Pepenasi de iulie-august 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

revin cu o completare

msg anterior cu CICALFATE - in special pentru DIDI 81 pt bebe mic sa treaca iritatia de la manutza

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Fetele care se intalnesc maine, sa aveti vreme frumoasa si sa va ganditi si la noi restul. Sa faceti muuulte poze sa le vedem si noi!
La noi la Cluj a fost vreme acceptabila, n-a plouat, a fost doar putin innorat dar n-a fost frig. Sper ca Kimmy s-a bucurat din plin azi la botezul Timeei, la fel si Marina cu Sofia. Pupam micile crestinute, abia astept poze. Alti noi crestini mai avem?
Cica in noaptea asta dormim mai mult cu o ora, da? Eheeee, cu "ceasurile" noastre desteptatoare....mai greu.
Btw, Ruxi, e tare body-ul lu' ficioru-to!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Irda, Carrisma, Carmenela, Truli, Dara, Anaco, Xena, Dia, Sibylle va multumesc din tot sufletul pentru urari.Sunteti speciale pentru mine!!

Carissma, am vazut poze frumoaseeee de la botez.Minunata printzesica

Sun, da cata par areeeeeeeeeeeeeee Thea...Ioiiiiiiii

Didi dar ce s-a intamplat, a facut o reactie alergica sau???Cum e minunea, i-a trecut la manutza?

Marina, astept cu MARE nerabdare pozele de la botez.Pozele cu Sofia in costum national sunt GENIALE...Aia cu suzeta de lemn si cu uiu iui iui sunt de mare angajament

Xena, cand inaugurezi salonul??

Sibylle, ce veste buna mi-ai dat cu avocado...Astia de aici incep cu cartofi sau cartofi dulci desi au avocado pe toate gardurile. CUM SE FACE PIREUL DE AVOCADO?

Kimmy, sper ca pui cat de repede pozici de la botezul fetei...

Va doresc o intalnire cat mai placuta maine, vreme frumoasa si poate mancati si pentru mine o placinta cu visine!!!

Va pupa Narcisa si va iubeste

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Salutare fetele,

cristina26, daaa, a crescut ca din apa, da nu stiu cu ce ca nu mananca.

monalac, Matei la 4 luni avea 6.300kg, cica nu mananca suficient, asta din ce zice medicul.
Pai manca mai bine cand era pe la 1-2 luni, acum mai mult de 380-420ml in 24 de ore nu mananca nici daca il fortezi.
Iar de scris, as scrie dar nu am timp,ori nu ma lasa urlatorul,ori sunt anumite discutii la care nu pot participa din cauza de locatie, ori produsele din discutie nu se gasesc aici.
Asta e, sanatosi sa fim cu totii.
Bine ai revenit printre noi.
Pupam fata si mandreletele de flacai.

violeta29, mersi de complimente la adresa costumaselor, rudele au trimis pachete cu hainute, asa ca trebuia si poze cu ele.
Aici tare greu cu hainutele, au niste culori de zici ca sunt suparati pe viata, alb, gri, albastru deschis ori roz si gata.
Culori mai faine de la 1-2 ani, pt astia pitici e jale.
Fain in Galati, poate ajungem la anul sa vizitam niste prieteni de pe acolo.
Pup fata si ochioasa de Alexandra .

Sun, bine ai revenit!
Fotomodel o faci pe Galu! Scumpa foc!

didi81, sper ca e bine Aida acum, pupam fata.
Eu ma speriasem ca Matei avea parca o alergie in jurul operatiei acum vreo 4 zile, am mers la medic, si nu era decat o uscare mai nasoala a pielii, cu toate ca il dau cu crema.
La noi e si foarte uscat aerul, cam 30% umiditate, am bagat deja umidificatoarele in priza, punem pe noi tone de crema.

Vorba sotului, good job fetelor, ati adus pe lume niste pepenasi adorabili, toti unul si unul!

Eu dupa cum tot ma plang pe aici, nu am prea mult timp liber, am avut si calc virusat,pana si-a facut sotul timp sa-l repare a durat ceva.
Am intrat la cura de slabire de vreo 2 saptamani, am tras foamea vreo 5 zile, am tot calculat la calorii si tot degeaba, nu am dat jos da nici nu am mai pus.
Asa ca am intrat la cura cu ciorba de varza, si pot spune ca-s.....varza .
Prima zi am zis ca sun salvarea sa stea in fata casei pt orice eventualitate, dar a doua zi nu s-a mai putut, am mancat toata ziua ciorba de varza si seara am pregatit niste pui la gratar cu putin orez fiert fara paine.
E mai bine asa, alftel pic sigur.
Asa ca in 5 zile am dat jos 3kg, am facut o pauza de doua zile, am mancat si altceva, am bagat pilates si dansuri latino dupa un dvd,.....si de maine iar cu ciorba de varza, cred ca am sa urasc varza cat de curand.
Si cam asta fac eu, is obosita rupta, dar stiu ca nu am sa ma mai intalnesc cu perioada asta cand bebe e mic, asa ca bag cafea si ma bucur de viata.
Am plecat sa hranesc urlatorul mic.

Pup fetele, spor la treburi si numai bine va doresc!

Mamii de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Narcisa, LA MULTI ANI !
Struluta, LA MULTI ANI!
Sun si Mona, bine ati revenit!

Sibylle, ce curajoasa si plina de energie esti sa mai si studiezi cu copil si bebe mic!

avocado intr-adevar e fff bun, in Noua Zeelanda cu asta se incepe diversificarea. Narcisa, nu trebuie decit sa alegi unul moderat de moale/tare, ii scoti cu lingurita miezul si il pasezi cu furculita pina iese moale, e foarte gras, bun si sanatos.

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Marimar, nu stiu cat e curaj si cat e iresponsabilitate aici ... cum mi-am inchipuit eu ca voi putea invata cu 2 copii de crescut? Dar am inceput moderat, mi-am luat cate 2 materii pe semestru ... si cred ca il fac in vreo 5 semestre asa ... e f greu, multa materie. Dar poate reusesc si atunci nu o sa imi para rau. Deocamdata apuc sa invat la pranz cand dorm amandoi si putin seara.

Nati: felicitari pt kilogramele date jos. Parca imi si inchipui: iei o gura de ciorba de varza si apoi bagi trei unduituri din solduri ... si iar o gura de ciorba ... te cred ca o sa urasti varza.

Eu am slabit destul de mult dupa nastere: dar a ramas grasime in muuulte locuri nedorite ... asa de urat ca mi-e rusine sa ma mai uit in oglinda. Deci nu ma mai uit !

Narcisa, o sa caut si eu aici cartofi dulci, am auzit ca sunt tare buni! Pt avocado ti-a raspuns Marimar.

Intalnire placuta fetelor din Bucuresti!

Sibylle

Nasterea ariciului junior VLADIMIR

Cum a intrat Anna in viata mea ANNA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Shi va iubesc pe toate!!!
V-am zis ca v-am citit non stop dar ca numa' la mirese am bagat vreo 6 - 7 posturi pt ca am fost agitata si nervoasa cu ale mele iar acolo era rost de scandal shi deh ... am cazut in pacat .

Chiar imi pare rau ca nu pot veni si io la intalnire (destul am ratat-o pe aia de gravidutze shi mi-am bagat unghia-n gat suficient uitandu-ma la poze) shi vad ca aveti noroc si de vreme ... (va doream raul aici, recunosc ... am vrut sa moara capra vecinului dc io nu pot veni ).

Asha ... ce sa va mai pove io. In nici un caz cu istoriile mele k vand doo case (tzeapa de la 2 cumparatori deja) ... si pe a lu' soacra-mea ca ne-am decis sa nu mai luam nici un credit in vremurile astea. Asha .... si mai umblu si dupe mobile. In fine, long story si mult consum nervos ... eu am fost cea care s-a luptat sa stam cu soacra-mea, pb la anu' voi povesti aici despre cum este sa tzi-o faci cu mana ta . La toata concluzia a contribuit shi sefa mea regionala de la job care mi-a zis fara nici un menajament k atunci cand ma intorc voi fi tot shef da' pe altfel de unit, mai mic ... ala de pe care plecasem cu promovare acu' 10 luni. Pt ca banca nu se mai extinde ... ceea ce era de asteptat nu zic nu. Dar asha mi-a trantit-o fara nici o tb prin telefon (de unde noi suntem o organizatzie cu maaaari spume pe hr policy) mie femeie vulnerabila cu copil de 3 luni acas' care de fapt sunasem disperata k imi expira postnatalu' shi nu mai pot lua adeverintza pt credit intr-o piata oricum blocata si pe credite si pe imobiliare. Shi sunasem sa spun franc k o sa imi iau medical bicoz I'm in deep shit si vreau sa fiu sincera si sa ma inteleaga dpdv uman. Asha shi dupa ce am vazut io de cata consideratie am parte dupa 7 ani de munca in aceasta institutie + prabusirile din domeniu (prietenii imi trimit bancuri la modu: "ce face un bancher optimist??? Isi calca 5 camasi duminica seara!!!!) + faptul ca barbate-meu lucreaza in industria de automobile care in vreme de recesiune se duce pe kur ... Shi dupa ce am vazut io toate asteaaaa ... am bocit oleak (din cauza vacii de la job) shi am inceput sa-l prelucrez pe barbate-meu sa vindem casa soacra-mii, sa nu ne mai indatoram nici un cent si sa ne mutam cu ea. Pt ca totul e ca un castel din carti de joc, iar noi cu cat suntem mai sus cu atat putem cadea mai tare. Shi in conditiile in care totul e globalizat ... e suficient sa crape 3 banci americare shi altele 3 sa incerce prabusirea leului k sa nu mai fie nevoie de nici un razboi pt a ajunge in strada ...

Iar cu jiobu' is asha de furioasa incat ma bate gandu' sa stau 2 ani ori mai putzin acasa (datorita legii) shi in ultimele 6 luni sa-mi caut io lejer de lucru in alta banca (fct de cum o arata piata atunci si dc o fi smart). Oricum banca la care lucrez este una mica shi cu salarii f f mici fatza de altele, dar am ramas pt ca am crescut cu ea aproape din prima zi si pt ca politica de personal shi comunicarea pe linie ierarhica sunt f f prietenoase, deschise si misto. Iar acuma am ajuns la concluzia ca dc tot mi-o trage cineva pe la spate ... macar sa mi-o traga pe bani .

Boooon. Inaf cu astea, sper ca atzi inteles ceva. Oricum ... the game is not over ... va fi undeva in fab - mar cand m-oi vedea in casa noua cu soacra cu tot shi dupa aia mai fac io planuri mai departe ... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

ooka, Narcisa, Nati, merci
Habar nu am ce patise aseara; cel mai probabil se speriase de ceva, ca dupa ce s-a linistit a fost vesela si vorbareata. Si a dormit bine, acum s-a trezit si gangureste . Cu manuta e inca prea devreme sa ma pronunt daca a functionat crema, sa vedem. Daca nu ii trece o sa mergem si la dermatolog.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

K. Altele. Ieri a fost rasu' plansu' k am plecat cu barbate-meu shi arhitecta prin orash dupa mobile, canapele alea alea. Cupilu' l-am lasat cu tanti care face curat .

Dupa ce mi-am dat cu parerea cat de cat ce si cum pe acolo ... i-am abandonat pe astia cand ajunsesera la detalii plicticoase cu nenea de la magazin (gen comenzi ... pretzuri ... termene de livrare ... dimensiuni etc etc) shi mai ca erea sa adorm pe o canapea ultrascumpa din magazin .

Sa adorm gandindu-ma la 1 sg lucru: copilul meu. Ma declar legata cu lantzuri de nedesfacut si TERMINATA, sclava pana la moarte pentru astea 7 kile juma urlacioase si mofturoase shi mereu nemultzumite . Stateam ca proasta pe canapeaua aia, priveam in gol shi visam la copilul meu, moarta de oboseala shi aproape adormita.

Mai departe, terminam noi cu arhitecta shi ne oprim intr-o carciuma sa mancam ceva pana la intalnirea cu cumparatorii de la casa soacra-mii. Ei ... eram si io singura cu barbatul pe care il vad numai in we-uri ... Shi ce credetzi ca faceam???? Ma uitam ca vaca prin el ... cu un zambet tamp de indragostita pe fatza ... shi ma gandeam laaaaaa ... copilul meu!!!! Sigur ca nu i-am spus ... ca nu vreau sa-mi pierd aura de femeie, shi ma bucuram k am fatza aia toanta de femeie indragostita k deh, conta lucu ce importantza mai avea motivul. Ma gandeam numai la canapea ... la cum o sa ma joc io cu maimutza pe ea ... la Craciun (vad ca toate atzi inceput sa va ganditi la asta).

Ashaaaaa ... si bebele meu a inceput sa se intoarca pe burticaaaaa. De 2 zile a descoperit ca poate sa se intoarca pe o parte shi numa asta facea in dusmanie de-l gaseam rasucit cu capul pe o parte shu blocat in tot felu' de pozitzii . Bai nene da' muncea non stop de cum a descoperit ca poate face asha ceva. Shi sa-l vezi obosit shi plin de draci ca sigur nu-i iesea ce voia shi clar nici nu prea intelegea el ce poa' sa faca de fapt si de ce. Da' nu renuntza cu nici un chip . Asa ca dintr-una in alta ... ieri a reusit de 2 ori sa ajunga pe burta, cu o manutza prinsa sub el evident.

Bai nene!!! Da' maimutzicile astea odata ce descopera sa faca ceva, no matter ca in inteleg ce este shi la ce le foloseste ... bai!!! asta fac incontinuu pana leshina de oboseala sau de nervi. Este incredibil, minunat shi induiosator!!! Acuma stau si ma intreb ce ma paste odata ce va descoperi ca poate merge de-a bushilea ori in picioare. Hm ... cam pot sa prevad ... nu numa' ca nu-l voi mai putea lasa singur in camera ... da' cre' ca nici sa intorc capul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Sibylle, nici eu nu vreau sa ma mai uit in oglinda, da am oglinzi si in dush, nu scap neam.....poate e mai bine asa ma ambitionez sa fac foamea in continuare.
Citisem undeva pe DC ca cica daca sari coarda 10 minute scapi de 500 calorii, si mandra imi zic in barba, asta-i de mine, ce mare inginerie o fi.
Aha....crede-ma ca am reusit doar 40 de secunde sa sar, nu imi mai simteam picioarele de la genunchi in jos, iar de respiratie nici vb.
Cum de saream ore in sir cand eram copii nu stiu?!
Merg sa mai fac un set de pilates, si unduiturile mai pe seara, si de maine off ciorba de varza,bleh.
Spor la curs si pup pitici!

Mamii de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput