Pepenasi de iulie-august 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Dma2007 multumesc mult
chiar am magazin happy baby langa mine

bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Xeno io nu vad poze noi la tine. Unde is???
Pe ct comun ori la tine in link?

anka shi tu ai dreptate. Cu toate astea, mi se pare normal sa ishi aleaga alt nume. Daca nu vor, e rea vointza. Nu stiu daca le putem obliga ... nu cred. Dar daca ash fi in locul lor shi eu ash vrea un nume pe care nu il au alte mamici.

Mergi la inceput

Pupam mamica de Sunuletz ... sa se faca bine de tot shi rpd!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ileanoo, pozele sunt la pepenashi la ana. Vezi ca te-am agresat pe mess si nu mi-ai dat accept (io sunt aia cu abimami).

Sun, sanatate mamicii tale si un gand bun de la noi .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Capri nu stiu pe cine ai agresat da' nu pi mini. Io mi's online acuma shi nu am primit nimic. La ID bagi asha: gabriela.dinescu@ymail.com. Cu tot cu extensia de mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Exact din motiv de confuzie ar fi bine de schimbat numele. Sunt si subiectiva ca ma gandeasc ca numa ai nostri sunt pepenashi Dar si Anka are dreptate ca nu putem pune monopol pe nume. Acu ramane de vazut.
Xeno da lu fi-ta park i-ai lipit moaca lu tac-su pe fata.
Capri voiam sa-ti zic de cand am vazut pozele de la intalneala. Ai slabit ceva de speriat, m-am socat cand am vazut.

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Pfuaiiii am vazut!!!!
Mama ce-o ieshit acolo ...
Nu stiu frate da' io pe fi-miu nu-l las sa se intalneasca cu astea doo k le-am vast io. Is periculoase rau nene!!!
Shi Maria mai e shi blonda ....
O blonda shi bruneta ...

Capri, Ilinca deja shi-a gasit piciorushele?????
Ce tareeeeeeeeee
Vreau shi eeeeeeeeeeu!!!!!

Tocma' am chiaunit-o de cap pe ariadna care o facut prostia sa-mi deie "buna" pe mess (k deh, omu' cand shi-o face cu mana lui ...). K Vladutz se intoarce de pe spate pe burta la foc automat, ba mai nou nu ramane nici cu mana prinsa sub el ci shi-o asheaza asha mistooooo. Da' capu' nu il tzine nene de tot!!!!!! Bine ca face chestii de 6 - 9 luni (inclusiv ras in oglinda) da' aia care e musai la 4 luni ... . Is oleak crizata. Bine, recunosc k nu l-am pus pe burta k nu-i place shi fi-mio e d'ala de se impune. Bine ca a inceput sa se intoarca singur shi io nu is implicata in aceasta marshavenie ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

nu va luatzi de blonda mea,ca nu se pune nimeni cu ea...baga degete in ochi,pocneshte peste fatza,asta am uitat sa va spun ce-a patimit Ilinca cu ea

s-a terminat votarea azi la ora 22(mirese) si au inceput sa-si dea fetele cu parerea cu privire la clasamentul final

in asta de voturi sunt pe locurile 1 si 2,sa vedem dupa moderatori ce si cum stau lucrurile

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna seara fetelor. Intru si eu dupa o tura de cearta cu sotul si un fel de impacare dupa. Mamaliga lui de stres si enervare!!!

Imi dau si eu o parere legata de lege. Din ce am inteles s-a modificat doar articolul legat de cuantumul indemnizatiei, incepand cu 1 ian. Ori din aceasta perspectiva sunt 2 categorii de mamici:
1. mamici aflate in plata pt care cuantumul indemnizatiei se poate modifica de la 600 lei, cat primeau deja, la 85% din veniturile pe ultimele 12 luni inainte de postnatal, adica inainte de momentul nasterii, acel stagiu de cotizare obligatoriu de 12 luni pt a putea primi indemnizatia in perioada CIC-ului, si
2. mamici care nu se afla in plata fie pt ca sunt inca in postnatal, fie pt ca urmeaza sa nasca, fie pt ca s-au intors la servici. Avand in vedere ca nu se interzice nicaieri sa intrerupi cic si apoi sa il reincepi inseamna ca si mamicile care se intorc in CIC dupa data de 1 ian 2009 beneficiaza de dreptul la optiune privind indemnizatia (600 lei sau 85% din venituri).

Cam asta a putut debita neuronul meu chinuit la ora asta.

Mada ma bucur ca te-ai intors

Sun multa sanatate mamei tale.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mada de Irlanda, vazut poze de la botez cu voi si fetele frumoase .

Vazut si pozele de la botezul lui Raul al Oanei .

Apoi vazut pe scumpa de Aidutza . Didi, tot am vrut sa-ti spun, fata ta are cel mai mic nasuc pe care l-am vazut . O zic io, care posed un nas maretz, si sotul la fel .

Radu de Serenity e si el un scump .

Bujo, da am slabit rauuuu si clar nu e de bine . Trebe sa-mi fac si io niste analize la sange...

Ileano, io am scris numa numele . Hai ca mai incerc acu, ca vaz ca fata mea nu vrea sa doarma, asa ca mai stau si io pe aci.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput