Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 17
gabitzam spune:
Camelia, mi se pare ca intai le vede si pe acelea un moderator inainte sa apara. Asa e la toata lumea, nu apar pozele imediat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mihaser spune:
Neata!
Mi_bebelina ce povestesti tu seamana cu bonsolita lui Eli...si daca ai aer condititonat si nu temp constanta peste tot e posibil sa fi facut...ptr nas ce ti-a recomandat Adreap ca se prepara in farm ne-a recomandat si noua sau Nazomer cate 2 pic de 3 ori pe zi. Sanatate maxima!
Pe Eli a cam durut-o burtica de la pere...Nu stiu ce sa cred...o sa mai incerc o data.
Va pupam!
andreap spune:
Mi_bebelina,nu fac nani..ca soacra e plecata la o nunta,la Timisoara,revine maine seara,iar mama e cu bunica la medic..sotul,ca de obicei
....ghici!Asa ca sunt cu amandoua..Maria nu doarme,ca de,e domnisoara,Sara a dormit de la 13.la 14.15....daca eram in parc...astept sa vina sotul,are mobil de la firma,ne putem 'intinde'.Panadolul e ptr.febra,dureri etc..de tuse Prospan,Stodal,Eurespal......dar nu-i da daca are numai mucisori.aveti grija
Sara a papat doar 30 ml la bibe,si aia probabil juma' pe jos..apoi a tipat de bucurie cand a vazut tzitzi,dar a molfait fara sa manance
revin
BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
gabitzam spune:
Un update la pozele de octombrie si la albumul cu Raducu si Andrei.
In albumul unde sunt amandoi, vedeti cum se uita Raducu la Andrei. E topit dupa el, nu-l scapa din ochi.
alina_anto spune:
melly, am pus poza nouaaici Daca ti se pare mai ok o schimbi, daca nu incerc s fac una mai haioasa azi,
Scortisoara Sara
alina_anto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Un update la pozele de octombrie si la albumul cu Raducu si Andrei. In albumul unde sunt amandoi, vedeti cum se uita Raducu la Andrei. E topit dupa el, nu-l scapa din ochi. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
mortale pozele, cum stau amandoi in patut!! M-am topit

Edvin Sebastian

Scortisoara Sara
Alysh spune:
Socrate, scuze ca am intarziat cu raspunsul, dar abia acum am reusit sa intru. Codul pt sacul de dormit snoopy este 26794
Bafta!
Citesc din urma si revin!
Vlady
melly23 spune:
pentru cine vrea sa vada!!!ca nu mai retin cine vrea!!!cat despre poze eu zic ca sunt destul de frumoase cele care sunt deja updatate!!!eu ma refeream la cele care nu au deloc pozici cu bebici in montaj!!!eu le schimb si la cele care vreti dar asa no sa terminam niciodata cu filmuletul!!!is mai multi pasi de facut ca sa salvez inca o data alta poza care deja exista!!!si apoi pana apare pe you tobe dureaza dar daca vreti voi eu le schimb!!!

Noi si fluturica Amelia
gabitzam spune:
Saru'mina Melly, mi l-am salvat :)
Micaela06 spune:
Buna, acum cred ca ne vedem si noi in timp real. Pentru ca e urat afara azi stam in casa.Ar tb sa ajungem pana in ikea dar tati e cam puturos asa ca... in casa cu noi ![]()
Sa va pune si cateva poze sa ne cunoastem:
http://s387.photobucket.com/albums/oo313/Dariuta-periuta/