Pepenasi de iulie-august 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DUAMNA SUN,

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Diana si Gally, eu si Locca mai mergem in parcul Regina Maria. Asa ca putem pune de o mini intalneala . Fiind pe linia tramvaiului 41, poate mai vin si alte fete din zona. Mai ales ca tocmai au schimbat jucariile din el cu unele mai frumoase.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui a.cicel

Pupici la pepenasi si mamici.
Nu am mai intrat de mult, dar avem nevoie de ajutorul vostru. Daca va place poza si povestea noastra, va rugam sa ne votati www.aventuratrasnita.ro/aventura/78/" target="_blank">aici

Votat!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Dragi mamici si bebici intalniciosi...:D, pupicim toata gasca vesela, ca tare bine ne-am simtit cu voi si tre neaparat sa ne revedem,....poate pe o vreme mai buna sau indoors pe undeva!

Pana la ora asta sigur au ajuns acasa si (vorba aceea) aia care au pierdut boii, dar intr-un final si noi, ca am aterizat la petrecerea de 3 ani a verisoarei fetelor!

Pana acum n-am reusit decat sa bag de vreo 5 ori vizionare de albume foto...ca tare-mi mai sunt dragi pepenasii scumpi+ mamicile frumoase si fericite din dotare...a bebelusilor of course!

Ufff...ma solicita Dari...continuarea...maine cred

Pupicei si noapte buna, dragi pepenasi/pepenase, mamici si tatici de minuni mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am vazut pozele SUNT SUPEEERBE!!!!!!ce copii frumosi,atat de rau imi pare ca nu am putut veni si eu!
sotul meu nici acum nu a venit acasa,m a sunat ca abia acum a plecat de la stadion si ca se duce la unitate si apoi pleaca spre casa....

fetelor,cine se plimba in parcul titan sau morarilor?ca joi o sa vin la buc,la control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

A CICEL,te am votat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

NarcisaSincere condoleante pentru pierderile suferite!! Ce tragedie cu nasii tai...imi pare nespus de rau!!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

PUS POZELE LA PEPENASI

CAPRI - ce e cu intalneala la Plaza nene? Pai asa?? Tra-da-re! Nu v-am zis ca vreau o cafea?? Ei uite asa mi-am facut un DK acasa si tocma' l-am terminat...

Si pentru ca am bibilit Picasa asta am mai pus cateva pozici cu fetele, INCEPAND DE AICI

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Anka, eu si Gini ne-am intalnit cu Carmenela la Plazza sa-i dam banutzii pentru comanda .
Ma duc sa vaz pozili tale.

Irda, fetili frumoase.

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ofticata e putzin spus ca sunt!!mai ales ca am fost azi in Bucuresti

apropo a fost vreo mamicutza pe la Ikea???

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput