Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Sunt putin suparata. V-am zis ca azi tb sa ajung la sev. si pt ca nu am cu cine sa las copilu ma duc cu el, normal.Asa ca sun sa intreb daca e cineva racit la etajul respectiv si daca e sa se tireze can ajung eu acolo (bine nu asta e limbajul folosit, dar asta e conditia pe care o pun pentru ca ma duc sa ii ajut) si s-au cam ofticat.
Nu inteleg frate oamenii astia! Asa mi-a facut si soacra-mea,am intrebat dc e cineva racit in casa ca ma chemau pe acolo sa o vada 'nu stiu cine' pe asta mica. acu nu ma mai cheama pe la ei

Micaela, cred ca ai scapat de moderare. Dar au aparut de-abia azi toate mesajele tale de ieri. Sper ca urmatoarele or sa apara normal.
Iar cu vizita la soacra, paguba in ciuperci

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cred ca am scris in acealsi timp, Micaela :)
Am vazut pozele tale, e dulcica foc Dariuta ta. Vad ca ai o slabiciune pt. pinguini, am vazut asternutul, salopetica fetei, jucaria

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Mi se trage de la porecla sotului . Si fetita normal ca e pinguina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Acum se vad pozele Biancutei.

mami de Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI
Fi-mea maraie intr-un hal................ Iuby e la servici iar eu sunt zombie........... Pana acum mi-o mai lua el pe seara, sambata dimineata mai se juca el cu ea, acum iar sunt singura, singura, singura in continuu, imi vine sa mor! Daca ar fi si fata mai cuminte dar zici ca e apucata de cateva zile maraie intr-una, scanceste, nu-i convine nimic, tot timpul numai cu ea, numai cu ea, si cand vreau sa fac ceva ptr mine parca stie, ma vede cand vreau sa mananc maraie si mai tare, la toaleta e dezastru pana ma intorc... Nu e neaparat legata de mine, sa nu ramana singura, atata vrea, sau sa nu o ignori. Ei cum pot eu sa pap si sa forumez????

Si noi, si noi

Iar azi m-am certat cu Bogdan, ca voiam sa downloadez clipurile trimise de Anca si el ma certa ca nu stau destul cu copilu' Pai i-am zis ca azi apuc si eu putin timp, fiind el acasa, ce papucii mei, ca in rest nu pot sa fac nimic de el, ca maraie exact cum o descrie Ylari pe Eva.

Mai fetelor, mai ganditi-va daca vreti al doilea copil, ca mie asta deja imi scoate peri albi...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Miss, si eu la fel patesc cu al meu cristi... cand vine el as vrea sa stea el cu copilu ca mie imi ajunge ziua intreaga, si macar in we sa mai stea si el cu piticu... dar el il tine putin, apoi il pune jos (pe pat, in carucior, ca noi peste zi nu stam deloc in patut, doar la unii altii in brate, scaunel de masa sau carucior, cel din urma cel mai des...) si apoi copilu ajunge sa se plictiseasca si tot la mami ajunge ca nul las sa planga.. sa se maraie il mai las, dar sa planga... NU ... hai ca incerc sa iti fac acu ce tiam promis...

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

La fel patesc si eu cu Cornel - sotul meu. cand vine acasa de la servici pe la 6 p.m. sta un pic cu Bianca si daca il las prea mult si ma duc si eu sa fac un dus sau sa sterilizez biberoanele sau sa fac un lapte, el imi spune - unde ai stat atat?
....

mami de Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

MissP..pai eu ma gandesc la BB nr.3 nu dati!Te inteleg,eu fac la fel,ma cert cu al meu macar 5 minute sa stea cu ea,sa vad montajul...
Melly,acum vad montajul..o sa trimit poza,daca e cazul
mai vb...

BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Miss, Getutza, Bratafel, Andreap, intru si eu in grupul vostru. Si eu am impresia ca Stef sta prea putin cu Vlad. Si daca-l vedeti pe Vlady cat il poate iubi, cand vine de la servici chiuie de bucurie. E evident ca-l iubeste mai mult decat pe mine sau poate pur si simplu se satura de mine toata ziua si de-asta cand il vede pe ta-su nu mai poate, se zvarcoleste in bratele mele, intinde manutele catre ta-su. (acum mai nou, Stef ii intinde mana sa dea noroc cu el si Vlad a invatat sa-i raspunda, intinde si el manuta, ta-su il scutura bine iar noi ne prapadim de ras)

Acum nici nu vreau sa-l manii pe Dumnezeu, cand vine de la servici iesim toti, apoi seara inainte de baitza se mai joaca cu el, dar uneori mai atipeste si pe mine ma apuca nervii....stiu ca-i uneori obosit dar si eu satula. Sau il mai ia langa el pe canapea si el se uita la televizor. Si bineintels copilul se plictiseste si vrea joaca.....Off, barbatii astia.
Sunt convinsa insa ca atunci cand vor mai creste si joaca cu ei devine interesanta se vor implica mai mult. Macar sa fiu optimista....

Vlady

Mergi la inceput