Pepenasi de iulie-august 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Fetele,
Rapid ca la noi secundele sunt de aur...
NARCISA LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE SA AI....CATA POTI A DUCI...SI MAI MULT CHIAR!
STRULUTA...SI TIE ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME SI SI MAI MULTA FERICIRE.....
VA PUP PE AMANDOUA CU DRAG.
Sormio, nu mai bate campii cu supararea, ca te crede lumea. Noi estem de nedespartit...Pot insa sa ma supar ca vaz ca ai scris una alta pe forum....dar nici un mesaj de dragoste pe mess...desi pe al meu sigur l-ai gasit...
Mada de Irl....mi-am gasit nashu cu tine, nene! Pai tu esti mai nebuna decat mine fata draga!
Si avem amandoua neuronii abuzati... Ce misto, d'aia ne intelegem asa de bine oare? Si ti iubiesc si io fata, si pi tini si pi sormia (dar mai putin, ca simt cum are dorinte de tradare)
Tiberica..... etc. Ajunge?
Mada _max....stii tu cum ne-a fost vorba...
Gini si Capri, aveti pozele cu voi pe mailuri. Unele mi-au placut foate mult!!!!
Fetele cu comanda... Inteleg ca Ancalaura, Tecky, Bobitzamica si Dara
au trimis banii prin cont, de la Capri si Gini(ca s-a hotarat si ea la un scaunel daca se confirma ca il au aia pe stoc) am luat banii ieri la intalnirea de la mall, de la Tiberica i-am luat la drum de seara unde s-o tzuc ca e asa de scumpa cum rar ezista... . De la Ronty ii ia al meu sot luni, ca e chiar la Unirea langa banca... mai e Irinuca81, care nu m-a sunat/mail/mess sa imi spuna ce a facut.... Irinuca, daca cetesti mesajul....zi-mi si mie o vorba...Mai dau comanda si pentru tine? Se intalneste al tau cu al meu, sau trimiti banii in cont, sau cum vrei? Daca trimiti prin cont...nu uita sa o faci online, ca sa intre instant....
Ileanna...in continuare am un filing ca ceva pute la disparitia ta. Are you ok?
Carissma...deci si tu crezi ca sunt inteligenta, nuuuu???? Si io...
Sunule....imi pare rau ca nu ne-am intalnit....dar o sa o facem pana la urma...
Sormia, dupa cum vezi, io nu ma intalnesc cu baietei, ca eu am fata arvunita....nu ca altii....care tot testeaza pietzele sa vaza ce si cum... nu dau nume...dar TUUUUU esti!!!!
No....azi noapte m-am culcat la ora 3....nu, nu pentru ca as fi avut fro noapte fierbinte ci una de terapie intensiva cu irlandeza nebuna. Ea m-a terapeutizat pe mine de i-au sarit oachele din cap. Cum m-am culcat io asa la 3...iaca canta cocosul (read gaina)la 5....si NU A MAI VRUT NENE SA SE CULCE INAPOI! Noroc cu Tavi, care a zis la 6 ca sta el cu ea si sa ma duc sa ma culc..Asa ca am dormit pana la 11....As fi dormit o viata...
Buuun....ce sa va mai zic? Am senzatia ca stomacelul Allegrei s-a mai obisnuit cu fierul....ca nu mai face crizele de la inceput...KK mult mai des...dar nu ne suparam...ca si asa era constipata...Uf....
Cam atat...
Io va pup pe toate si va urez o seara placuta si o intalnire super misto maine!

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralubv spune:

Tiberica, fata mea are numai o lunita si o zi. si din cate am invatat eu in luna a 4-a trebuie sa ia in jur de 750g. Asta e mai rau ca sunt medic pediatru , ca daca nu probabil ca nu ma agitam atat. Si cu vaccinul initial am zis ca eu ii fac schema clasica. Noi de aia am invatat si tiganii pe care ii vad eu zilnic(nu ca as vedea si altceva....) resc foarte bine cu schema clasica.
apoi m-am apucat sa citesc ba intr-o carte ba in alta si am zis sa ii fac si eu pentaximul, apoi am mai citit ceva si hai cu infarixul. si pana la urma am intrebat pe aici una alta.
acum m-am lamurit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

La multi ani Narcisa!!!! Sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie!

Sunt in urma rau cu cititul dar nu am vrut sa treaca ziua fara sa fac urarea. ma intorc la citit.
va pup!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Simona La multi ani cu intarziere! Toate cele bune si multe aniversari fericite cu baietii tai!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Suuuuuuuuuuuuuuuuunuuuuuuuuuuuuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ti ubesc fata si pi tini!!! Cum sa nu ti ubesc

Deci m-am dus bou la show-ul de bebe si m-am intors vaca, cu o tona de sacose pline cu hartii!! bine vreo doua sunt de folos, citesc zilele astea si postez ce e interesant. Am cheltuit o gramada de bani si nu stiu pe ce... Da' m-am ales si cu poze profesioniste de pisica neagra imbracata in roz...

Diarux Am vazut costumasele pe viu, sunt toate super!!

Carmenelo nu pok decat ca sa zic atata...

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Ralubv tu stii mai bine...mie asa mi a spus, ma bucur ca te ai lamurit.

Carmenela, ia sa vedem, ia sa vedem, o fi de ajuns...ma mai gandesc...de 1000 de ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Deci...maine ramane la ora 15 la MC sau la Polivalenta???

Noi am fost afara si acum am facut baita, am mancat si suntem la nani.

RALUBV..ma bucur ca te-ai lamurit...si lasa fata-n pace,da-i san daca ai si ea nu plange. Acum ce sa iti spun...asta este parerea mea.

DIARUX..

NARCISA...ma bucur ca ai primit cel mai frumos cadou..adica fetita ta....si pentru mine a fost la fel...Eu am nascut exact la o saptamana...nu-mi mai trebuia nimic pentru ziua mea. Ea era suficienta.

DARA...vii maine???poate mergem impreuna daca vrei. De fapt eu merg pe jos pana in parc.

ANKA...asa e cu hainutele de la Next. Nu sunt asa scumpe ca la noi. De ex. azi am fost in city mall si am intrat intr-un magazin si am vazut o bluzita cu 113 lei. Al meu sot a zis ca tb. sa fii nebun sa dai atatia bani pentru cateva luni. Si are dreptate. Nu imi pot permite sa ii cumpar asa haine scumpe. O sa comand si eu pe site-ul frantuzesc,dar partea proasta e ca eu nu stiu franceza,dar o sa "invat" de nevoie. Pana acum eu nu prea am luat decat de la "Z" si pricum mi s-a parut destul . Sa dau pe o bluzita niste pantalonasi un bodt si 2 caciulie peste 100 lei.

SUN...o sa fie o scumpa Thea imbracata in hainute de gala... LA asta ma gandeam si eu azi.Sper ca finutzii mei sa se grabeasca sa aiba si ei un bb cat mai repede sa o imbracam si noi pe Suri in rochita alba si cu pantofiori de lac. Sunt innebunita dupa pantofiorii de papusa....Am vazut ca de cand o avem noi pe Suri si ei sunt din ce in ce mai atrasi de copii....poate cine stie....

TIBERICA...

Pup toate fetele,

Bobitamica-mami de SURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna seara fetelor
Cum ramane cu INTALNIREA ?? UNDE ?? CAND????
Carmenela,Mada-MAX, Tecky, Tiberica,Capri,Ankalaura,Bobitamica,SUN.
LAMULTI ANI SI MULTI PUPICI PT> SARBATORITE NARCISA SI STRULUTA.
Carmenela abia astept comanda.............
MONALAC
SUN THEA e o scumpa cu peruca.
Noi azi am facut baita in cada mare ,i-a placut mult .
Acum papa si somn asa ca scriu pe fuga ca azi nu am stat pe acasa sa imi spuneti de INTALNIRE????? ca daca e ok vremea venim si noi.
Anul trecut pe vremea asta era deja gravi dar nu stiam mi-am adus aminte si apoi mi-am amintit de testele de sarcina si de un lucru foarte frumos pe care l-am trait alaturi de voi de ODISEE>

Va pup ca ma striga Denisa.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

sunt si eu prin preajma ,dar ajung tarziu de la salon si abia acum recuperez din urma

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

LA MULTI ANI!! Narci, Struluta......sa aveti parte numai de bucurii alaturi de comorile voastre!! Va pup...

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina
crestem...

Mergi la inceput