Pepenasi de iulie-august 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
Tecky spune:
a.cicel votat!
Anaxena nu fi suparata ca ne mai intalnim si cu alte ocazii si vom avea prilejul sa o cunoastem si pe Maria.
Va pup,noapte buna,azi a fost o zi superba datorita intalnirii!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
ankalaura spune:
Pai bine ma si acuma spuneti?? Ca veneam si io sa o vaz
PS - Moama ce salata boeuf grozava am facut!!! 
Anca mami de Eliza si Erika
Gabriela82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SunSmile B Iar cu medicinista ta, ghinion...e MAMI a mea. Oftica-te! ------------------------------------------------------------------------ SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008) Cand Dumnezeu saruta suflete... |
.... si cuscra mea
, norocoasa rau fi-mea.pupam dulce Andreiutul, surioara Iulia si mamica
.GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
Caprioara spune:
Anooo, te-am pomenit cu Sun, sa stii. Am zis ca data viitoare musai sa facem in Herastrau sa veniti si voi
.
Anka, super pozili
, si cu intalneala si cu fetili. Si taci din gura cu salata aia de buf ca te bat, auzi
?
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
marimar spune:
Anca, Ronty, Sun,Capri faine poze de la intilneala si faine fete sinteti ! Copilasii superbi toti si mi se par asa de maaari !!!
Cristina, avocado se culege cind e tare si se coace in timp, singur.Ii trebuie citeva zile, chiar si o saptamina.La rece, adica in frigider, ramine tare pt mult timp.
No ca mi-am facut singura pofta de avocado acuma....ce as mai minca pe piine prajita cu sare si piper, niste brinza, o rosie....yummy!
Noi sintem bine, desi eu am trecut printr-o viroza urita vad ca bebe e ok, isi ia anticorpi din alaptat se pare, alaptam la cerere, avem exact cit ii trebuie, nici mai mult nici mai putin![]()
Fratiorul si surioara nu se mai satura sa-l pupe si sa se joace cu el, e papusa lor vie, cel mai dulce si "cute" si scump bebelus, cum il alinta ei..![]()
...nici nu credeam sa fie asa de usor cu 3 copii
, dar norocul meu ca bebe e un decent si un cumintel!!
Anka, ma tot gindesc sa-ti spun
ca este un film dragut din seria Barbie ( The Princess and the Pauper) cu 2 fete: printesa Ann-Elise si Erika ! Daca nu il aveti cred ca Elizei i-ar placea ( si mai e o pisica simpatica, Serafina..
)
Azi a fost Ziua Nationala a Austriei si ne-am dus sa vedem parada militara, elicoptere si tancuri , Romana a fost cea mai interesata, s-a urcat peste tot si vroia sa se catere si pe niste pereti cu fringhii
, Matei a cam strimbat din nas iar bebe a dormit non-stop!!!
-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile 
Capri, Gally, deci urmatoarea intalnire e in Regina Maria. Cine mai vine? ![]()
Diana, mami de Iulia si Andrei
Dianami spune:
Am vazut poze noi la pepenasi, Andreiul profei, pisicuta Anais, Ilinca si Maria cu 'purashii lor
, Capri si Gini care zici ca-s surori
, cuscrele Tecky si Rontzy cu copiii, Aida (Didi, ne vedem in Regina Maria
?), Nancy in roaba, Alexandru Ionut cu ursul, Timeea care se plimba cu fetele, Thea care foloseste solutii minune pt. crescut parul
, printesele din UK cu tati al lor, Anna Alicia in culoarea anului, Amalia Gabriela la botez, Maya (ce par lung are!!!), David Gabriel in toga
si Rayan care seamana cu mami.
Pupici multi si speciali pt. Irinuca noastra
, ce bine sta ea pe burtica sa vada lumea!

anaxena spune:
am vazut pozele,care sunt foarte frumoase
,sunt super mega de giga ofticata!!!ma simt asha nashpa ca nu am fost si eu cu maimutza urlatoare!cine shtie cand va fi o data viitoare...ma duc sa suspin in linishte
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
Dianami spune:
Irda,
.
Capri, cand am ajuns acasa mi-am facut si eu salata...Anka nu s-a gandit si ea s-o aduca la intalnire, doar ne-a facut pofta
.
Marimar, ai toata admiratia mea. Nu stiu cum le faci fatza
. 
Andreea, am votat
.
Eu il astept pe Andrei sa manance, a mancat dupa ce am venit acasa si de atunci doarme dus. Si pana dimineata nu pot sa-l las. Nici baie nu i-am facut.
Pupam trupa, noapte buna! ![]()
atb spune:
Narci, imi pare tare rau pt. bunica ta si pentru nasii tai... Doamne ce ti-e si cu viata asta... sincere condoleante... Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace. 
Pup pisicutele dulci ce le-am vazut in poze. 
Bai fetelor cu intalneala, mi-au dat lacrimile cand am vazut pozele... Sunteti asa de frumoase si de radioase toate!!! Se vede ca pepenasii va umplu vietile de fericire si iubire!!! Si ei sunt niste scumpi toti! Mi-e asa de ciuda ca nu stam si noi mai aproape...
.
Anka, vazut si pozele tale
, o pupam pe Erika cea dulce, doamne ce scumpa e, asa creola, si seamana toata-toata cu tine! Si Eliza e o domnisorica tare frumoasa, ii sade bine cu bereta alba! 

pt. toate 3 din partea lui Nicholas. 
A.Cicel, votat.
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008