Pepenasi de iulie-august 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
jjovana80 spune:
Salutare fetelor.
Iertati ma va rog ca nu am mai intrat ... pur si simplu nu ma lasa mandra mea. cand deschid calculatorul parca stie si imediat se trezeste.
Noi suntem bine acum. Am avut o mica problemuta....a facut Daria enterocolita, dar acum e bine.
Eu sunt disperata ca nu mai slabesc, am ramas cu 15 kg...sper ca dupa ce o intarc pe Daria sa tin si eu o cura de slabire.
Nu am apucat sa citesc nimic... m am gandit sa scriu cat apuc.... ca sa nu ma uitati de tot .
Mi e tare dor de voi
Va pupam pe toate si pe toti.
Acum merg sa citesc pana nu simte Daria ca imi fac de cap..... :)))))
violeta29 spune:
Neataaa! Eu azi is aeriana rau, ca fii-mea dupa ce ieri a dormit toata ziulica, azi noapte la 12 se uita pe pereti, iar eu eram chiauna de somn. Si dupa amiaza mai asteptam si musafiri
Booon, n-am citit nimic, am aruncat doar o privire sumara asupra ultimelelor pagini, ca sa ma oftic putin pe voi. Sa va fie de bine intalneala, o sa intru si eu sa vad pozele ca in sfarsit am reusit sa intru pe picassa(doar cu Mozilla , evident). Ieri m-am delectat cu poze de pepenasi impreuna cu sotul, am vazut numai frumuseti, , nu va suparati ca n-o sa nominalizez dar mi-ar lua toata ziua .
Ieri am fost si noi pentru prima data la biserica la impartasit , mi-a fost cam teama ca o sa ne facem de miru' lumii si n-o sa ia din lingurita, dar, desi dormea, a papat tot, ba se mai lingea si pe buze dupa aia
Citesc din urma, vad si eu pozele si revin cu comentarii
. Asta daca nu se trezeste minunea mica intre timp.
Pupici la toata lumea
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
maitreyi spune:
neata 
a fost tati in wk acasa si de asta nu am mai intrat. am fost si i-am cumparat alexandrei o pelerina din plus roz si hamletei grosi pt nunta de duminica
numai pe cap nu am gasit ce sa ii pun mai elegant...toate is facute pt bebei mai mari...tre' sa mai trag o tura de magazine si poate gasesc ceva...
ieri i-am cumparat si noi vestita batista a bebelusului ca tare fornaita mai e noaptea. nu are febra, nu tuseste...doar muci din cand in cand. ar trebui sa sun pediatra? umiditatea zice aparatu' ca e ok...stie cineva cat ar trebui sa fie ca sa fie ok pt bebe? poate lor le trebuie alt grad de umiditate decat noua...eu stiu?
in rest toate bune si frumoase. am reusit si i-am cumparat ultimele 10 cutii de milumil 2 pe care le-am mai gasit...si intr-adevar astia au retras de pe piata ce era inainte si au bagat noua formula. as fi intrat si eu pe ea insa abia ii schimbasem cu asta...pana la urma tot se vor termina si astea 10 cutii si tot la formula noua vom ajunge...asta este...
o zi frumoasa tuturor! 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Carmenela spune:
neata fetele,
Maytreyi, temperatura optima la bebe in camera e 22-24, umiditatea de 60%...
fetele cu comanda din ungaria, a plecat al meu spre Bucuresti, se duce direct la banca sa depuna banii pe card, apoi dau comanda.
Irinuca 81, nu mi-ai mai scris, ti-am trimis si mail, presupun ca te-ai razgandit.... Daca vezi mesajul asta in timp util, sa se intalneasca sotul tau cu al meu, poate chiar la banca...e ok, daca nu, data viitoare. Ti-am lasat pe mail si telefonul meu.
No, eu ma duc ca a mea sefa s-a trezit si are chef de vorba. Iar eu mor de somn....
Ea inca nu stie ca s-a schimbat ora de vara... Acu' ma trezeste la 6.30 ora de iarna...iar eu de culcat ma culc la 1 iarna...adica 2 vara...

asadar, dorm 5 ore = e distractie mare...

Bun, va trimit confirmarea comenzii cum o primesc.
No, va pup si sa aveti o zi buna.
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
tiberica spune:
NARCISA condoleante !
Carmenela si eu tot asa dorm , multumim de comanda 
Fetelor, vazut poze de la intalneala, ffff frumosi toti bbii! sa va traiasca minunile !
Noi am avut musafiri care au plecat la 9 seara, am facut gratarel si , in rest, la o barfa mica.Kari continua sa fie agitata.
Va pup fetelor, fug la printesica mea.
Bobitamica 
Anilansa spune:
buna dimineata!
vad ca aveti spor la tastatura diz de dimineata. Si ati avut ieri un chef de scris
Noroc ca mi-a facut sotul cafeluta si pot sa
din urma .... deci la duc la cap trecut... complectari dupa 
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kamelya spune:
NEATA
Narcisa CONDOLEANTE!!! DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA IN PACE!!!
Serenity da, la TIMPURI NOI am facut liceul
a.cicel VOTAT
frumos la intalneala,avem niste copiii tare frumosi dar nici mamicile nu sunt mai prejos
Sun nu te mai oftica ca si tu arati bine... eu as mai vrea vro 2 -3 kg in plus,invit fetele doritoare sa doneze de la ele ca eu am pe unde pune
puiuta mea tuseste si e un pic cam fonfaita 

cred ca am stat prea mult cu ea afara ieri...mi-a facut sotul capul mare...acum e cu masina la service dar cand vine merem la doctor ca se apropie si vaccinul de 4 luni...offf
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
Anilansa spune:
NarcisaCONDOLEANTE!!! DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA IN PACE!
a_cicelvotat
fetelor cine ma ajuta si pe mine
.... cum sa pun pozice la pepenasi, ca am doua zile de cand ma chinui si nu reusesc
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
gallyb spune:
Buna diminieata!!!!!!!!
De tare ce ma oftic ca nu am fost ieri, DIAnAMI, CAPRIOARA cand ne intalnim in parcul Regina Maria si cine m-ai vine?
Xenia (9.07.2008)