Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaurn

Miss ti-am trimis si ultimul mail. sper ca le-ai primit
Lorich ti-am raspuns pe PM
Ylari tare scumpa Eva. Stii ce am observat? Lingurita. Avem si noi una la fel si Dragos nu o suporta. Am impresia ca e un pic mare pt gurita lui. Eu ii dau cu una mai micuta, de inox cu partea ce intra in gurita imbracata in cauciuc. Si-i place. Ii plac si cele de plastic. Doar sa fie mai inguste.

Anca, mami fericita de Cezara (19.07.2003) si Dragos (11.06.2008)
Daca vreti sa ne cunoasteti

Anca sarut mana de pont, avem si de la Nuk, mai mica, mult mai mica decat asta, dar nici cu aia nu merge...
Alysh, ai cumparat sac de dormit pana la urma? De unde?

Mai revin, mai revin... acum bucataresc, si mananc...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Am pus poze recente aici

Scortisoara Sara

Sara la Breaza
Scortisoara

Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Am pus poze recente aici

Scortisoara Sara

Sara la Breaza
Scortisoara

Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Vai ce scumpa e Scortzy!!!! Imi place costumasul ala cu caciulita!!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

L-am culcat pe bin Laden. Sper..in fine acuma e inca liniste. Mai vedem peste o ora.
Am mancat si eu.Avantaj ca tati nu e acasa, pot si eu sa intru pe forum. Azi am alergat motanul ca numai prostii face. L-am gasit langa biberoane, deh curiozitatea pisiceasca, deci am sterilizat din nou.
Copilul a descoperit pisica si de cate ori il vede trage un zambet rezervat pana acum ursului care canta. Probabil e aceeasi categorie. Daca se apropie si poate sa puna mana pe el e foarte incantat de senzatie.
In rest telecomanda nu mai sta in pat, data trecuta l-a pus pe silent si a afisat meniul.
Am ras de el ca a descoperit o noua chestie, isi lasa buza de jos mai afara, adica lasa bot si zice bubububu cu o fatza de te prapadesti. El de fel vrea sa fie teatral sa se planga de ceva dar io mama natanga rad de el. Saracu copil.
A mancat mazare cu curcan la borcan ca mazarea din casa mi-a iesit cu cojite si nu stiam ce sa fac. I-a placut si asta, nu a dat pe spate dar e ok.
Tb sa il tin sa stea in fund, ca inca nu sta singur, nu stie sa isi tina echilibrul ca sa se joace.
Sa va zic o chestie, azi s-a ridicat in picioare. Eu il trageam de manute ca se ridica in fund iar el s-a proptit de calcai si s-a ridicat impingandu-se in picioare, eu l-am lasat un pic si dupa aia l-am pus pe burta mea, nu l-am lasat sa stea asa, dar avea asa o satisfactie pe fetzisoara lui.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Fetele va multumesc pentru mesaje
Gabitza 3 saptamani trebuie sa-l tinem, o sapt pauza si apoi mergem la control. S-ar putea sa-l mai puna inca 3 dupa...Pana la Craciun ne indreptam noi! Decat sa mergem ca Chaplin...

Primazi a trecut repede. Nu mi s-a parut ca micuta a fost deranjata de gipsulete..ea si-a desfasurat activitatea normal...Am avut chiar si musafiri si ne-am simtit excelent...
De-ar fi toate zilele asa...

Iulia ma bucur ca ai primit mailul si nu te-ai suparat ca am simtit nevoia sa-ti scriu. Tu esti o dulce...sa-ti intre bine in cap da! Ramai asa!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Buna fetele ! Va mai amititi de noi?
Suntem inca la tara la bunici, maine revenim in Bucuresti.

Am intrat ffff greu, aici netul e ceva... de speriat.

Dar...vrem sa uram La multi ani tuturor mladitelor si mugurasilor care azi implinesc niste lunisoare si mai ales lui Mateias de Simonel Lizuca abia asteapta sa va revada !

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Lizuca

Povestea nasterii

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Socrate si Eli e fan telecomada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

alina_anto, superba prima poza, unde ea te tine de obraz, exprima atata tandrete si iubire imaginea, m-a emotionat total!!!

Ca tot se vorbeste de sac de dormit, azi l-am scos si eu pe ala cu maneci si l-am pus pe David in el, sa mai elimin una din posibilele cauze ale deselor lui treziri: aceea ca i-ar fi frig (la noi in casa e drept ca e cam racoare, iar in dormitor eu nu bag niciodata caloriferul).

ancaurn, sa traiesti 100000 de ani Am primit toate mailurili, maine ma apuc de descarcat la greu, dar spune-mi, e ok ca background-urile sunt .jpg-uri, da?? Am sa le instalez pur si simplu alaturi de cele din Wondershare, sa le am pe toate grupate. Am descarcat si eu azi o groaza de clipuri de pe Microsoft Clips Online, ti le-am trimis si tie.

Noapte buna, fete dragi si copilasi minunati!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Iulia sa stii ca toate pisicile birmaneze pe care le cunosc si eu sunt un pic sasii; acesta este primul nostru "copil" il avem din 1998. E batran si nu ne-a facut nici o problema. A suferit saracu dn cauza fetelor: castrat,tuns, deparazitat,taiate ghearele,curatat dintii etc. S-a invatat cu copiii si invers. Face parte din viata noastra si este chinul nostru cand plecam in concediu.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)

si eu mi-am dorit dintotdeauna o pisica sau un catelus, dar mama nu suporta animalele, asa ca a trebuit sa imi pun pofta-n cui. am adus odata cu muuulte insistente o birmaneza mica de cateva luni, moale si pufoasa a unei prietene. am tinut-o o luna, timp in care n-o scoteam din dormitor ca nu cumva s-o vada mama. a iesit intr-o seara ca am lasat usa crapata din greseala si era sa sara mama pe balcon..s-a speriat de mata si mata de mama..a fost comic, dar a 2-a zi am dat-o inapoi

abia acum adormi fatuca. am mari sperante ca va dormi pana la 8-9 macar..sper..cred..Doamne ajuta!!! ii dadui pe langa 6 masuri de laptic inca 2 preparate cu cereale si i le servii cu lingurita..papa pana se satura ca ultimele 2-3 lingurite nu le mai vru...bau si 100 ml de ceai la o ora jumatate dupa masa, deci creste speranta cum ca va dormi mult. noaptea i se mai face sete ca e cald, dar ii bag apita in gurita si bea in somn si scap

tocmai am vb cu tipa cu care am fost internata in salon la maternitate, fata ei e nascuta la aceeasi dr, in aceeasi zi cu a mea..am suferit amandoua dureri cumplite de cap..in fine, am ramas prietene bune. mi-a zis ca fetii ei i-au dat dintisorii de jos, si ea nici n-a observat..an-a facut febra, diaree, nimic...nu a fost maraita..a vazut nasa fetii ca i-au dat dintii. si e deodata cu a mea. bine, noi nu ne grabim asa tare.cred ca nu mai dureaza mult nici la noi ca deja simt la deget gingia tare...abia astept s-o vad dintzoasa

socrate m-am prapadit de ras cand am vazut ce porecla ii dai bebelului tau eu ii zic fetii Fanitza, Fane, toata lumea care ma aude zice:"ah! e baiat?" eu nu! e fata

alina sunteti 2 frumoase iar scortisoara are niste ochi imensi si verzi si gene luungi, iti vine s-o papi

eu nu o las cu telecomanda..sau daca i-o dau sa se joace merg imediat si o spal pe manute...stiu ca telecomanda, tastatura, sunt cele mai infecte lucruri..de-aia si cand scriu la laptop sau la calc mare, evit sa pun mana pe fatza, mainile fetii, merg si ma spal inainte.

cred ca ies si eu, profit putin si dorm, dar am facut prostia de am baut un energizant pe la 6 si cred ca l-a gonit pe Ene...i-a dat cu cornu' in fund ca nu-i simt prezenta...daca nu pot dormi, ma apuc de treaba...

va pup, noapte linistita si somnic pufos voua si bbilor

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Asaaaaa, am revenit si eu... Iuby e la fotbal (ma rog, un mare kkt de pasiune a lui cu care niciodata n-am fost de acord. Joaca in fiecare vineri de la 10 la 12... O data si-a rupt clavicula - acum vreo 2 ani si imi venea sa ii trag numai pumni in cap!!!!!!! Acum il doare genunchiul, vad ca nu se lasa... Am zis ca imi gasesc si eu un hobby de-asta care sa il lase noaptea singur in casa. Dar daca n-am facut-o pana a venit bebeluna, acum mai greu!) Asaaa, cu chiu cu vai am adormit fata ca nu mai dormise de la 19 si era maraita rau de tot, am crezut ca nu o sa imi pape dar a luat tot bibele de 150 ml... Of, of... la sfarsitul lui era deja jumate adormita. A plans pana sa ii dau sa suga........... M-am plimbat cu ea prin casa, am batzait-o cu caruciorul, nimic frate, urla de numa... Of bine ca s-a linistit.
Acum cu scaunul. Mergem noi in cora, al meu s-a dus tzinta la chicco poly. Eu tot dintr-ala vroiam dar nu speram ca daca am ramas acum numai cu salariul lui, deh, ma gandeam ca... austeritate. Ma uitam la alte petarde. El zice, lasa sa luam ceva bun sa nu te mai aud ca si cu caruciorul... Asa ca ne hotaram la ala de era expus. Dar ne uitam pe cutii (mai erau doar 2 deschise) si pernutza era de baietzei, cu masini, cu prostii. O chem pe responsabila de raion, zice ca nu mai are de-ala de vroiam noi. Si zic pai dati-ni-l pe cel expus. Nu pot ca bla, bla, n-am inteles de ce. zic bine, dati-ne pernutza aluia expus. OK, haideti ca v-o dau. Ala bala portocala, face tipa rocada, facem si noi cumparaturile, plecam. Ajungem acasa pe la ora 22, eu il barai la cap pe al meu sa monteze scaunul. Il monteaza si cand colo nu avea centurile de sigurantza......... Va dati seama ca nu il puteam folosi. A doua zi telefoane si la cora si la reprezentanta chicco ( ma gandeam sa le cumpar separat daca aia de la supermarket nu ma ajutau) oricum am aflat ca nu se gaseau separat centurile... Pe seara cand a ajuns al meu acasa, hop in masina si directia Pantelimon! Noroc ca am dat tot peste tipa care facuse schimbul de perne ca a fost dragutza si ne-a ajutat si are acum bebeluna scaun de masa macar se joaca in el foarte frumos! ca de mancaaaaaaat Asa a fost balamucul cu scaunul asta, nu stiu ce ma faceam daca nu ne rezolva tipa aia...
wow, iulia, cat papa Mufy!!!

YLARI

Mergi la inceput