Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

'Neataaaaa!
Miss sa le folositi sanatosi. Multumesc si eu tare mult. Ma lupt acum sa le descarc.Background-urile sunt ok daca sunt jpg. Clips si frames trebuie sa fie png sau wmf ca sa fie transparente.
Alysh Ai dreptate, fetitele sunt mai delicate, dar baietii sunt mult mai mofturosi si mai sensibili. Sensibili nu neaparat sufleteste, cat fizic. Cezara cadea, se julea, nu zicea nimic si-si vedea de joaca. Dragos in schimb urla cat il tin plamanii daca se atinge putin mai tare cu o jucarie.
Inais fura de cate ori vrei, poate si sotul tau va fi incantat (stii reclama?)Cezara multumeste pt complimente si pt floricica si-i trimite Iasminutei, ca si asa ea isi dorea o surioara.
Iulia iau un pinguin, multumesc, ca nu suport cafeaua-la gust, ca mirosul imi place. Mama ei de vraja ca s-a prins. Dragos se trezeste de obicei pe la 4-5, papa si doarme pana pe la 8-9. Azi s-a trezit la 7 si n-a mai adormit. Drept e ca a sarit peste masa de la 4-5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Neatza fetelor.

Multumesc pentru informatiile legate de chicco poly.

Ieri am depus si eu in sfarsit dosarul pt CIC. Stiti cumva cam in cat timp primim banii? Eu deja l-am depus cu o intarziere de 1 luna de la terminarea celor 126 zile. Sper ca primesc si retroactiv. Alocatia am primit-o retroactiv dar nu si pt luna iunie cu toate ca am nascut pe 10 iunie.
Voi a-ti luat echivalentul unui salariu de la servici pt ca a-ti nascut? Daca nu intreba o colega de a mea tot mamica ei se faceau ca ploua. De asemenea mai exista trusoul si prima (cam 1.5mil si 2.1 mil).

Bianca a dormit de aseara de la 10.30 pana la 5 dimineata. Aseara i-am dat sa manance pe la 11.30 in somn ca sa nu mai am treaba cu ea pana dimineata. Urmatoarea masa a fost la 5 a.m. si apoi acum la 9. Acum doarme. Cand se trezeste ii bag suculet. Azi experimentam para.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Buna dimineata fetelor! Sunt disperata...Delia mea cred ca a racit......are nasucul infundat, scot mucisori si din 10 in 10 min, mai si stranuta, i-am dat sa manance si a vomitat o gramada.In rest e vesela asa, n-are febra.......astept sa se faca 10.30-11.00 sa sun medicul pediatru.....ca sa il trimit pe sot la farmacie. Din experienta voastra......ce picaturi sau cu sare de mare e bun: Nazomer, Marimer, Sterimar sau optamesone.......Karvol ati folosit? Please, ajutati-ma ca sunt disperata

Deliutza Broscutza

Neatza!

Stai calma, in primul rand!
De unde atata disperare?! Nu are febra, e vesela...inseamna ca e ok.
Probabil a vomat pentru ca fiind infundata nu poate controla bine respiratia pe nas/gura. I-au ajuns mucisori in gat, ii venea laptic inapoi, n-a stiu sa inghita si uite asa a varsat! Si Iasminei i s-a intamplat cand a fost racita!

Cu intrebarea ta: spray cu apa de mare...de multe ori pe zi...orice marca! Noi folosim Sterimar. Si tras cu batista bebelusului cat mai des, dar neaparat inainte sa ii dai sa pape.
Karvol am folosit. O singura capsula. Nu mi s-a parut nimic spectaculos...insa nu e nici rau.
Noi i-am mai dat Eurespal si Sumetrolim. Uite ca am uitat cat i-am dat...neuronu'! Ma concentrez si-ti zic...cand vine barbate-miu de la piata. El tine minte!
Picaturi in nas mi s-a spus ca la bebei sub 6 luni nu prea e ok sa folosesc.

Stai calma ca o sa treaca...! La noi a tinut 2 saptamani! Eu zic ca tine intre 10 zile si 2 saptamani si cu si fara tratament!

Deliutza!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Bianca nu a racit pana acum dar a avut tentative. I-am desfundat nasul cu Sterimar. Eu sunt f multumita de el. Il folosesc de mult.

Insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Buna dimineata fetelor! Sunt disperata...Delia mea cred ca a racit......are nasucul infundat, scot mucisori si din 10 in 10 min, mai si stranuta, i-am dat sa manance si a vomitat o gramada.In rest e vesela asa, n-are febra.......astept sa se faca 10.30-11.00 sa sun medicul pediatru.....ca sa il trimit pe sot la farmacie. Din experienta voastra......ce picaturi sau cu sare de mare e bun: Nazomer, Marimer, Sterimar sau optamesone.......Karvol ati folosit? Please, ajutati-ma ca sunt disperata

Deliutza Broscutza

Of. of, pupam broscutza Delia! Temperatura e ok?
Noi am avut doar muci o data, cu gramada, cam din ora in ora ii scoteam si am fol. ophtamesone n. i-au trecut intr-o zi jumate. Dar vb cu medicul, vazi ce zica!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

mi_bebelina am gasit (ii scrisesem eu Simonei) : Eurespalul se da functie de nr de kg ale lui bebe. Iasmi are 5.500 kg...dr. a facut calcul cat pentru 5 kg si mi-a dat 3ml de 3 ori pe zi. Sumetrolim la fel...mi-a zis 2.5 ml de 2 ori pe zi.

stai calma...nu i se intampla nimic. ei nu se mai sufoca asa usor la varsta asta. aaaa...si Iasmi cu ocazia asta a invatat sa respire pe gura!
neaparat sa insisti sa pape si sa nu se deshidrateze. sa-i urmaresti temperatura. sa-i faci cald in camera unde sta...asta daca nu aveti dat drumul la caldura (ca noi )

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Multumesc tare mult fetelor.....sa vad ce zice si dr. Temperatura e ok, adica nu i-am pus termometrul ca nu am observat o crestere a temperaturii..........dar mai bine verific..

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inais

mi_bebelina am gasit (ii scrisesem eu Simonei) : Eurespalul se da functie de nr de kg ale lui bebe. Iasmi are 5.500 kg...dr. a facut calcul cat pentru 5 kg si mi-a dat 3ml de 3 ori pe zi. Sumetrolim la fel...mi-a zis 2.5 ml de 2 ori pe zi.

stai calma...nu i se intampla nimic. ei nu se mai sufoca asa usor la varsta asta. aaaa...si Iasmi cu ocazia asta a invatat sa respire pe gura!
neaparat sa insisti sa pape si sa nu se deshidrateze. sa-i urmaresti temperatura. sa-i faci cald in camera unde sta...asta daca nu aveti dat drumul la caldura (ca noi )

Cat de maaaare sunt!!

Parca si Delia respira pe gura, asa mi se pare......Da, am aerul coditionat deschis, ca astia dau caldura doar cu taraita noaptea ....

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

Neatza fetelor.

Multumesc pentru informatiile legate de chicco poly.

Ieri am depus si eu in sfarsit dosarul pt CIC. Stiti cumva cam in cat timp primim banii? Eu deja l-am depus cu o intarziere de 1 luna de la terminarea celor 126 zile. Sper ca primesc si retroactiv. Alocatia am primit-o retroactiv dar nu si pt luna iunie cu toate ca am nascut pe 10 iunie.
Voi a-ti luat echivalentul unui salariu de la servici pt ca a-ti nascut? Daca nu intreba o colega de a mea tot mamica ei se faceau ca ploua. De asemenea mai exista trusoul si prima (cam 1.5mil si 2.1 mil).

Eu l-am depus cu o luna si ceva dupa (pe 4 sept expirasera 126 zile). Se da si retroactiv. Mie mi-a zis ca in decembrie vor veni banii. Tocmai bine ca va trebui sa imi reinnoiesc garderoba, cred ca ma intorc la servici din ianuarie. n-o fi ianuarie o sa fie februarie, p-acolo! Alocatia nu se da pe luna in care ai nascut. O porcarie. Tot cand am depus dosarul de CIC am depus si ptr trusou si prima. m-au chemat pe 3 decembrie la casierie. Mi-am luat echivalentul unui salariu fara sa il cer. la noi conducerea e foarte foarte de treaba!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Am sunat medicul pediatru.....are tel inchis....ce sa fac? Sotul zice sa mai astept si sa mai incerc, dar daca nu o gasesc pana la urma? La spital mi-e ca cine stie peste ce dr dau si in plus......sa nu iau de acolo si altceva......

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput