Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 10
stefany_p spune:
Iusti a dormit 7 ore legate azi noapte...record de record...de obicei nu depaseste 3-4..
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vianne Simona, e vorba de cartoful dulce, nu cartoful obisnuit. E mai dulce si are culoarea portocalie. Uite-l www.wholesomebabyfood.com/sweetpotatobabyfoodrecipes.htm" target="_blank">aici Sa mai zic ca iar m-am trezit de 5 ori asta noapte? Noi www.onetruemedia.com/shared?p=72c03c40028587036492cd&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Stefana Stefana Eduarda 22 mai 2008 |
Esti o scumpa cu site-urile, cum spuneam ma binedispui si intr-adevar imi place ca ne si folosesc...Nici nu stiam ca e vb despre alt cartof
decit cel obisnuit..Oare se gasesc si la noi???Da, compresele reci ajuta, chiar poti pune comprese reci cu Rivanol(e antiinflamator) sau felii de lamiie de la frigider...La MAti s-a mai retras nitel...Doamne AJuta! sa le treaca repede...si SA TE SCOALE MAI PUTIN pe timpul noptii..Off, bietele de voi!
Belleane, frumusele fete ai tu acolo Sa-ti traiasca!
Mihaser, imi pare rau de gipsulet, dar mai bine un rau mai mic decit cine stie ce...
Iulia, un
de la mine.Ylari, frumoase pozici, ce topit e tati

Cleo, misto bancul
Stefany, moama, 7 ore??? Super!
Luminel, sper sa nu suferiti prea mult din cauza dintisorilor!
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
MissParker spune:
Multumim de urari
socrate, ca de obicei la unison
Azi ziceam ca vine prietena mea cea mai buna si prind si eu o ora de internet fara intreruperi, cand colo a plans si a urlat la ea in brate de tot eu a trebuit sa ma plimb cu el prin casa. In orice caz, azi a facut la bashinici de am crezut de vreo 4 ori ca a facut kk, asa ca am experimentat ce ziceati voi cu gazele, i-am dat de data asta Sab Simplex inainte de alaptat si – miracol – dupa ce s-a agitat 2 minute s-a linistit si a supt f.f. disciplinat. Trec acum pe sab simplex in loc de Lefax inainte de fiecare masa, sa speram ca functioneaza mai bine.
Mai, vad ca toti scrieti de pungi fosnitoare, de jucarii etc. David e total neinteresat de jucarii, le ia in mana, le scutura 10 secunde si apoi tot pe mine ma cauta cu privirea, eu nu-l pot „prosti“ deloc... Am cumparat pasare de la V-tech care-i canta, dar e prea grea pt. el si oricum nu o poate lua intr-o mana, daramite in doua, cum scriu astia prin cartile lor cu progresele... Cica trebuie la 18 saptamani sa apuce jucarii din proprie initiativa, sa le treaca dintr-o mana intr-alta, ma doare capul, ca David nu face nimic din astea. Nici de intors nu se intoarce, cred ca sta prost de tot cu motorica, dar – vorba prietenei mele cele mai bune – sta bine cu retorica, probabil o sa vorbeasca devreme si ne va tampi de cap sa-i facem entertainment... Nu se rostogoleste, dar ciripeste ![]()
Belleane, bine-ai venit la noi si sa-ti traiasca bebicile. O sa ma uit si eu la poze cand am mai mult timp, bine ca le ai la semnatura...
ancaurn, saru’mana pt. schema ta de diversificare, am acum material bogat, sa-l studiez peste vreo 5-6 saptamani cand incepem si noi...
Ylari, vai, bestiala e EVA (observa majusculele, pliiz) cum se stramba la lingurita... Dar stai linistita ca nu e prea slaba, ia-o pe ea ca barometru, cand nu mai vrea renunta si tu... Eu imi amintesc de ex. si acum cum ma forta mama sa mananc, uram mancarea, aruncam carnea prin spatele dulapurilor (si ea si mira de unde veneau gandacii
), la gradinita dadeam carnea unei colege mai grasute, eu am fost toata copilaria mea o aschiuta si uite ca sunt sanatoasa tun, n-am alergii si nici boli cronice etc.
Melly, tare frumos montajul cu bebeii toti, cu timpul poate ii bagi pe toti acolo si il postam tot pe prima pagina...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
YLARI spune:
Vianne, multumim, daca ati stii cat am tras cu scaunul asta, va pove mai tarziu ca acum ma grabesc sa ii fac de papa lui Iuby.
Simonacip, Miss, multumim de aprecieri, da, Iuby e varza tot cand se uita fi-sa si rade la el! Miss, am sa incerc sa nu o fortzez, dar daca ea nu vrea deloc deloc, ce sa fac? Sa nu ii dau deloc? Ii tot dau acolo si zic ca e ultima linguritza, dupa ce inghite iar mai ii dau una... Poate gresesc, o sa incerc sa ma temperez, sa ma iau si dupa ea, dar ea dupa 2-3 lingurite se opreste, maraie, scanceste, plange, se foieste, etc...
Cleo, si Eva a apucat azi telecomanda ca o pusesem la noi in patul mare sa fie in sigurantza... si se uita la ea asaaaa de incantata, mama mama. Si cand m-a sunat Iuby se uita cu jind la telefonul mobil.
Va pup, ma duc sa curatz cartofi, pup, revin!!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Alysh spune:
Miss, nu stiu ce sa mai zic atunci daca nu doarme nici ziua mult....probabil ca e o chestiune de timp- sa-si faca el un program bun. Te asigur ca vor veni si noptile alea in care o sa dormi 8-10 ore. Imi imaginez cat de greu iti e acum insa
Belleane, f dragute fetitele tale, sa-ti traiasca!
Vlady
alina_anto spune:

mladite si mugurasi nascuti intr-o zi de 24!!!!!
Alysh, bravo tie! Sa stii ca mi-a ramas gandul la mica voastra escapada la Paris..cred ca asta a fostt reteta succesului. Asa ma bate gandul sa dam si noi fuga intr-un we....
Simo, eu cu supa reiau de maine, fiindca am facut o pauza. Insa vad ca azi a papat ff bine fructele si cerealele.
Belleane, melly v-am vazut printesele. 

Micaela06 bine-ai venit!
Cleo
ma binedispui mereu
Iulia esti o scumpa,
daca va spun cat a dormit Sara aseara...de la 11 pana la 10 dim!!! M-am tot invartit pe langa ea..nu stiam ce are..credeam ca are febra, dar bine ca nu..Copila mea uitase sa se mai trezeasca![]()
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
ancaurn spune:
Miss ti-am trimis si ultimul mail. sper ca le-ai primit
Lorich ti-am raspuns pe PM
Ylari tare scumpa Eva. Stii ce am observat? Lingurita. Avem si noi una la fel si Dragos nu o suporta. Am impresia ca e un pic mare pt gurita lui. Eu ii dau cu una mai micuta, de inox cu partea ce intra in gurita imbracata in cauciuc. Si-i place. Ii plac si cele de plastic. Doar sa fie mai inguste.
alina_anto spune:
Mihaser off, n-ati scapat de gips..

Ylari, tare scumpa e EVA
. Ce bine ca ai scapat de socrii we asta..
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Victoria_mami spune:
Buna!
Am citit pe sarite, ca de obicei. Am pus si io poze pe flicker si gata am fugit, se trezeste Victoria... mai scriu la urmatoarea tura de somnic (iar vreo 15-20 minute)... ca asa dormim noi ziua...
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02