Pepenasi de iulie-august 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
Caprioara spune:
Ileana, nu ma pot conecta pe meebo acum. Incercam maine, ok?
Pica, tot nu am reusit sa pun pozele pe picasa. Nu stiu de ce nu pot
. Si nici sa le trimit pe mail nu mere, desi le-am micsorat
.
Va doresc o noapte linistita.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
narcisa.s spune:
Boti iubita, imi pare rau pentru laptic.Poate revine.La mine, slava Domnului, a inceput sa revina
Anaco, mda, am citit si eu in Libertatea...Noroc ca nu stie nimeni pe unde stau, heheheeeeee...
Ariadna fata, eu nu m-am uitat la haine sa stii.M-am uitat la tine cat esti de frumoasa
Biri, am trimis pm.Si am salvat ce ai zis de diversificare sa stii...Si nu mai zi asa de ginerica.Ce, el n-are drept sa aibe zile proaste??Valabil si pentru mama de Gandacel.Se aude Ileannnnaaaa???
Ba Ruxi, vezi ca ai trimis numai un pupic pentru toata saptamana.Si nu se pune ca-s 7 zile da??
Sunisor, imi pare rau pentru mamica ta...Sa se faca bine repejor.Doamne ajuta!!!
Incerc sa vad pozele cu Maria si Ilinca
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
ileanna spune:
Pfuii da' ce cautzi cu meebo k doar nu esti la job ![]()
Ce faceeee? Iar subect la mirese? Nici macar nu ma uit k sigur ma enervez. Shi acuma is cu capsa pusa de aseara. No way Jose!!! Cand 'oi invatza sa nu fumeg in doo secunde ... 'oi avea voie.
Ete cat e ceasu' shi io imi dau cu roshu pe unghiile de la picioare
. Bai nene ... asta nu e lux ... o unghie lacuita la casa omului e sanatate curata shi tratament psihiatric
. Trebe sa repet figura asta chiar dc uit sa-mi iau vitaminele 

.
ileanna spune:
narci da shi tu doo poze shi neste memorii la presa rumaneasca de scandal shi te imbogatzesti.
Glumesc of cors.
Da' nu e de gluma ![]()
ileanna spune:
Bah cand terminam cu decalotarea asta k sa-mi las shi io macar 3 mm de unghie la maini
. Acuma nu e nici o shansa k putza lu fi-mio e mult prea pretzioasa shi mi le tai din carne.
Uofff barbatzii ashtia imi mananca mie zilele ....
narcisa.s spune:
Mada!!!!!Ma bucur tare ca ai revenit, ti-am simtit lipsa...Si uite, te las si sa spui ciuperci sa stii!!!!!!Sa pui poze cu printese ca mi-e dor tare de ele
Cu pepenashi...asta pare cumva identitatea noastra.Pepenashi...Nu ma afecteaza tare ca isi iau numele asta dar cred ca ar fii bine sa trimitem mesajul ala sa le avertizam.Daca vor sa il pastreze, asta este...
Caruciorul rosu
narcisa.s spune:
Da mai Onuca, da chiar nu ai umpic de jena sa apari aici asa??Cum zice Sun...
Da ileanna, da daca deschid gura se duce pe apa sambetei tot cuplul momentului...Hheheheee...glumesc si eu ca doar nu depinde de mine.Eu chiar cred ca se iubesc oamenii...Pai si tu nu dormi la ora asta???Hai la culcare.Repejor
Caruciorul rosu
ariadnabr spune:
Narcisa fata, ma faci sa rosesc!![]()

Fetili, cand mai am nevoie de un boost of selfesteem, stiu unde sa vin, la pepenasi 08!! ![]()

Sunteti absolut minunate! Si stau asa uneori si ma mai loveste...sunt norocoasa ca puiul meu a ales sa se nasca in asa odisee minunata!
Va umbesc mult!

Io am reusit sa sterg urmele petrecerii...nu stiu cum si cand ca am stat mai toata ziua calare pe laptop ![]()
Anaxena si Capri am vazut doo dulceti de fete
super poze!
Oana Misto tortul!! Si Raul e 

V-am pus un film mic aici, nu e complet, dar prinde ce era mai important. 
Pup si ma duc la somn si io!
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
atb spune:
Mada, bine ai revenit! Pupici si tie si la printese!
Poze noi???
Oana, Raul e un adevarat domnisor si tu la cat de bine arati mai poti face 2 ! ![]()
Sunule, imi pare rau de vestile triste, ii doresc din tot sufletul sanatate multa mamei tale, iar tie sa-ti apara din nou zambetul pe buze si buna dispozitie! 
Vazut 2 printese absolut superbe!!! Ilinca si Maria sunt bestiale dom'le, ce ochisori frumosi au ele! 
Va pup pe toate, nu stau mai mult la calc ca nu ma simt prea bine... bai, cand eram gravida n-am avut probleme, acu de cand sunt mamica am varsat de 3 ori, diaree, bla-bla... ce s-o fi intampland in stomacul meu nu stiu, dar nu ma simt bine deloc... 
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
Kimmy spune:
Mada uelcom bek si la multe lunite pentru iepurasul mic si scump!
Fato chiar mi-a fost dor de tine!Si nu,nu mi se pare deloc aberant ceea ce zici tu acolo,de multe ori si eu ma opresc si zic,oare cine sunt,si cum am ajuns unde sunt,si cum sa schimb ceea ce nu-mi place la mine....sunt muuulte de zis.In orice caz,intr-un fel m-ai pleznit in fata,sa ma trezesc la realitate,ca trebuie neaparat sa schimb anumite lucruri la mine 
Inca un big hug de la mine 
Anna ce bine ca ii place sucul de morcov printesei
,la noi e cam invers desi sincer mi-ar fi placut sa bea mai degraba de morcov,decat de mar...mno asta e...fiecare cu preferintele ei.Oricum,cerealele de orez si supica de legume ii plac mult,si parca astea sunt mai importante decat sucurile,care oricum au fost destul de controversate,si am fost ferm convinsa ca nu am sa-i dau.
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)