Pepenasi de iulie-august 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Ankalaura eu daca nu am mai intrat pe forum de vreo luna nu stiu care i treaba cu ileana ...si nu am inteles treaba cu tigara electronica, ce i drept vreau sa le las dar sa vad cum reusesc.
La hainute, sincer, eu nu fac figuri, iau ce mi place , chiar daca e scump mi a placut l am luat.Si nu tin neaparat ca produsul sa fie marca.Bumbac sa fie!Asa sunt si cu jucariile, iau ca mi plac.Asta is eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

La multi ani Narcisa si Struluta! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!

Am reusit si eu in sfarsit sa pun cateva poze cu Bosumfliciul pe Picassa (multumesc Sun) iar le semnatura aveti cateva si de la botez. Din pacate nu reusesc sa redenumesc carnatul asta, dar mai incerc.

Am plecat la cumparaturi!

O seara placuta tuturor!

http://www.onetruemedia.com/shared?p=73a42b6bd7c6732e51a998&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

TIBI - da o cautare pe google dupa tigara electronica. E un "divais" cu care fumezi fara fum si tar, ci doar cu nicotina si pe baterii Iegzista si program de lasat de fumat. Eu ma gandeam sa i-o iau lui barbatu-miu de ziua lui scorpioneasca de poimaine. Ileana are tigara asta si era incantata. Si ea vrea sa se lase

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Vazut pozici cu Sara Maria, ce smechera este. se pare ca toate mamicile se lupta in perioada asta cu degetelele in gurita.

Sper sa avem maine vreme buna!

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Carissma foarte frumoase pozele cu Sara care este o eleganta de mica.
INTALNIREA : MAI ARE LOC MAINE SAU NU?Ce ziceti?Eu vin oriunde chiar si pt 5-10 minute.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Am venit si noi de la bunici, unde ni s-a suflat si in .... evident:)

Mada de Irlanda...:(((...inteleg ca nu ma mai iubesti, da' chiar asa pe fatza?:(

Narcisu super cadouri

Cari sa stii ca Sara ta este o minunata si jumatate. Iar voi o familie superba. Iar tu...una dintre acele mamici enervant de suple si frumoase foc.:)

Profa sa-ti pupi alarmitza, ca tare-i dulceee!

Tibe lasa tigara aia:). Las' ca-i faci tu pozici dupa ce incarci bateriile. Si io-s la fel ca tine, imi place, cumpar. Dar trebe sa recunosc ca-s fan next si Thea are muuulte hainute de la ei. Or fi mai scumpe dar calitatea este chiar calitate.

Deci ne mai intalnim sau nu? Afara astazi nu a fost prea prietenos...adica bblushii cred ca ar rezista foarte bine imbracati, inveliti si la adapostul carucioarelor. Dar noi o sa ne cam smochinim:)

Ralu nu sunt 2 intepaturi la infarix, e doar una. La 2 si 6 luni e infarix hexa si la 4 luni e penta. Eu as zice sa nu-i bagi completare. Daca e vioaie, uda scutecele, mananca, doarme...totul e ok. Stiu mai multi bblusi care au luat asa putin si nu a fost vreo problema.

Anna imi cer scuze ca n-am trimis pozele, am avut o mica problema cu mailul. Mai incerc acum si daca nu reusesc, o sa ti le transfer in picasa direct.

Danuta cu siguranta ca va asteptam. Chiar m-am gandit la voi si la Vio cand am trecut prin Galati si ne-am oprit pe la matusa mea (sta in Tiglina II).

Nati e superb Matei! Si mareee!

Ma retrag sa mananc prajituri si placinta calda cu miere, de la soacra-mea...sa ma fac mare si frumoasa

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Fetelor,intru repede sa va pup si sa va doresc o super intalneala!Imi pare foooooooooarte rau ca nu pot sa ajung,dar maine de dimineata plecam spre Iasi unde vom avea botezul saptamana viitoare.E prima oara cand iesim cu bebele si deja am impachetat jumatate de casa!!!!si...mai am!Ma duc sa citesc din urma cat apuc,ca am fost f prinsa cu vizite si pregatiri.

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Sursula drum bun!
SUN pofta buna!
Fetelor eu in seara asta plec cu sotul si Raluca la socrii si ramanem peste noapte acolo,stau in afara Bucurestiului dar noroc ca au net sa intru sa vad daca ne mai intalnim maine sau nu.
Va pup!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralubv spune:

SUN - fata doarme linistita, si daca nu doarme sta cumintica,inspecteaza cu ochisorii in toate directiile. De plans plange numai cand o doare burtica.Uda scutece la greu si kk face mai mult noaptea . Azi nu a facut inca si atat se mai screme de se trezeste si ea speriata, dar adoarme repejor la loc. Marti am programare la o neonatoloaga tare buna pe partea asta cu alimentatia si abea astept. Pana atunci o sa am rabdare si o sa ii dau numai san.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Ankalaura super nu am mai auzit asa ceva! ca sa nu dispar ca ileana nu mai caut tigara electronica sotului tau ! wow, cati scorpioni !

Sunule pai nu fumam, am facut depresie ca nu am putut alapta si hop pe tigara! Si mie imi plac produsele next ! dar nu am vrut sa le fac asa direct reclama!Pofta buna la prajiturele, ce bine ca poti manca fara sa te ingrasi!

Sursula drum bunnnnn!

Carisma pup si eu Sara draguta!

Ralu, pediatra mi a zis ca e normal ca in luna 4 sa ia 250 gr.

Sefa Karina nu m a lasat toata ziua , nu mai potttttt

Mergi la inceput