Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 19
alina_anto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Miss, Getutza, Bratafel, Andreap, intru si eu in grupul vostru. Si eu am impresia ca Stef sta prea putin cu Vlad. Si daca-l vedeti pe Vlady cat il poate iubi, cand vine de la servici chiuie de bucurie. E evident ca-l iubeste mai mult decat pe mine sau poate pur si simplu se satura de mine toata ziua si de-asta cand il vede pe ta-su nu mai poate, se zvarcoleste in bratele mele, intinde manutele catre ta-su. (acum mai nou, Stef ii intinde mana sa dea noroc cu el si Vlad a invatat sa-i raspunda, intinde si el manuta, ta-su il scutura bine iar noi ne prapadim de ras) Acum nici nu vreau sa-l manii pe Dumnezeu, cand vine de la servici iesim toti, apoi seara inainte de baitza se mai joaca cu el, dar uneori mai atipeste si pe mine ma apuca nervii....stiu ca-i uneori obosit dar si eu satula. Sau il mai ia langa el pe canapea si el se uita la televizor. Si bineintels copilul se plictiseste si vrea joaca.....Off, barbatii astia. Sunt convinsa insa ca atunci cand vor mai creste si joaca cu ei devine interesanta se vor implica mai mult. Macar sa fiu optimista.... Vlady |
IDEM doar ca tati nu da noroc cu Sara
La noi, acum, mai e si dezavantajul ca Doru face naveta Breaza-Bucuresti si va dati seama ca ajunge destul de tarziu si fff obosit..Iar in we are si el pretentia sa se odihneasca, el recuparand prin somn
Eu chiar il inteleg si incerc sa-l menjez dar uite azi, de ex, eram cu sara jos, el era sus, in dormitor si vroia sa doarma. Dar dupa ce i-am dat sarei sa pape a inceput sa planga, sa urle..si chiar n-aveam ce sa-i fac. Si as fi vrut s-o tina si el putin ca sa ma spal si eu pe cap, etc.... OOfff. Dar el a coborat dupa o ora, cu o durere de cap si mi-a spus ca nu a putut dormi fiindca a auzit-o pe sara plangand
Si i-am spus "Pai de ce n-ai coborat la ea??" off, barbatiii astia sunt cateodata asa, de groaza...Scortisoara Sara
simonacip spune:
Mda Miss, ca Andreeap si eu ma gindesc la Bb3, o fata daca se poate, dc nu tot baiat sa fie ca m-am obisnuit..Probabil am avut noroc ca Matei a fost mai cumintel si ne-am inteles bine..
Cit despre soti, asa e si al meu pleaca dimineata, vine seara, simbata dimineata lucreaza. Timpul trece si el se mira ce repede si usor cresc copiii![]()
Dar intr-adevar cind vine se ocupa de David si la fel in we. Mai ales ca e baiat si au chestiile lor masini, fotbal, desene cu Shaolin si mai stiu eu ce(le privesc impreuna), inainte de culcare ii citeste povesti. Eu l-am invatat doar numerele si literele, nu le scrie, dar macar le recunoaste si ne putem juca si cu laptopul lui.
Am vzt si bbii frumosi de alina_anto, Gabitzam, Micaela .
Minunati!!!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Getutza81 spune:
oare eu dc nu pot pune filmulet ? melly, tu cum faci ???
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
Getutza81 spune:
www.youtube.com/watch?v=xqEvKjhjOc0" target="_blank"> Aici se vede Bogdanel ... dar totusi as vrea sal vedeti cum face melly, aici pe pajina... poate imi pove melly tu cum faci cand ai timp... miss, acu ma stradui sa iti trimit si tie ala, ca am pus de papa pana acu....
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
Adriana_78 spune:
Buna seara fetelor!
Fetitele mele dorm deja -- ele s-au culcat mereu devreme, cea mare de cand era mica pe la 18:30-19 si acum cam la fel si vad ca cea mica, tot asa face.
Numai ca bebelusa se trezeste mai des noaptea (de la 2 ori in sus) si ma cam termina. Plus ca mereu se nimereste sa adorma una si sa se trezeasca cealalta, exact cand atipesc eu. Nu-mi place, ce mai -- bebe 3, nici gand. va admir andreep si simonacip, sunteti optimiste!
Noi azi am fost dupa-amiaza in Herstrau, scurt, ca era cam frigut.
Si Gabitzam, cred ca l--am vazut pe sotul tau cu baietelul, mi-a fost jena insa sa merg sa intreb daca e el, ma lua omul la bataie (glumesc), insa era aiurea, m-am uitat si dupa tine, dar nu te-am vazut. ei erau?
o seara linistita tuturor
Adriana
Adriana_78 spune:
am uitat sa va intreb ceva:
voi cum pregatiti cartofiorii pt. bebei?
Eu nu reusesc sa pasez (azi prima incercare) un cartofior asa mic asa bine, si l-a cam refuzat, ca erau bucatele minusule.
Adriana
gabitzam spune:
Adriana, tot ce se poate sa fi fost ei. Andrei are o geaca vernil si Costti era cu blugi si bluza de trening. Si chiar n-ar fi fost nici o problema, daca ziceai ca ii stii de pe forum. El e la curent in mare cu activitatea mea forumistica, si ne-am intalnit de multe ori cu mamici si bebici de pe DC.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
melly23 spune:
getutza eu am cont pe you tobe si din onetruemedia ai share online si il trimit pe you toube!!!apoi acolo unde scrii mesajul deasupra barei de culoare si font e casutza cu you tube dai click acolo si pui linkul ce l-ai copiat de la ypu toube dupa ce iti vezi tu clipul pe tobe!!!sper ca ai inteles ceva!!!
Noi si fluturica Amelia
Andrada79 spune:
Getutza si eu tot cu programul asta dar ma enerveaza ca imi apare la final in mijlocul pozei reclama lor: Evaluation Copy ......... ai idee daca se poate sterge cumva sa nu mai apara.
Am vazut si filmuletul asa se joaca si sotul meu cu Tiberiu si radeeeeee.
Sunt fericita ca Tiberiu a inceput cat de cat sa pape mai bine. Azi a papat tot piureul de fructe, nu imi venea sa cred! -am facut asa: 1 mar ras, 1/4 banana, 1/2 suc de la o portocala, 2 biscuiti fara gluten toate amestecate!
A fost tati azi la un magazin de produse naturale si a cumparat 2 pungute mici de biscuiti fara gluten (9 ron o punguta) si un tub de piure de fructe si unul de legume sa vedem cum e. Costa 7 ron un tub. Niste preturi..............moamaaaaaaaaaa!!!
Getutza81 spune:
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !