinfarct). In fine, ma retrag in tristetea mea, ca nu vreau sa amarasc pe nimeni.
Ankule stii...cu denumirile astea. Eu citesc de niste ani buni diferite odisei...care ma inspira mai mult asa. Ei - la absolut toate, era un moment foarte frumos acela in care incepeau propunerile pt cum se vor numi la clubul scutecelor. Era cumva ca pregatitul camerei pt venitul puiutului! Denumirea e si ea o particularitate. Eu sunt convinsa ca fetele nu stiau cam cum vine treaba (ca poate nici nu le place numele) si au preluat denumirea noastra, crezand probabil ca asa e regula. Habar n-am. Pt mine pepenashii sunt deosebiti, pt ca stiu ce haz era cu pepenii pe care-i mancam si cum i-a venit Botinicii ideea de nume...E ceva al nostru...poate mai mult momentul alegerii, habar n-am. Asa simt eu si probabil sunt egoista, dar asa simt si asta e.
Mdah, nu e seara mea cea mai buna. Va cer scuze pt aberatiile obositoare!
Cu bine...
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
anaxena spune:
am venit si eu acasa,in sfarshit
ne-am intalnit cu Caprioara si cu Ilinca si am innebunito de cap,caci am venit cu duracell-ul la pachet...nu va povestesc prea mult ca va pun poze si comentez akolo
SUN te-am sunat,nu mi-ai raspuns si imi pare tare rau,am plecat din Bucuresti la ora 19,ca am fost la IKEA si apoi si la Mall ca nu se putea altfel
apropo face Maria kk de kk,pute si arata a kk...cine a mai suferit astfel de schimbari??nu de alta dar blonda cum sunt nu am luat haine de schimb la mine,iar in IKEA a facut Maria pe big huge kk si a dat pe langa pampers,concluzie: body,strami,pantaloni+sac murdari de kk...si cine se plimba cu cupilul prin IKEA dezbracat si invelit in sac..eu!!apoi cauta prin Mall toata garderoba la copil...complicat nene,sa ma invetz minte
cu diversificarea asta nu m-am lamurit:aceste legume si fructe care le introducem tre sa fie fierte sau crude??
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
ariadnabr spune:
Ana bei sper sa nu vorbesc aiurea da' legumele, in afara de sucul de morcov se dau toate fierte. Fructele, gen banana se poate da crud, dar marul se coace sau se fiebe. In princiu se fierbe cu cateva exceptii.
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
dma2007 spune:
sun sanatate multa mamei tale, sper sa treaca cu bine!
bufi gasesti uscator de bibe la magazinele happy baby , sunt cele de la ok baby
va pup pe toate!!!!!!!!
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
anaxena spune:
pai eu nu shtiam asta...tre sa ma documentez mai mult!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
ariadnabr spune:
Mah, din cate stiu eu a pus Mada o cartulie despre diversificare pe mail-ul comun. 
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
ankalaura spune:
XENA - sucul de fructe, daca il faci acasa, il faci din fructe proaspete. Sau poti cumpara suc de bebelusi. Legumele se fierb - eu le bag la steamer. Fructele o sa i le dau crude, pasate. Dupa ce ii dai si galbenus si carnita, deja nu mai conteaza.
CAPRI _ da mei, luat si setul nr 2 cu 4,7. Sa vad cat imi factureaza transportul si te anunt. La primul set nu am inca factura.
Cu denumirea - mi se pare normal ca unele dintre voi v-ati atasat foarte mult de odiseile astea, de momentele cheie si etc... Si la fel faceam si eu la un moment dat, dar asta e totusi un forum public, nu ne-am inregistrat numele la OSIM... Iei din el ce e bun si te ajuta, restul pass... Acuma, si eu sunt din fire mai pe dos, asta o recunosc si o sustin si ca motto sub numele meu... Ma uit la ce ziceti voi, la alte subiecte nu mai arunc nici macar o secunda privirea, cu foarte putine exceptii si alea rare, la parintii intreaba si la psihologice, si la nazdravanii de 2003... Chiar cred ca putem trai toti pe acelasi forum chiar si cu aceeasi denumire. Si apoi, nici nu cred ca ele s-au inspirat de la noi. Cred ca asa le-a venit, ca doar e sezonul pepenilor in lunile alea...
Anca mami de Eliza si Erika