Pepenasi de iulie-august 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Madaaaaa (cuscra) zi o vb aici sa stim de tine!!! Fetele stitzi in ce-i bagata anglezoaica de a disparut??? Ca daca a zis ... mie mi-a scapat.

Nati stiu ce zici cu coarda ...
Shi eu m-am socat cand am incercat sa fac ceea ce faceam copil fiind cu o-re-le. Am crezut ca crapa podeaua sub mine shi ca mi se rup picioarele. Shi asta acum 4 ani la vreo 57 de kile. La starea de acum ... nu ma bate gandul nici macar sa incerc . Nu's chiar asha de masochista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Fetelor imi pare rau dar nu cred ca noi ajungem azi la intalnire. Xenia tuseste in continuare si ar trebui sa vin si cu metroul, e foarte departe de mine. Am vrut dar mai bine nu ma risc prin metrou cu ea, ca si asa e racita. Speram sa nu va suparati.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

FETELE, UNDE E MC LA POLIVALENTA??? CA EU IL STIU NUMA' PE ALA DE LA BRANCOVEANU. DA' E SOARE, DE CE NU RAMANE SA NE VEDEM LA POLIVALENTA SI APOI MAI VEDEM NOI UNDE NE PARCAM CU CARUTZODROMUL

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Se pare ca tine vremea azi cu noi!!!...

Sibylle, bafta multa!!!

Marimar, hmmm...avocado!!! Stiu ca e bun si are minerale, dar sa gandesc asa....fructele astea , mai exotice( nu numai avocado) nu exista la noi, sunt aduse de la mii de km departare , in cine stie cate zile, saptamani si totusi, odata ajunse in magazine arata super bine...oare nu pun tot felul de tampenii in aceste fructe ca sa reziste???

Didi, care Mc de langa Polivalenta??? Eu stiu Mc , doar langa oraselul copiilor, la statia de metrou Brancoveanu...

Eu stiu ca intalnirea a ramas la ora3.00 ( ora noua, presupun) la Polivalenta!!! Deci cine vine la intalnire , ca sa stiu si eu ce nr de tel mai iau de pe mail...

Nati, hehehe, MAtei seamana cu mami lui inalta!!!...

Carrisma, ai o papusica de fetita!!! Si ce incruntata e cand nu ii convine nimic...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Narcisu io nu mananc de la mc ever, asa ca nu te pot ajuta:))(macar am scapat) Si daaa, i-a crescut un par lung si roshu si ondulat fie-mii...

Nati saru'mana! Unduiri si ciorba de varza zici? hahaha, mi te imaginez si ma pufneste rasu'. Mateiut e foarte bine dezvoltat, imi pare mie. Probabil stie el fix cata mancare ii trebuie si din moment ce e in grafic, banuiesc ca nu-i cu suparare. uooof, abia astept sa veniti odata in tzara, sa stau la povesti cu tine pana ma satur.

Siby succes fata frumoasa cu invatatul. Si, cu mare intarziere, la multi anisori pt Vladi scump. Imi este atat de drag baietelul asta al tau, cum rar mi se intampla. Si nu mai zice de kg pt ca mie imi pari o fata asa fainaaa.

Adina saru'mana. Ce face trio-ul total? Ai niste copii frumosi, frumosi. Si eu o sa-i dau avocado, pt ca eu asa il mananc...piure:) (cred ca am niste reminiscente bebeliene in creier)

Cu intalnirea - la ora 15 in fata Salii Polivalente? Pare frumos afara...

Ileana succese pe linie, fata draga. Sa reusiti TOT ce v-ati propus! Iar cu puiul...hmmm, asa si eu, mai mult de 5 ore nu pot sa stau departe de ea si nici nu vreau, pentru ca ma sufoc si ma aplatizez...

Didi pupam Aiduta sa nu mai faca asa niciodata!

Pun lista cu fetele si va rog sa confirmati, da? Saru'mana.

Cristina
Didi
Bobita
Tecky
Rontzy
Diana
Caprioara
Anka
Kamelya
Serenity
Gallyb
Mona?
Gini
Flo?
Pica
Dara
Sun

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Anka, am scris in acelasi timp despre Mc...

Sun, da, ramane in fata la Polivalenta...Abia asteptam s ao vedem pe Thea!!!

Serenity, vii???

Ileanna, bafta multa !!!

Gallyb, multa sanatate Xeniei!!! Mai facem noi intalniri, asa ca ne vedem data viitoare...

Cristina

Mergi la inceput

Sun , parca si Irinuca zicea ca vine...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

da venim la intalnire la ora 15.00 in fata la Polivalenta

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cris da, si noi pe Mihaita cel cu gene luuungi. Si pe toti bblushii frumosi foc si mamicile aferente:). Pe noi ne vedeti repede...un girofar cu ochii maaari (si gura la fel:) ) si care va fi lesinat de foame.

Gally mai exista si alte ocazii, cu siguranta. Sanatate multa Xeniei. Pune sterimar (sau orice alta solutie din asta) in nasuc, trage cu batista bblusului, incearca sa mentii umiditatea optima in camera, sa nu fie ea infofolita (daca face febra trebuie imbracata chiar sumar), hidrateaz-o si fii curajoasa. Nu e placut dar cu rabdare trec toate! Noi sapt trecuta am avut muci mai multi decat aveam in mod normal dar nu m-am agitat, i-am scos si de 10ori/zi, am iesit la plimbare in mod normal, am facut si vaccinul. Bine, eu cred ca sunt tabacita si reactionez lin la chestiile astea minore, trecand prin iad si vazand ce inseamna boala cu adevarat....

Deci Gally nu vine. Mai asteptam confirmari, fetelor.

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Scuze, nu stiu prea bine zona dar stiam ca e un Mc prin apropiere de Polivalenta. Acu am vazut pe harta ca nu e chiar asa de aproape; da, la ala de langa Brancoveanu ma refeream. Dar eu sunt obisnuita sa merg mult pe jos si cand fusesem asta-vara acolo am mers pe jos de la el pana la Poilivalenta asa ca imi ramasese in minte ca e langa .
Pai atunci ramane ca ne vedem in fata la polivalenta? sau unde?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput