Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Mda.......deci dr are in continuare tel inchis....m-am hotarat la sterimar, am tot citit si pe alte forumuri ca ar fi bun....acum caut pe site-ul farmaciilor si imi da o gramada de feluri de sterimar......de care sa iau?

Deliutza Broscutza

Ia de oricare, fac acelasi lucru..Si poti sa-i dai cum spune Andreeap nurofen ca sa o mai a jute.Sirop d e4tuse nu ai d ece sa-i dai dc nu tuseste, dar ia dc vreo Ambroxul, alor mei le-a mers f bine cu el....Dar ii dai numai dc tuseste. Sticluta de la deschidere are doar 30 de zile..Nu faci nici o greseala dc ii dai cele de mai sus, i le poti da si dc nu apuci sa vb cu dr...macar pana mai tz cind va raspunde sau pana miine ii poti da astea.
Si sanatate multa!

Andreiuta, ce sa zic, eu la Mati am schimbat de 4 ori laptele si tot n-a vrut, acum nici ca mai cumpar sa-l arunc aiurea. Poate fata e multumita cu ce primeste d ela tine, chiar dc nu ia in greutate. Eu zic sa nu te mais tresezi cu laptele praf, si asa probabil in 2-3 sapt vei incepe diversificarea...Nu? Si atunci va fi altceva...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Simonacip - multumesc pentru informatiile legate de stimulent si ore libere.

Mibebelina - eu i-am luat Sterimar intr-un tub albastru cu alb - e frantuzesc. Nu precizeaza nimic pe el in afara de faptul ca e cu apa de mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Si eu am schimbat laptele praf de 2 ori. Prima data i-am dat Humana dar nu ii placea, apoi am trecut pe Lactana de la Topfer. Vad ca la asta am ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, diseara se schimba ora, se da ceasul inapoi, avem o ora in plus de somn

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Da, Gabitza, doar ca eu de 2 nopti am insomnii Nu stiu de ce.....parca si Cleo se plangea de insomnii...

mi bebelina si eu tot sterimar am, cutia cu albastru si alb. Nu ai alt dr pe care sa-l poti suna? e bine ca nu are febra. sanatate Deliei!
iulia frumoasa descrierea din bucataria ta!
Ylari, ce tarziu te-a chemat pe tine la casierie...Eu am depus cererea la jum lui sept si m-a chemat pe 13 oct. Sa va ajute \Dumnezeu sa va rezolvati problema locuintei.
Andreap si la noi aici, la Breaza e urat si frig..L-am trimis pe tati la piata ca noi nu iesim decat pe balcon.. Si eu cred ca trebuie sa mai insisti cu NAN pt Sara. dar incearca atunci cand nu plange..eu am obs la Sara mea ca refuza orice atunci cand plange.
Alysh, asa este, fetitele sunt mai tandre, mai dulci, prin natura lor. Dar si baietii sunt tare scumpi si sunt foarte hotarata sa fac unul!!

Scortisoara Sara

Sara la Breaza
Scortisoara

Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Le spui asta si piticilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

melly acum am revazut si eu montajul facut de tine .. am ras cu mama de pozitia sexy a fetii mele..si ai scris acolo mareee "sexy" foarte misto colajul..avem niste copii superbi

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

pe antena2 canta una un cantec despre femeie...foarte tare

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Melly, absolut superb montajul!!!! Am asteptat cu inima la gura sa o vad pe bebeluna!!!! Cum pot sa fac sa pastrez filmuletzul in favorite? Sau nu se poate? Zilele trecute am incercat sa visualizez primele montaje facute de tine si nu se mai putea, imi dadea un mesaj... nu mai stiu ce mesaj, ca nu mai e disponibil filmuletzul, ceva de genul asta.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ylari la fiecare updatare a filmuletzului este si o noua pagina!!!acu e modificat si de aceea dar cand va ramane finalizat nu se va mai schimba si nu vei mai gasi mesajul de neegzistentza!!!asa ca rog inca o data pe toata lumea sa se uite pe montaj si daca vrea sa puna o poza cu bebelul lor va rog sa-mi trimiteti poza!!!ca sa finalizam montajul!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput