Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Melly23 unde pot sa iti trimit si eu o poza cu Biancuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

melinda_tusca@yahoo.com aici astept toate pozele ce nu sunt in montaj si va rog sa scrieti si numele bebeilor!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Azi i-am dat para Biancutei. La voi cum a reactionat? A avut purgatie? Ei i-a placut dar astept sa vad daca se intampla ceva.
Am facut piure-ul de mar cu putina para la blender si l-a mancat f bine. E mai fin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetele !

Ieri am avut multa treaba si nam intrat, de aceea le urez la multi ani azi puiutilor nascuti intro zi de 24:

Simonacip - MATEI
DanaH - TEODORA MARIA
MissParker - DAVID
lcazangiu - DAVID ANDREI
akella - TEODORA-LARISA

si lui:

Socrate - EDVIN SEBASTIAN pentru azi

Bun venit Micaela !

Miss, iti voi trimite azi pe mailul comun proiectele mele si indicatii cum sa faci....
Andrada, colajele le fac cu progr wondershare care dealtfel il avem si pe contul comun...
Simona, pup mateiasul sa treaca umflatura la piciorus !
Melly, foarte frumos montajul, Amelia e o scumpa !, eu vreau aceeasi poza, e buna aia care o ai tu !
Leeloo, zice maicamea ca sa scoti de acolo de jos scamele, ea a patit cu multe asa si asa si lea reparat dc nu reuseste nenea mecanicu !
Fetelor, vam tot auzit cu avocado, am cumparat si eu, dar mie mi sa parut stricat ! avea un gust oribil (de drojdie ???) si lam aruncat ca mi sa facut greata de la el... asa o avea el gustu ? voi stit mai bine, poate ma lamuriti....
Bratafel, eu am pus copilu cam de vreo 2-3 sapt in scaun.. si are 6 luni si 1 sapt si o zi... si mai nou de cateva zile il las acolo sa se joace pana il apuca somnul si apoi il pun la culcare...
Ylari, dr ce zice ? cu dintisorii ? dc i ies am inteles ca nu trebuie sa incepi diversificarea cand i ies dintisorii sa nu asocieze evenimentele ca apoi refuza mancarica... ce sa zic, eu nam avut probl de genu doar putin, acu e innebunit sa pape !
Alish, mie nici nu mia plecat nicaieri libidoul, se pare insa ca ia plecat sotului, nici macar nu mai are chef sa ma mangaie.... dc stau sa ma gandesc toate simtomele de gravida si proaspata mama lea avut el, ca eu nam avut nik, nici macar versatele pofte.. ce sa mai zic de , deabea am asteptat sa treaca cele 6 saptamani...
Fetelor, voi dati danonino la pitici ? ca al meu mananca cate 2 mari si doua mici deodata ! dar nui dau mai mult de o data la 2 sapt...
Leeloo deja fasole ????
Ylari, las ca socrumeu il intrece peal tau : al meu merge si se pisa la baie si nici nu trage apa nici nu se spala pe maini si vine si pune mana pe manutele copilului !!! am crezut ca fac infart !!! si ce puteam sai spun, ce nu iam mai spus pana acuma ???? am innebunit nu alte drept pt care iar am avut cosmar azi noapte.... visam ca mam certat cu soacramea si cristi era langa mine si nu zicea nimic, dupa care mia aruncat blugii cei noi si niste prosoape la tomberon semn ca nu e de acord cu ceam facut si eu iam spus ca numi pare rau pt ceam facut si ca dc nui comvine eu bag divortul... mai ieri seara am visat ca lam pierdut pe bebe si plangeam innebunita ca cine mi la furat, unde e copilul meu !!!!!!! vai nasol de tot a fost... va dati seama ca azi tot cu cearta in mine o sa fiu urmare a visului naspa cu socrii.. deja nu mai rezist cu ei... si ieri cand am fost la ei zice socrumio "o batem pe mata, o batem pe mata" la care eu, il batem pe mosu si pe baba, i batem ??? la care soacramea, cum baba????? A, deci cred ca deacuma nu mai ziceti mata.....
Belleane, foarte dulcici fetitele tale !!
Miha, inca o data imi pare tare rau de gogosica cu ghipsutul !!!
Alina, e o scumpa scortisoara !!!
Socrate, bin laden ???????????
Mi_bebelina, sanatate multa !! cred ca si noi racim, ca avem un soi de tuse, stranut.... nas infundat.. sper totusi sa nu si bag preventiv un panadol..
Sa trezit si piticu meu, azi miam pus multe in plan... sa fac curatenie mai mare asa.... acu caraie cai trebe joaca... tre sa fac si papica... cristi e la lucru... uof, numa cand ma uit in jur si vad dezordine imi piere cheful....

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Multumim frumos pentru urari fetelor.

Iulia daca iti mai vine vreo idee de vraji te rog sa te abtii. Altfel toate blestemele mele legate de lipsa orelor de somn le voi directiona spre Valcea.
So, a fost o dimineata grea, dar il asteptam pe tati si o sa fie mai bine. Acum voi face incercarea mareata de a calca. Intre timp vizionez maratonul Dr.House. Bebe e in scaunul lui cu jucarii si sa vedem cat sta...

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Fetele, diseara se schimba ora, se da ceasul inapoi, avem o ora in plus de somn

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Si la ce-mi foloseste? Robert e pe ora lui, a americanilor, nu stiu...

Mi bebelina sanatate multa mladitei broscute

Noi ne-am intors de la oftalmolog, nu avem canal infundat iu-piiii, dar avem nitel strabism. Nu grav, dar trebuie sa punem picaturi ce nu se gasesc la noi.Vedem cum o scoatem la capat. Sa-l laud, Robert a stat cuminte la picaturi, la dilatat, la enspe aparate...bine nu a vrut sa ne zica literele...

Apropo, legat de canal infundat si nu numai, mucutii trabuie aspirati, curatati fff bine, exista comunicarea asta intre nas si ochi, deci curatenie maxima in nasuc.

Asa... azi avem progratata vizita, sper sa nu-si dea (prea tare) in petec printul, dar stiti cum e, sunt copii.

V-am pupat

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

m-am intors din oras..pana la urma nu i-am luat alt lapte praf...Humana si Milupa au doar cutii mari ..ca pana la urma toate au cam acelasi gust..mai incerc cu Nan..si mai intreb pediatra,poate imi recomanda ceva..o solutie miraculoasa.In schimb i-am luat tetina Chicco fiziologica..sa vedem.
azi a papat cerealele bine,cam 60 ml.cu lingurita,normal.e tare greu,mai si curge pe langa...daca nu vrea tetina!!!
Mi_bebelina,tu erai cu acel numar????o sa te sun eu ..cum sunteti?
Melly,unde pot sa vad montajul?ca de fiecare data incepeam,o lasam balta..trimti si eu poza,daca e..de fapt;o poza sau mai multe???
mai vb

BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Eu am o colectie de tetine de la toate firmele: Nuk, Chicco, Avent, Tigex, Primii pasi...etc Dintre toate folosesc doar UNA!! care are gaura mai mare pe care o fierb inainte de fiecare folosire. Am mai avut una preferata si am inlocuit-o cu asta - Primii Pasi. E ceva de groaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreap

m-am intors din oras..pana la urma nu i-am luat alt lapte praf...Humana si Milupa au doar cutii mari ..ca pana la urma toate au cam acelasi gust..mai incerc cu Nan..si mai intreb pediatra,poate imi recomanda ceva..o solutie miraculoasa.In schimb i-am luat tetina Chicco fiziologica..sa vedem.
azi a papat cerealele bine,cam 60 ml.cu lingurita,normal.e tare greu,mai si curge pe langa...daca nu vrea tetina!!!
Mi_bebelina,tu erai cu acel numar????o sa te sun eu ..cum sunteti?
Melly,unde pot sa vad montajul?ca de fiecare data incepeam,o lasam balta..trimti si eu poza,daca e..de fapt;o poza sau mai multe???
mai vb

BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Delia e vioaie dar tot fornaita, scot mucisorii cu batista bebelusului, i-am pus o data sterimar(cutia mea e alb cu auriu, e cu cupru cica), acum a adormit....i-as pune o capsula de karvol. Mai am in casa Panadol, mi-a zis farmacista sa ii dau 2,5ml la 8 ore...dar ea nu tuseste, oare sa ii dau? Nu vreau sa devina dependenta sau ca atunci cand chiar e nevoie sa nu isi faca efectul....Te sun eu mai pe seara, acum poate faci nani ca deh, iti permiti...cu asa mama si soacra.. si eu fetele!

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Am pus si eu cateva poze momentan in album. Cine doreste sa o vada pe Biancuta si pe mami ei.

mami de Bianca Maria

Mergi la inceput