Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Deci eu voi primi banii prin ianuarie. Cam naspa. Asta este...
Cred ca ma intorc si eu la servici prin ian-feb -martie. In functie de Bianca si de cum gasesc bona.
Noi stam la mama dar ea nu aude si nu cred ca s-ar descurca cu ea atatea ore.
Apropos - daca ne intoarcem la servici mai devreme avem dreptul la 2 ore pauza in fiecare zi si de un supliment de 1 mil pe luna? Parca asa am citit undeva intr-o lege.
Voi ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

Deci eu voi primi banii prin ianuarie. Cam naspa. Asta este...
Cred ca ma intorc si eu la servici prin ian-feb -martie. In functie de Bianca si de cum gasesc bona.
Noi stam la mama dar ea nu aude si nu cred ca s-ar descurca cu ea atatea ore.
Apropos - daca ne intoarcem la servici mai devreme avem dreptul la 2 ore pauza in fiecare zi si de un supliment de 1 mil pe luna? Parca asa am citit undeva intr-o lege.
Voi ce stiti?

Parca, parca, imi aduc aminte, cleo parca zicea ceva de genul asta. Cleo, ne poti improspata memoria? Bineinteles, daca imi aduc eu aminte corect ca tu stiai cum e treaba!
Eu oricum o sa ma superinteresez probabil la petrecerea de Craciun a firmei, tot atunci poate voi stabili si cand va fi intoarcerea pe plantatie! Cu cat mai repede, cu atat mai repede facem si noi ceva cu casa si ne apucam de bebe 2. Ca pe bebe 2 nu il mai aduc eu in haosul asta de aici, ca ajung dementa cu acte in regula sau cine stie ce sunt in stare sa fac, ma vedeti pe la stirile de la ora 5! Doamne fereste!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

neata!!!pentru luminel cu mult drag!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

si pentru voi!!!piesa e super!!!sper sa va placa!!!mie imi place tare mult!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Bratafel, daca depui actele in 2 luni d ela expirarea celor 126 vei primi si retroactiv indemizatia...daca depasesti 60 d ezile nu, dar vad ca nu e cazul.
Salariu mediu pe unitate la nastere trebuie sa se dea. Eu nu l-am luat pentru ca sunt bugetar...nu stiu care-i diferenta, e un subiect descis la probleme legislative..Ai si model de cerere pentru salariul de nastere.
In ce priveste stimulentul d eun milion, da trebuie sa depui actele cind iesi din CIC si-l primesti.
SI da, pina la 2 ani ai dreptul doar la 6 ore de munca.

Mi_bebelina, sanatate Deliutei, incearca sa-i scoti cit mai des nasul cum spuneau fetele. Eu i-am pus si pivalone in nas(e un spray) a fost ok...Nu te grabi cu antibioticul. Dc tuseste ii poti da si stodal, ambroxul sau cum spunea Inais- Eurespal

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare sid e la noi
la Pitesti e frig,burnitzeaza,dci consemnate in casa
Mi_bebelina,offf..imi pare tare rau.Despre muci..daca sunt curati,transparenti,stai linistita.scoate-i cat mai des si foloseste spray cu apa de mare.eu folosesc Humex.Sara are muci de 3 luni si nu e racita.daca vrei,poti folosi Ophtamesone N,maxim de 2 ori pe zi.sau Colargol,se prepara in farmacii cu laborator,vezi ca Dona de la P.Ispirescu are laborator.eu am acasa..dar .....De tuse eu i-am dat Stodal(homeopat..la Mariuca nu are efect,dar poate merge la astia mici mai bine) sau Prospan,tot de plante,iedera parca.Poti incerca si Nurofen,sau,in caz de urgenta,supozitoare cu Paracetamol sau Algocalmin,ptr.copii.Noi apartinem de Budimex,dar eu zic sa mergi acolo numai daca face febra mare.suna-ma daca crezi ca te pot ajuta cu un sfat
Eu sunt tareeeee trista:Sara refuza bibe.am reusit eu joi sa o pacalesc cu 30 ml..dar aseara,dupa baie,nu a vrut deloc..si urla..sa vedeti ce bucurie cand a vazut tzitzi...normal ca s-a trezit din 2 in 2 ore.si s-a frichinit,a avut gaze toata noaptea.azi iau Debridat sa vedem....efectiv nu stiu ce sa fac..daca-mi lua bine in greutate,nu ma stresam cu laptele praf..dar asa.ieri nici cerealele nu le-a luat foarte bine.sa vedem azi.as vrea sa consult un pediatru bun,sa ma sfatuiasca ce sa fac.cred ca e cea mai slabuta dintre toti cei de aici de la 'mladite...'Ma gandeam sa schimb laptele,poate nu vrea Nan.sa incerc Milupa..sau altceva..ce credeti?sau dau banii degeaba si fata mea nu vrea lapte praf,indiferent de marca?sunt tare trista.asa am patit si al Maria:intre 5 si 7 luni nu mi-a luat nici macar 100g in greutate.la 7 luni i-am dat lapte praf,s-a intarcat si apoi a luat 500 g intr-o luna.dar Sara nu vrea....
offf..m-am plans destul
mai intru azi,daca tot stam in casa

BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreap

salutare sid e la noi
Mi_bebelina,offf..imi pare tare rau.Despre muci..daca sunt curati,transparenti,stai linistita.scoate-i cat mai des si foloseste spray cu apa de mare.eu folosesc Humex.Sara are muci de 3 luni si nu e racita.daca vrei,poti folosi Ophtamesone N,maxim de 2 ori pe zi.sau Colargol,se prepara in farmacii cu laborator,vezi ca Dona de la P.Ispirescu are laborator.eu am acasa..dar .....De tuse eu i-am dat Stodal(homeopat..la Mariuca nu are efect,dar poate merge la astia mici mai bine) sau Prospan,tot de plante,iedera parca.Poti incerca si Nurofen,sau,in caz de urgenta,supozitoare cu Paracetamol sau Algocalmin,ptr.copii.Noi apartinem de Budimex,dar eu zic sa mergi acolo numai daca face febra mare.suna-ma daca crezi ca te pot ajuta cu un sfat
Eu sunt tareeeee trista:Sara refuza bibe.am reusit eu joi sa o pacalesc cu 30 ml..dar aseara,dupa baie,nu a vrut deloc..si urla..sa vedeti ce bucurie cand a vazut tzitzi...normal ca s-a trezit din 2 in 2 ore.si s-a frichinit,a avut gaze toata noaptea.azi iau Debridat sa vedem....efectiv nu stiu ce sa fac..daca-mi lua bine in greutate,nu ma stresam cu laptele praf..dar asa.ieri nici cerealele nu le-a luat foarte bine.sa vedem azi.as vrea sa consult un pediatru bun,sa ma sfatuiasca ce sa fac.cred ca e cea mai slabuta dintre toti cei de aici de la 'mladite...'Ma gandeam sa schimb laptele,poate nu vrea Nan.sa incerc Milupa..sau altceva..ce credeti?sau dau banii degeaba si fata mea nu vrea lapte praf,indiferent de marca?sunt tare trista.asa am patit si al Maria:intre 5 si 7 luni nu mi-a luat nici macar 100g in greutate.la 7 luni i-am dat lapte praf,s-a intarcat si apoi a luat 500 g intr-o luna.dar Sara nu vrea....
offf..m-am plans destul

BOTEZ SARA

Pai te-am sunat, dar de pe tel lui Emil ca el are minute....iti dai seama ca sunt disperata.....si nu stiu ce sa cumpar...ca din cate sfaturi imi dati.....ar trebui sa cumpar jumate de farmacie......si o sa le folosesc?

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Citat:
citat din mesajul lui andreap

salutare sid e la noi
offf..m-am plans destul

BOTEZ SARA

Pai te-am sunat, dar de pe tel lui Emil ca el are minute....iti dai seama ca sunt disperata.....si nu stiu ce sa cumpar...ca din cate sfaturi imi dati.....ar trebui sa cumpar jumate de farmacie......si o sa le folosesc?

Deliutza Broscutza

Pana sa iei alt lapte praf eu zic ca ar fi bine sa mai incerci cu Nan, un pic mai caldut...nici Delia nu vrea uneori biberonul, o fortez sa i-l bag in gura apoi trage...incearca poate reusesti si tu.....

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

ma asezai si eu. 30 min ca apoi trebuie sa-i dau supa fetii. acu e suparata si bosumflata ca o pusai in scaun. nici nu se atimge de jucarii, se uita urat la mine. am facut putin curat prin camera..fetelor miroase a sarmale in toata casa ce bine e cu mama acasa...cred ca a trecut mai bine de un an decand n-a mai stat mama acasa in we cu mine. e asa de bine..pe timpul sapt e obosita ca vine de la lucru, dar in we e altceva. am baut coffe-ul impreuna, u fatuca la bucatarie, ea marul, noi cafeaua...am o stare de relaxare maxima, nu va pot explica.

ylari asa facea si a mea..cum nu ne mai vedea prin camera cum maraia, sau daca nu o bagam in seama. mai face si acum dar mai rar. cred ca e de la vreme...scoate-o 10 min afara sau pe balcon sa ia aer

mi_bebelina imi pare rau ca e mladita ta racita. nu dispera..mergi la pediatru s-o vada, nu sa-i dea dupa ureche, sa vada daca are si rosu in gat. in rest, baga nazomer sau ser fiz si scoate mucii la greu. sanatate multa

[/b][ylari[/b] nah ca incepu si a mea sa scartaie ca vede ca n-o bag in seama..s-a dus relaxarea mea

revin, ca nu imi mai aud nici gandurile de vaicareli

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Mda.......deci dr are in continuare tel inchis....m-am hotarat la sterimar, am tot citit si pe alte forumuri ca ar fi bun....acum caut pe site-ul farmaciilor si imi da o gramada de feluri de sterimar......de care sa iau?

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput