Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ylari si noi am patit asa cu caruselul...nu avea roata de insurubare...si io am insistat sa-l monteze sotul in aceeasi zi...si bine am facut!
Sa stapaniti sanatosi scaunul....merita toti banii! Cristi si acum sta in el si are aproape 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ylari, am vazut poze cu bebeluna scumpa foc!!!
mi-a dat cumnata-mea niste saci de dormit speciali pt bebei adica din aceia cu maneci si fermoar pe mijloc, Vlad nu i-a suporta , deci i-am dat inapoi.
Nu mai stiu daca esti redoutista sau nu, dar acum e o oferta pe la redoute, faci o comanda oricat de mica si primesti un sac de dormit pt copii cu snoopy. eu am facut comanda , ma gandesc ca voi avea nevoie de sac de dormit cand m-o duce barbatu cu cortu'(el a fost toata copilaria, adolescenta , tineretea cu cortu' si acum vrea sa ma terorizeze si pe mine, cica la hotel e oribil) Am o povestioara legata de pb asta cu cortul dar v-o spun maine ca-mi pica ochii.
Revin: daca faci comanda la redoute, iti dau eu codul sa primesti si sacul de dormit gratuit. Dar grabeste0te ca nu mai livreaza decat vreo doua saptamani in Romania.

Alina, e superba scortisoara ta, iar pozele voastre pline de tandrete. Vreau si eu o fetita! Am mai spus-o si o repet: si baietii sunt scumpi dar fetitele au o delicatete aparte....

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna...tarziu inspre noapte!

bebeilor sarbatoriti azi!

Am mai spus-o si o repet...nu mai zic de fiica-mea ca e cuminte ca cine stie cand se razvrateste ea si vrea sa-mi demonstreze contrariul. Prin urmare ultimele 3 zile a avut 2 ore de plans inainte de somnul de noapte.
Azi am descoperit buba: vrea sa adoarma mai devreme. Prin urmare programul din seara asta (unul experimental, dar foarte reusit ) a dat roade. A mancat penultima masa la ora 7...s-a jucat pana ne-a epuizat si la 9.30 cand chitzaia...am pus-o la somn. A adormit...si masa de la 23 a papat-o in somn. Si dooooooooarme dusa!

Sa stiti ca nu mai stiu care ce a zis...am citit pe diagonala rau.

Raspund ce-mi amintesc:

Alysh iti tin pumnii cu proiectul fetitza! Sunt ceeeeva...fitzoase si lipicioase de mici! Cel putin asta e prototipul ce-l am eu "in dotare"! Face ochi dulci tuturor...ia sa zica Noemi cum i-a ras...si uite asa rade la tooooate lumea! Pediatrele cand vin la noi uita sa mai plece...si cand pleaca, pleaca bodoganind: "Uite de-aia intarziem noi la vizite, ca stam si ne jucam cu bebei din astia zambareti!"

Ancaurn imi place rau de tot calendarul tau! Pot sa fur ideea?! Imi place muuuult de Cezara! Este super scumpa! Uite o pentru ea! Asaa...am adaugat si schema ta de diversificare la restul.

Belleane vazut poze cu 2 fetitze superbe! Bine ai venit printre noi!

Micaela bun venit si tie!

Noemi...mai nu-l mai fa Bin Laden pe pui...mie-mi place taaare de el! E scump rau de tot cum bombane el! E un barbatel in toate firea, ce sa mai!

Cleo m-ai distrat cu bancurile tale si cu Bismark al Papadopolinii...radeam singura pe aici!!

Vianne util link-ul ala cu avocado. Salvat la Favorites! Ce mai face Stefana? In afara de faptul ca nu prea doarme noaptea??

MissP hai ca astept colajele/calendarul! Ma mai inspir si eu! Daviducul care nu doarme!

Mihaser si pentru Eli! Trece ea si perioada asta!

Va pup ca trimit mesajul si ma duc la somn!

Aaaaaa...ralu_t unde umbli mai? Aaaa...mi-am amintit. In tari straine! Te asteptam inapoi cu povesti!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

ALysh oricat de mica comanda? sigur, ca daca da, baga un cod si la mine ca m-as baga sa comand niste maieuri pt al meu ca nu ii gasesc pe nicaieri.
Eu sunt fan snoopy, copilu...om vedea.
Inais are dreptate Iasminuta zambeste cu toate gingiile. In ceea ce priveste porecla, doar am imprumutat-o de la niste prieteni care aveau un baietel poreclit pe drept asa. Al meu e cuminte in general dar azi m-a capiat. Avea nevoie de prezenta mea non-stop.
Acu nu am somn desi ar tb sa profit.
La multi ani bebeilor sarbatoriti azi. Noi maine facem 6 luni. Nu imi vine sa cred. Acum sase luni eram terorizata de ce urma sa se intample.Si uite acum sunt cu bb strumf cel mic si drag. Cu ochisorii lui patrunzatori si cu noul botic de buhbuhbuh. Imi vine sa il pup intr-una.Saracu copil.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza...se pare ca sunt singura treaza la h asta..ma bucurasem aseara ca a adormit fata la 10 si ca se va trezi mai tarziu..ciuciu. parca e dupa ceas frate. la 6.30 facu ochii mari. cica de maine se da ora, deci ma voi trezi la 5.30 chiar daca ceasul va arata 6.30

fericitelor...care dormitati acum pe perne moi si pufoase cata invidieee, cata ciudaaa ...imi iau jucariile si plec, gata ia ca fac eu o vraja de olteanca sa va dau trezirea la toate.bugabugabugaaaa...o luai razna. Dumnezeule mare!!!

ma apuc de treaba

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

hai ca azi dau eu ..am pinguinul si energy drink-ul aici...mai vrea cineva???

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenuca

Buna fetele ! Va mai amititi de noi?
Suntem inca la tara la bunici, maine revenim in Bucuresti.

Am intrat ffff greu, aici netul e ceva... de speriat.

Dar...vrem sa uram La multi ani tuturor mladitelor si mugurasilor care azi implinesc niste lunisoare si mai ales lui Mateias de Simonel Lizuca abia asteapta sa va revada !

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Lizuca

Povestea nasterii

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage

Hei, cind am vazut mesajul de la tine , pana sa-l citesc chiar m-am bucurat, am zis : Ia uite cine s-a intors!!!...Oricum, ne vedem sapt viitoare sigur, si noua ne e dor de voi. Multumim pentru urari!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza....................

Fi-mea maraie intr-un hal................ Iuby e la servici iar eu sunt zombie........... Pana acum mi-o mai lua el pe seara, sambata dimineata mai se juca el cu ea, acum iar sunt singura, singura, singura in continuu, imi vine sa mor! Daca ar fi si fata mai cuminte dar zici ca e apucata de cateva zile maraie intr-una, scanceste, nu-i convine nimic, tot timpul numai cu ea, numai cu ea, si cand vreau sa fac ceva ptr mine parca stie, ma vede cand vreau sa mananc maraie si mai tare, la toaleta e dezastru pana ma intorc... Nu e neaparat legata de mine, sa nu ramana singura, atata vrea, sau sa nu o ignori. Ei cum pot eu sa pap si sa forumez???? Totusi sunt bucuroasa ca la 6 dimineata a papat 180 de laptic fata de ieri 100 ml...

Multumim ptr urarile referitoare la scaun. Dar tot nu stiu ce si cum sa fac sa nu il transform intr-un scaun de tortura..... Acum cu chiu cu vai a papat un sfert de borcanel de para, dar suc vad ca nu vrea, ieri il linsese............ Si cand avea colici facea la fel, niciodata nu o puteai multumi/linisti de 2 ori cu aceeasi metoda, trebuia mereu sa inventez altceva... Of, ce porcarie.......

Alysh, merci ptr raspuns. Nu, nu sunt redoutista... Lasa ca mergem zilele astea in Mall. Apropo, aveti o idee ce as putea sa le cumpar nasilor Evei de casa noua? Mergem azi pe la ei si n-am nici cea mai vaga idee. Ma duc sa ma impusc, maraiala devine obsedant de enervanta.............

Edit: La multi ani micutilor sarbatoriti!!!!!!!!!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

'neatza!

Beau si eu cafeaua pe forum...imediat ma apuc sa pun mancarea la foc.

Vroiam doar sa ii urez sarbatoritului de azi: Edvin! Sa cresti mare, sanatos si sa-ti bucuri parintii zi de zi!

Si pentru ca discutati despre scaunele de masa, exista un topic aici despre asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128027

Noi avem de la CAM. Din www.camspa.it/#/it/prodotti/cat=001/prod=3" target="_blank">asta
Nu stiu cat este de ok...voi afla in curand!

si o zi usoara si linistita!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimineata fetelor! Sunt disperata...Delia mea cred ca a racit......are nasucul infundat, scot mucisori si din 10 in 10 min, mai si stranuta, i-am dat sa manance si a vomitat o gramada.In rest e vesela asa, n-are febra.......astept sa se faca 10.30-11.00 sa sun medicul pediatru.....ca sa il trimit pe sot la farmacie. Din experienta voastra......ce picaturi sau cu sare de mare e bun: Nazomer, Marimer, Sterimar sau optamesone.......Karvol ati folosit? Please, ajutati-ma ca sunt disperata

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput