Pepenasi de iulie-august 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
Kimmy spune:
Mno ca mi-a ars sa ma bag in seama pe la mamicile de "pepenasi de 2009".N-am avut alceva mai bun de facut!
Am si eu un stil de a ma iesprima de ma citeste lumea,rautacioasa.Ma rog 
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
ileanna spune:
Nu-i adevarat kimmy!! Nu s-a deranjat nimeni de mesajul tau.
Hai ca intru shi eu sa le impac k vad ca au luat-o rau. Sper sa nu fie "gen danangie" shi mai rau sa fac ...
bubuleana spune:
Ile: al meu isi tine ff bine capul si rade de zor in oglinda la el. Dar cam atat, nu se intoarce de pe spate pe burta ci doar asa pe-o parte iar de pe burta pe spate foarte rar. Dar mai are timp, nu-i nici o graba. Si sa stii ca si al meu s-a nascut cu capul deformat de la nasterea naturala, deh avea ditamai capul la 4,300 kg, un adevarat pepenas, arata ca in desene animate, capul 1/3 din corp si e asa turtit pe ambele parti si pt ca in primele luni n-a dormit decat pe-o parte. Acum dr ma incurajeaza ca i se va rotunji pana pe la 1 an dar de miscorat nexam.
SunSmile spune:
Buna fetelor,
La multi ani Gini iubit! Sa ai parte numai de fericire alaturi de familia ta frumoasa!
La multi ani Dara! Sa-ti aduca Denisa numai bucurii si sa fii fericita!
La multe lunite sarbatoritilor pitici! Sa cresteti mari si sanatosi! Pupic special pt nepoata-mea Ami!
Mada super filmulet, super copil Juliuta voastra! Sa ramaneti asa fericiti mereu..aveti cele mai puternice doua motive!
Cu denumirea...sa faca asa cum or vrea, chiar nu ma mai agit. Cat egoism si pe capul meu, ntzzzz, ma duc la colt 10 minute!
Vazut fete superbe, Maria si Ilinca! Si doua mamici frumoase si slabe! Bravo iubitele!
Multumim pt urarile de sanatate, sunteti niste dragute!
O zi frumoasa va doresc!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
bubuleana spune:
Doamne, ce pute! si la voi miroase in halul asta cacutza?
Intreba cineva la un momentat dat cum spunem in loc de "caca" Noi spunem "pufu" ![]()
hai ca-mi fac curaj si ma duc sa-l schimb, sa-mi pun masca ![]()
bubuleana spune:
Sun: hai iesi de la colt ca vreau sa-ti dau un
fata "egoista" ce esti. Imi doresc ca pe lumea asta sa nu existe decat fete asa "egoiste" ca si tine 
Sper ca mami tau e bine 
vreau si eu sa ma uit la pepenasi ca nu i-am mai vazut demult, azi o sa pun si eu poze cu hlizitul meu, sa-mi spuneti ce parere aveti de ditamai dovleacul lui (aka capul)
Anilansa spune:
LA MULTI ANI!!!!! pt pepenasi Ami, Nancy, Mena, Nicholas, Victoras, Alexandru Nicholas,Ioana Rebeca.
LA MULTI ANI: Dara si Gini! Sa fiti iubite si fericite alaturi de puiutii vostri!
pai ... sa va zic cum a fost la nunta... dar nu cred ca va intereseaza,dar va zic pe scurt
.... sambata pe la 16.00 suna telefonul... era mireasa si mi-a zis:" sa il imbrac pe Darius frumos si sa mergem in parc ca vor sa faca poze"

m-am uitat urat la sot si nu dureaza mult si suna cumnatica mea... la fel cu aceeasi idee... de parca pepenasul meu era papusa lor... si m-am enervat si m-am razbunat pe sot(doar 3 min a durat supararea
)
imbrac copilul si cand sa plecam ei deja plecau spre biserica ... am ajuns la biserica si au facut 2 poze cu Darius si cu noi ca nu o sa las copilul pe mana oricui... si bineinteles am intat in biserica si mi-au deocheat baiatul

si nici nu am stat la toata slujba ca lui strunf era foame.
Am ajuns acasa si Darius urla cat il tineau plaminii, nici macar laptic nu vroia , 
am chemat-o pe soacramea si la descantat dupa care a mancat si a facut nani![]()
dar faza cea mai dura a fost: cand sa plecam la nunta a venit tatal meu si a stat cu el, deoarece mama mea nu a putut ca era racita bocna( nu ca acum sar simti mai bine), si plecam noi si cand parcam masina la restaurant suna telefonul.... era tati sa speriat ca urla Darius... luam masina si plecam acasa...il potolise tati pina ce am ajuns noi dar saracul il durea burtica si se strangea. colicii astia nu mai trec
dupa care iam dat picaturile pt colici si a dormit pina la 6... de noi am venit la 3
si la 6 ne-a dat trezirea

cam atat... deci odihna duminica deloc... gangureala si veselie cat a tinut ziulica... nu va mai stresez cu povestitul ... ma duc sa fac ceva de papa cat doarme strunful
o zi buna va doresc
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
anaco spune:
Ehee...ce zi speciala!!!!!!!!!

LA MULTE LUNITZE pepenasi dragi..toata lista de cifra 4!
Dara, Gini La multi ani mamici scumpe! Sa fiti fericite!
cu musafirii...Violeta 29, si eu patesc asa in multe zile, vin destul de tarziu, dar eu stiu una si buna, ii atentionez ca avem program special si de multe ori se intampla sa ii facem baita si la somnic, apoi continuam daca avem chef... Ile, la maternitate eu am patit-o ca desi nu era voie sa intre nimeni acolo la noi la proaspete mamici, m-am trezit cu un coleg delegat de la serviciu, cu cadouri si ditamai buchete ca am ramas masca...cum o fi reusit sa se strecoare?!, iar eu lesinata cum eram numai chef de vizite nu aveam, abia daca il primeam pe sot
...aaaa...si Mara mea mi se pare ca are capul usor turtit pe dreapta, dar inca nu ma stresez, incerc sa o pun cat mai mult si pe stanga. La mine a fost de la faptul ca o alaptez pe pat si sanul drept produce mai putin lapte...
Va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa in continuare...
Noi ne pregatim sa mergem dupa acte pt CIC sa le depun si dupa banutii de pe alocatia de nou nascut...
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...
dara_d spune:
GINI LA MULTI ANI>
MULTUMESC FETELOR PT URARI , chiar m-am bucurat sa vad ca nu ati uitat de ziua mea .
Pana acum am avut o zi .......... s-a trezit Denisa pe la 4.30 azi noapte cred ca vroia sa imi spuna la multi ani si nu putea, s-a mai culcat abia pe la 8.30. Eu sunt terminata ca aseara am ajuns abia la 12 sa adorm deci sunt zombi, ma doare capul nu am chef de nimic. Noroc ca m-am sarbatorit in weekend cu familia , finii si prietenii ca azi e o zi ratata la cum ma simt.Si cand ma gandesc ca fac si 30 de ani, ce mai sunt in depresie

"s-a dus tineretea mea ".
Va pup pe toate fara exceptie.
Andreea
de Denisa http://b1.lilypie.com/BxfXp2.png
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
Tecky spune:
Am fost aseara in LIBERTY MALL si este foarte dragut.Pentru fetele care vor sa vina sa vada acest Mall sa ma anuntati si poate ne intalnim pt ca eu stau la 2 statii distanta.Flo sta la 3 statii de mall.Poate mai organizam o intalnire.![]()
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA