Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 9
belleane spune:
luminel: In mod normal primii dinti care apar sunt cei de jos de pe mijloc si apoi cei de sus tot pe mijloc. Am auzit ca daca nu apar in ordinea asta copilul are un inceput de rahitism.
Ca sa le calmati durerea de gingie se poate aplica calgel/dentinox de 2-3 ori pe zi prin masare cu degetelul pe gingie cam cat un bob de mazare mic. Din experienta mea acestea au efect ff putin timp (la mine vreo 5-10 min).
Mai exista si jucarii speciale pentru dentie care pot fi tinute la frigider dar cel mai bun cred ca tot degetelul lui ramane. In perioada in care ii ies dintii saliveaza abundent poate avea lipsa de pofta de mancare sau diaree si mai putin febra. Poate avea si iritatii la fundulet.
http://good-times.webshots.com/photo/2469026170104239163KhuvTf
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
gabitzam spune:
Anca, saru'mina pt. schema de diversificare, mi-am salvat-o si eu.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
belleane spune:
Iulia sa stii ca toate pisicile birmaneze pe care le cunosc si eu sunt un pic sasii; acesta este primul nostru "copil" il avem din 1998. E batran si nu ne-a facut nici o problema. A suferit saracu dn cauza fetelor: castrat,tuns, deparazitat,taiate ghearele,curatat dintii etc. S-a invatat cu copiii si invers. Face parte din viata noastra si este chinul nostru cand plecam in concediu.
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Iulia sa stii ca toate pisicile birmaneze pe care le cunosc si eu sunt un pic sasii; acesta este primul nostru "copil" il avem din 1998. E batran si nu ne-a facut nici o problema. A suferit saracu dn cauza fetelor: castrat,tuns, deparazitat,taiate ghearele,curatat dintii etc. S-a invatat cu copiii si invers. Face parte din viata noastra si este chinul nostru cand plecam in concediu. pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008) |
draga belleaNE, NU STIU daca ti-am urat sau nu welcome, ca is cam senila,s tii cum e
.mai voiam sa va dau un banc:
Bula suna la pompieri:
-Alo, pompierii?
-Da! Care este problema?
-Imi arde de joaca!
si sa zic ceva care am uitat. SENILA!!!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
gabitzam spune:
Vaaaai, Cleo, uitasem faza cand voiai sa pui pampers la pisica, super tare 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
belleane spune:
Cleo s-ar putea sa reuseasca cea mare a mea cu pampersii pentru ca deja ii pune fundite, pelerina, coronita si el nu face nimic. Sau poate peste ceva timp impreuna.
Bun bancul![]()
YLARI spune:
Buna fetelor (din nou) ![]()
Lumi,
sa nu dureze mult cosmarul dintzisorilor! Eu o controlez in fiecare dimineata daca a iesit ceva... Sper si eu sa nu dureze mult ca la cat de maraita e saraca de ea... Pofta de mancare s-a dus pe apa sambetei, la 14 a mancat 150 ml si am fost cea mai fericita. M-am jucat cu ea dup-aia de fericireeeee...
Vazut si eu bebelune de belleane, sa te bucuri de printesele frumoase!!!
Cleo, chiar, in ce hal am ras cu peripetia aia cu pampershii, in hohote, le-am citit-o si celor din birou!!!!
Eva e in bouncer si fosneste o punga, e cea mai frumoasa jucarie ptr ea.
slava Domnului ca ma lasa sa scriu...
Iulia, asa ma rasfatz si eu cand merg la mama, de la ora 3-4 sta mama cu fata si eu fac ce vrea inima mea... De obicei forumez, atunci sunt si eu mai activa.
Fetelor, incerc sa ma incurajez singura dar cand o va asa fara chef de papaaaaaaa........
Edit: deci am mai pus cateva poze in albumul Octombrie 2008 sa vedeti cum face capra asta mica a mea cand ii dau sa pape 
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Vianne spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Neata , neata, neata... LA MULTI ANI puiului meu, Teodorei de DanaH, celor 2 David de Miss si Lcazangiu si Teodorei de Akela ![]() ![]() ![]() Matei tot are piciorusul un pic tare in zona vaccinului, i-am pus lamiie de la frigider si o sa-i pun si comprese reci.. Vianne, cum esti tu mereu cu cite un site la-ndemina! Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
La multi ani sarbatoritilor zilei!!!

Acum vad ca si Matei are noduli din cauza vaccinului. La fel si Stefana, de la vaccinul de marti. Nu a mai facut pana acum!
Zici ca ajuta compresele reci?
Da, Simo, am salvate diverse site-uri foarte folositoare. Si sper sa va foloseasca si voua.
Vianne spune:
Cami, multzam pt comentariul lasat la montaj!
Exact asa incepem si noi diversificarea, cu cartof dulce, dovleac, avocado.
Citeam ieri despre cartoful dulce, are mai multa vitamina A decat morcovul.
Simona, e vorba de cartoful dulce, nu cartoful obisnuit. E mai dulce si are culoarea portocalie. Uite-l www.wholesomebabyfood.com/sweetpotatobabyfoodrecipes.htm" target="_blank">aici
Melly, frumos frumos si montajul vostru!!! Pupici pentru fluturica!
Belleane, am vazut pozele, ai niste fete superbe!
Mihaser, te cred ca ti-e greu..Rabdare va doresc!
Ilary, am vazut-o pe Eva, draga de ea… Imi plac si culorile de la scaunul vostru!
Sa mai zic ca iar m-am trezit de 5 ori asta noapte?![]()
cleo78 spune:
buna dimineatsa, America!!
brrr, la noi vine acusi vaccinelu.
ylari, si fiica mea e incantta de pungi, hartii, telecomanda, orice ce nu ii dau. Si de revistele de la Medicover, ca ma duc, si dau pajina cu pajina, si se uita fascinata, spre distractia asistentelor! avem vreo 2 jucarii fosnitoare, daca plange ii dau una si uita.
A, azi am ras de fiica mea.... am pus-o pe locul de joaca. Si tati alaturi rasfoia o carte. fiica mea a lasat joaca, si s-a invarit si impins... spre carte, normal! tare nasol o sa fie cand va fi mai mare, o sa ne ia tot din mana: telefon,t elecomenzi, orice!!!!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii