Pepenasi de iulie-august 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

GINI LA MULTI ANI !!!!

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Gataaaa, am revenit, da' asta mare miroase a kk, ala mic maraie, eu is in pijamale si am rufe de strans si intins alteleeee, AJUTORRRRRR!!!!

Mai fetelor, dati pauza intre emoticoane ca se labarteaza pagina...

bebeilor: Raluca, Ami, Nancy, Mena, Nicholas, Victoras, Alex Nicholas, Ioana Rebeca

Dara si Giny! Sanatate multa si fericire!

Sun sanatate multa mamei tale!

Kamelya, Anka

Fuggggg sa-l spal pe Alex, ca ma ucide mirosulllll

AAAAA, si nor'mea e bestialaaaaaa!!!! Data viitoare nu-i asa ca vii si pe la noi

Foarte frumoase clipele astea fetelor, va dati seama cum ar fi cu toti pepenashii la un loc

Gata mai intru dupa ce termen treburile p'aci....

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Pfuaaaaiii
Ierea shi ziua lu' Gini????
Bah Gini tu ma iertzi k deh ... dupa ce am avut vedenii cu tine in parc ... acuma neuronu' s-o oprit la Dara

Gini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Multumim pentru urari.
Acum sa uram si noi:
LA MULTE LUNITE INAINTE pt:Ami, Nancy, Mena, Nicholas,Victoras, Alexandru Nicholas,Ioana Rebeca.
LA MULTI ANI pt Dara si Gini!Sa fiti sanatoase si sa va traiasca bebelusii!
Anaxena si Capri mai dar ce printese frumoase aveti voi doua.
Flo frumoase pozele cu cei 2 fratiori.
SUN multa sanatate mamei tale.
Ieri erau multi copii raciti care asteptau la dr si nu am mai stat de teama sa nu raceasca Ralu si am fost in dimineata aceasta.Peste o saptamana facem si noi vaccinul si de maine incepem sa papam supa de legume.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata !!!!
ce mai faceti? lipseste omul 2 zile de pe forum si voi inrositi tastatura... trebuie sa recuperez doua capitole, bine ca mi-a facut sotul si pot sa o savurez la... ma duc sa recuperez dupa care o sa va spunem ce am mai facut... revenim

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi,mici sau mari !Sa fiti sanatosi si fericiti!

Uff ca averam atatea de zis,si pana am deschis fereastra m-a lasat neuronu...sa vedem poate pe parcurs imi mai amintesc ceva

Vrem sa ne mutam....adica sa ne cumparam apartament,ca acuma stam in chirie intr-un apartament cu o camera,si e jale
Problema e ca nu ne permitem cine stie ce apartament,asa ca in cel mai bun caz,o sa cumparam unul cu 2 camere,adica am gasit unul de vreo 67 m2 utili,un dormitor,un living,bucatarie tip american,doua balcoane inchise si baie.Aa si o debara ...macar atat!Deci daca ar fi sa cumparam asta,in ianuarie ne-am muta in el.Se finalizeaza in decembrie.Oricum ar fi mult mai bine ca si acuma,dar sunt putin trista,pentru ca e o chestie pe termen lung...si mno...un dormitor...

Maria si Ilinca supeeerbe!Vai cat va invidiez ca va tot intalniti.Drept ca in zona as putea sa ma intalnesc cu Atb sau cu Ana_a si nici macar cu ele nu sunt in stare

Flo e un scump David!

Mamica irlandeza am vazut filmuletele tale.Sunteti o familie tare frumoasa.Si ma topesc toata cand o vad pe Iulia.Pup micuta crestina!

Am mai vazut pozici cu Raul de oanasm.E un frumusel!Iar mamica

Sun multa sanatate mamicii tale!

Sa vad poate imi mai amintesc...revin

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut! cu buna dimineatza de la Bistrita

Eu zic sa lasati fetele mamici de 2009 sa-si zica cum vor ele pentru ca ma gandesc eu ca dupa aniversarea de un an ai nostri nu prea se mai pot numi "pepenasi" pentru ca or fi lungi si slabanogi departe de mocutza durdulie si rotunjoara pe care o au acum, si alergand prin parcuri si scotocind prin dulapuri numai "pepenasi" no sa-i strigam...asa ca poate va vin alte idei si le schimbam numele....zic si eu

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

FELICITARI PT LUNITE: Ami, Nancy, Mena, Nicholas, Victoras, Alexandru Nicholas,Ioana Rebeca.
LA MULTI ANI: Dara si Gini! Sa fiti iubite si fericite alaturi de puiutii vostri!

legat de denumire, pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc ca alti copilasi scumpi si durdulii se vor numi la fel. Am putea sa-i nasim si astfel de alegem cu o mare familie de finuti, ce parere aveti?
si pe fi-miu il cheama Luca si pe alti baietei scumpi si draguti ii cheama Luca si nu ma deranjeaza dar intotdeauna Luca al meu va fi unic si special pentru mine asa cum si pepenasii 2008 vor fi unici si speciali pt noi, ca si momentele traite impreuna. E doar un nume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Fetelor pupici multi de la Ioana Rebeca si mama ei pentru toti sarbatoritii de astazi, mici si mari. Ioana face azi 3 luni...Doamne cum trece timpul asta...la ora asta acum 3 luni ma pregateau de operatie...si la 11.50 a venit pe lume printesa lui mami si a lui tati...printesa care de la o zi la alta ne face sa fim pe alta lume, parca visam si nu-i adevarat, faptul ca o avem dupa atatia ani

am reusit sa gasesc uscator de biberoane si suport biberoane...pe site-ul materna.com.ro si azi dupa amiaza mi si le livreaza...prefer varianta asta de achizitie, decat sa stau sa caut prin magazine...sunt adeptata faptului ca trb sa traiasca toata lumea

va uram sa aveti o zi frumoasa

pupici
bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

atb da' tu numa la 2 noaptea ne onorezi? pt consecventza.

oana da mah, uite ce face 1 unghie roshie. Am zis io ca-i tratament psihiatric (shi nu voiam sa zic psihologic ).
Decalotare de la 1 luna. Asha mi-a zis neonatologu' shi m-am executat fara sa respir (bine ca n-a zis sa sar pe geam). Dupa aia am citit de pareri pro shi contra da' nu a mai contat k cik odata inceputa nu mai ai voie sa te lashi k mai rau faci.

Bai flo da' ce toga are fi-to cand sta rezemat pe canapea ... Urmash demn de Traian shi Decebal, ce mai ... Dulce rau fi-to!!!!
Bai da' ce poza ai in cazanul de botez ... Moamaaaa cand or veni pozele mele sper sa nu vad nici una in care ii da popa sa beie apa din cazan k fix la biserica ma infiintzez cu 1 bata. Bietzii copii!!!
Shi Tecky asta ce fatza blanda are ... Numa' io mi's tziganca nebuna shi rea de gura. Noroc k mai e shi duamna Anka pe aici ... shi carmenela shi nici cu profa nu mi-e rushine.

kamelya sa ne priasca cafeaua

anka shi-l tzine mah. Da' il scapa pe umarul meu ...
Are 7 kile juma shi mi-a scazut vreo 200 de gr saptamana asta. Nu ma plang k are de unde, dar tot nu mi se pare ok sa scada. Ok sa nu ia ... da' sa scada????
Shi alta ...
Fi-mio a stat mai mult cu capul pe dreapta. Shi e putzin deformat . A mai patzit cineva? Uofff shi nu mai vine pediatra asta odat' k o omor cand vine!!!

vio 2 cu 9 mai nene eu p'asta cu musafirii nu o intzeleg ... Mie mi-ai venit niste colege la 3 zile dupa ce am ajuns acasa cu cadou ... cik surpriza, nici macar nu mi-au zis ca vin. Suna tel. Cica "vezi sa suntem la usha". Io "la CARE usha??????". Deci am crezut ca ii UCID. Nici nu i-am intzeles k relatzii pesonale la job nu am, socio is, shi le-am zis de cand bateau apropouri io gravida fiind ... k dak prind pe fo' unu' la mine la usha ... paranghelie iese.

andrey saluuuuuuuuuut!!! hai mai treci shi tu pe aici. Cate un pic asha ...

Kimmy ce bine!! Sa dea DD sa te mutzi. Nu fi trista ca e cu 2 cam. Eu in locul tau ash renuntza la ideea dormitor + living. Camera mica ash face-o de bb iar "living-ul" l-ash face compromis de dormitor + cam de zi. Adica o canapea extensibila sanatoasa (eu am una de la ikeea, 1.200 ron cu super saltea shi cand o intind e cel mai tare pat de mijloc, jur), 2 dulapuri, 1 masutza mica, 1 biblioteca mica shi gata. Iar dulapurile dc le potzi pune pe hol, ar fi super.

ano k tot ne certaram pi mess
1. tu ai dreptate k nu vor mai semana a pepenashi. Tu stii asta k ai experienta. Dar va ramane un nick-name drag shi nostalgic (chiar dak io nu ma innebunesc dupa el de fapt)
2. vb lui Mada, is atatea fructe vara incat ... chiar au de unde alege shi nu e asha mare filosofie. Adik nu renuntza la cupii ci numa la nick. Acuma daca ele au un super mare atashament de acest nick ... mno (vb ta shi a lu Kimmy) io il impart bucuroasa cu ele. Da' nu cred ca e cazu'. Pana la urma e o copilarie. Da' una dragutza. Tu cum faci cand Stefan ... deshi are 10 jucarii, o vrea fix p'a vecinului?

Mergi la inceput