Pepenasi de iulie-august 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

La multi ani Narcisa!!

La multi ani Struluta!!

voi maine va intalnitzi si eu o sa cutreier IKEA la ora aia,ce ma oftic!!!

Sun bine ai revenit!!!

intrebare: de cand s-a nascut, mie nu mi-a masurato nimeni pe Maria si nu shtiu tehnica de masurare bebelushi,ma ajuta cineva?

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

ANA XENA iei centimetru si il pui sub cap, il intinzi bine sub Maria si ii intinzi un piciorus bine pe centrimetru si vezi cat are. Sper ca am fost clara, la noi asa doctorita cand vine acasa.
Sa imi spui daca ai reusit, ca sunt curioasa eu una nu am incercat singura asa am vazut la doctorita.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

ANAXENA...la noi a venit o tipa care a masurat-o super interesant. Avea un metru pe o panza iar la un capat o chestie ridicata ca o tabile. Si o punea cu capsorul lipit de tablia aia si intindea un piciorus pe panza. Mi s-a parut cea mai reusita masuratoare,pentru ca la cea cu centimetrul amea isi misca destul de mult capul si nu poate sa o masoare asa bine. Dar pana la urma diferenta e de max. 1 cm plus sau minus.
Sper si eu ca m-am facut inteleasa.

DECI CUM RAMANE CU INTALNIREA???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Intru maine savad cum a ramas cu intalnirea ca vad ca acum nu mai zice nimeni nimic.
Noapte buna

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ramane panala urma intalnirea maine la ora 15 la Mc de langa Polivalenta, da?

Baaai, ce sperietura ne-a tras Aida in seara asta . Dupa baie, cand o masam, am dat-o su cu crema de-aia Mustela de care a zi Diana pe la iritatia de la manuta; acuma nu stiu daca a usturat-o crema aia sau daca s-a speriat de ceva sau ce o fi patit ca incepuse sa planga asa de tare cum nu a mai plans niciodata. Si nu se calma nici cum. Maaam ce distrusi am fost. Poate s-a ofticat ca era somnoroasa si i se mai si facuse foame si nu ne sincronizasem noi bine cu baia, nu stiu, dar dupa aia nici sa manance nu a mai vrut, decat dupa vre-o ora. Noi ne-am panicat asa de tare ca am chemat si salvarea, ca nu se mai oprea din tipete; sigur ca s-a calmat pana sa ajunga salvarea, si au gasit-o razand si gangurind, foarte bine dispusa deja, dar tare ne-am mai speriat. Nici acum nu stim ce a patit. Bine ca s-a calmat.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

fetele care se intalnesc maine sa aveti o zi superba...chiar daca vremea de afara nu mai este asa buna

stiu ca s-a mai vb pe aici, vroiam doar sa va spun ca produsele de la Mustela tare bune sunt..eu folosesc Hair and Body Wash for Baby/ Child, Dermo-Cleansing for Hair and Body Newborn/ Baby si uleiul de masat.
sunt asa de misto..cred ca imi iau si ulei pt mine...super

va urez sa aveti o seara frumoasa si usoara...ioana mea doarme deja si sper sa nu o afecteze schimbarea de ora...aaaaaaaaa sa nu uitam ca se schimba ora

noapte buna
bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

NOAPTE BUNA LA TOATA LUMEA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI NARCISA! SA AI O VIATA MINUNATA ALATURI DE FAMILIA TA!!

LA MULTI ANI STRULUTA!! SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE SANATATE SI BUCURII!!

Distractie placuta fetelor ce se intalnesc maine!

Multumesc pentru raspunsurile despre pistolul de pus cercei!

Noapte buna!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salutare

cred ca numai noi facem baie la ora asta dar bebe dormea si pana ne-am hotarat noi sa n-o lasam rica murdarica..

fetele cu iritatii la bebei noi folosim cu real succes produsele avene, mai exact CICALFATE.

folosim gama pediatril dar parca aceasta e cumva miraculoasa

in rest toate bune si frumoase, o noapte magnifica va dorim..

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Dragele mele, va rog sa nu ma uitati. tiu ca sunt o neserioasa, dar ce sa fac ?? va citesc in fiecare zi, vorbele imi vin mai greu.

Narcisa si Struluta, LA MULTI ANI, sa fiti sanatoase, sa aveti un an extraordinar, iar urmatorii sa fie si mai si alaturi de copii.

Pe mine m-am impins dracul sa ma inscriu la un curs ... azi am fost la un curs de 3 ore si am revenit cu 60 de pagini Domeniu total nou pt mine, dar daca ma tin tare poate reusesc sa il termin. Semestrul I am 2 cursuri super grele si semestrul urmator inca 2. Anna a asteptat cumintica sa se intoarca tzatzele acasa. Monalac, te pup ( ca ai intrebat ce mai fac). Inca o alaptez exclusiv ... ia tot putin in greutate, dar asta e. Din moment ce e tonica si nu plange de foame, cred eu ca e bine.

Sun, bine ai revenit.

V-am pus pe contul google schema de diversificare pe care o am in carnetul de sanatate al copiiilor. Eu o sa ma iau dupa aia ca e simpla si nu imi bat capul. De fapt am tot incercat sa trimit pe emailul comun, dar tot nu m-am prins care-i adresa noastra comuna. Blonda, deh! Am mai aflat de la mamicile de mai-iunie pe care le shpionez fara sa particip ca putem da de la inceput la copii pireu de AVOCADO. Cica e f bun si hranitor, o sa incerc la Anna de la inceput. La Vladi am inceput sa-i dau dupa varsta de 1 an si ii place la nebunie.

Camy, ma bucur mult ca vine MAMA ta la tine. Cred ca ea te poate intelege cel mai bine. e MAMA ta !!

Anaxena, imi pare rau de tot circul cu pozele de la miresici, nu meritai asa ceva. Da e drept acuma ca si tu esti enervant de frumoasa!

Eu va pup cu drag, nu stiu cand mai intru. Daca ma apuca logoreea poate mai vin :-))))

Sibylle

Nasterea ariciului junior VLADIMIR

Cum a intrat Anna in viata mea ANNA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput