Pepenasi de iulie-august 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Pfuai ce zi importantaaaaaaa!!!!
Shi nu vreu sa zic ca-i ziua americanilor

4 lunizte pentru:
Ami
Ralucutza
Nancy
Mena
Nicholas (morcoveatza pe unde mai esti?)

3 lunizte pentru:
Victoras
Alexandru Nicholas (fiquelle exista???)
Ioana Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Daraaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

'neatza!
sunisor muulta sanatate mamicutei tale si un gand bun si de la noi
capri si ana aveti niste fete be-sti-a-le! ilinca e asa de faina mai cu pletele alea..ioooi
biri multumim frumos! astazi sunteti tot asa maraiti sau e ceva mai bine?
ile na...vaz ca te-ai trezit cu dreptu' azi iacata efectului lacului rosu ...tu bagi decalotare..io inca n-am facut nik la putzica..decat curat bine acolo cat se poate..da' nu trag pielicica...de cat timp ai inceput s-o faci?
narci mno...apoi cu jena stau prost cateodata
irish mada ce faina e Julia..si ce freza tare are!
atb ehe...io as mai face unul! da' who knows? daca pac-pac si fac gemeni!? n-ar strica sa-ti faci niste analoze cu stomacul asa pe dos...nu-i de joaca! si sa te faci bine repejor!
s-acu' La Multi Ani si de la noi pentru (noroc cu ile..ca io mi-s mai putoare asa..unoeri si nu ma uit la lista):
Ami, Ralucutza, Nancy, Mena, Nicholas,Victoras, Alexandru Nicholas,
Ioana Rebeca
si
Dara

Oana

de Raul

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

noutati

Revin....

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

ile multumesc de
Sun multa sanatate mamei tale

LA MULTE LUNITE PEPENASILOR : AMI , RALUCUTA, NANCY, MENA, NICHOLAS, VICTORAS, ALEXANDRU NICHOLAS, IOANA REBECA

Dara LA MULTI ANI !!!

ma duc sa vaz si eu pozele cu Ilinca si Maria (daca mai sunt)

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Neata fete... Eu sunt la cafeleala si barfe cu fi-mea mica. Aia mare, nu o sa credeti dar DOARME!!! Ea, la care nu a contat niciodata daca e sambata sau duminica, la 5-6 ne dadea desteptarea! Ei uite ca doarme

XENO - tinem pumnii pentru concurs

ILE - da mama, esti crizata! Cate kile zici ca are fiu-to? CUm adica nu tine capul DE TOT?? Il tine doar o parte? Da, stiu, esti crizata

Cu mamicile in plata si in neplata... mai e o categorie... de mamici care sunt la serviciu dar n-are copilul 2 ani.... Iar intrarea in CIC poa' sa fie una gen
postnatal > CIC > serviciu > CIC
sau
postnatal > CIC
sau
postnatal > serviciu > CIC
Si tot asa...
La fel de bine poa sa fie
postnatal > medical (ceea ce nu e chiar o intoarcere la serviciu ) > CIC
Eu cred ca daca ar fi sa conditioneze ceva (ceea ce eu nu cred) este suspendarea / activarea si iar suspendarea contractului.
Eu sunt sigura ca nu e nici o problema cu medicalele.

TRULI - m-ai distrat cu "un fel de impacare"

Bey NARCI - zici ca te-ai uitat la Mada ce gagica misto e... Dar la barba-su te-ai uitat?

ILE _ Capri cauta cu meebo pen' ca lucreaza pe laptopu' de la job.. Deci e totuna, ca i-au pus aia interdictii by default

ATeBeule - bei lapte?
Da' stii ca imi place d jiner'miu? Vaz ca l-ai pus la salopeta de fash... Da' ce imi plac pozele in care i se vede freza! Si cu cine ma rog erati in parc? Nu ne titrati, da???

Bey, cu diversificarea asta, vad ca foarte multa lume a inceput, desi parea ca ne fixaseram pe 5-6 luni pentru asta....

FLO - foarte foarte misto pozicile. Amandoi baietii sunt niste frumosi!

SUN - sanatate mamicii tale!

Gata, ca mi-am facut de cap. Sunt in pijamale!!!
Azi ma duc neaparat la doctor. Eliza tuseste noaptea de ma omoara. Vaccinul de 4 luni nu cred ca ni-l face azi totusi... Cred ca saptamana viitoare...
Pup

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neata! Raportez ca am fost la doctor , da n-am facut nici un vaccin. cica intre 25 si 30 ale lunii, da io de unde doamne iarta-ma era sa stiu daca nu mi-a spus nimeni, mi-a zis sa vin la doua luni sa facem vaccinul, era sa ghicesc in stele?In fine , o sa il facem pe 25 noiembrie asa ca o sa se transforme in vaccinul de 3 luni.
In rest micuta s-a comportat bine, am stat doua ore sa asteptam, a dormit aproape tot timpul, s-a trezit chiar inainte sa intram , a inceput sa rada si sa gangureasca cand s-a vazut la pielea goala, a vorbit putin cu doctorita, care s-a mirat ca e foarte energica(tot timpul da din maini si din picioare) dar s-a rupt filmul cand i-a masurat circumferinta capului, s-a enervat asa de rau ca a tinut-o intr-un plans din ala isteric pina acasa.
La doua luni avem 58 cm si 5350gr, am luat 4 cm si 1,100, dr a spus sa ii dau in continuare doar san ca i-a foarte bine in greutate , e sanatoasa, e vioaie. Singura problema ar fi ochisorii .Au inceput sa curga amandoi dar foarte abundent, cred ca o sa ajungem pina la urma la un oftalmolog sa vedem ce se intampla.
Aseara musafirii nostri au ajuns cam tarziu, si ea a stat cat a stat cuminte da apoi a inceput sa devina agitata, ca trecuse si ora de baie , venise deja ora de somnic si astia nu mai plecau.Sotul era si el dincolo cu un amic care venise sa repare nu stiu ce prin baie si acum uitase sa mai plece,iar eu tot spuneam ca ii e somn, ca e ora ei, da aia nimic. Si proasta cum sunt mi-a fost rusine sa le spun din start ca plodul tre' sa mai si doarma , si uite asa am chinuit saracu copil, care a tot tinut-o intr-un plans lalait si a adormit abia pe la 23M-am saturat pina peste cap de musafiri, dar pur si simplu,mi-e rusine sa ii refuz cand isi exprima dorinta de a vedea fata. Unii sunt rezonabili, vin la ora la care trebuie, o vad stau putin si pleaca, dar unii...

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

DARA_D ,LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI!

GINI75, LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI!

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

flo ce baieti frumosi ai sa -ti traiasca si David e intradevar sexy
Capri, Ana mai ce se jucau fetele ,ce-si mai mancau ele manutele

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Bna dimineata.
Am intat sa va salut si sa-mi cer scuze dar eu nu pot sa intru mai des,pur si simplu nu mai am timp.Andrey doarme mai nou doar afara iar cand suntem in casa daca cumva sta 10min cuminte nu stiu de ce sa ma apuc,casa arata ca dupa razboi,chiar glumeam aseara cu sotu sii spuneam ca mai putin si chemam echipa de la curat-murdar.
In rest totul bine,Andrey are la 2luni 6,2kg si vreo 65cm,de azi vreau sai dau suc de fructe,el mananca doar lapte praf eu am ramas fara lapte, 180ml la o masa,4mese pe zi si noaptea doarme de la 9seara pana dimineata pe la vreo 7.Eu nu ma simt asa bine,ma cam ustura operatia dar mi-a zis doctoru ca e de la efort(cei drept cobor cu goanga cel putin de 2ori jos iar noi stam la etaju 4,am ce cara de el).Sper sa reusesc saptamana aceasta sa mai pun poze noi.
VA PUP PE TOATE.

Mergi la inceput