Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
Getutza81 spune:
Andrada, ai mess?
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
Getutza81 spune:
Miss, am reusit sati pun pe contul comun !!!
Andrada, promit ca poate azi dc nu maine dimineata iti explic si tie, ok ? nu te supara pe mine dar iam promis la felicia prima data si acu sotu sta cu gura pe mine sai facem baita la bebica... 
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
socrate spune:
Fetelor multumim inca odata pentru urari.
Legat se sot, asa si al meu. Acuma sincer el toata ziua la servici il freaca aia la cap, nu imi vine sa il stresez si eu. Se joaca cu copilu cat se joaca, dar nu sta asa sa aiba grija de el mult timp. Daca ii las insa singuri, plec pe undeva sambata, la cosmetica sau ceva, sunt foarte cuminti. Sunt si ei de inteles, sunt obositi de la munca. Pe noi cine ne intelege? Nu stiu, om vedea. Momentan, noi am reusit sa evitam conflictele, dar nici energie nu prea mai am pentru a-l rasfata cum e obisnuit.
Sebastian
andreap spune:
de uituca ce sunt am uitat sa spun LMA sarbatoritului:Edvin,sa cresti mare,sanatos si frumos
acum daca ma apuc sa spun ce NU face sotul meu..pai umplu un capitol intreg
..ca exemplu,prima data in viata lui a schimbat-o pe Mariuca la 1 an,cand eu eram la un examen,punindu-si un prosop pe fata imbibat in parfum..ca de,mirosea KK(asta dupa ce,un WE inainte nu o schimbase cam 5-6 ore,de se oparise fata la fundut
)..pana sa creasca nu a iesit niciodata cu ea,fff rar impreuna cu mine..ma rog,multe....vine tarziu de tot de la munca,asa ca..ajutor de la el cam zero
.are alte calitati..asta e...ne descurcam.
pupici si o noapte linistita
BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
jozsaerika spune:
buna,
din cand in cand mai aparem si noi
...nu putem tine ritmul 
melly Beatrice este in montaj/ colaj ??? nu am reusit sa ma uit ....daca nu suntem iti trimit o poza cu ea 
per total eu nu pot sa ma plang de sotz ca se ocupa de copii -mai ales de cel mare- seara cum vine acasa Norbert este calare pe el nici nu poate sa manance pana nu se joaca putzin cu el
apoi cateodata cand mananca o duce pe Beatrice cu el in bucatarie si povestesc amandoi
dar cu Beatrice nu a stat singur niciodata...de fapt pe ea nu am lasat-o cu nimeni deocamdata ...e si exclusiv pe tzitzi ....dar asta nu ne-a impiedicat sa mergem si sa facem diverse lucruri impreuna ...de ex we trecut am fost la Budapesta la muzeul trenurilor (suntem fan Thomas ...cunoscatorii stiu
) si apoi la parcul de distractii ...toti patru + o prietena si ne-am dat in tot felul de nebunii 
cateodata simt si io ca clachez si ca draq mi-or trebuit copii
apoi imi zice Norbert ca ma iubeste si ma pupa si imi trece (chit ca cateodata ne certam foarte urat
)
si intru si eu in clubul celor pentru bb3 doar ca nu stiu daca e realizabil in cazul nostru (-sit financiara proasta + ca sotzul nu prea vrea )
noi nu am inceput inca diversif dar va multumesc si eu pt multele scheme scrise 
va dorim we placut
Erika
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)
poze
melly23 spune:
sincer acum chiar pe toti nu prea ii recunosc dar eu cred ca ea e!!!daca nu sorry inca mai stau prost cu neuronul!!!

Noi si fluturica Amelia
alina_anto spune:
Am mai intrat doar sa va spun NOAPTE BUNA!
Sper sa nu mai am si in noaptea asta insomnie..
Scortisoara Sara
Getutza81 spune:
Lasa alina, ca avem eu cu andrada insomnie
... neam pus pe progr ala de colaje....
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Micuta mea minune mare !
melly23 spune:
neata!!!vad ca nu a dat nimeni pana acum cafeaua asa ca poftiti la
a mea e cu laptic si frisca!!!pofta!!!
fetelor dar dormiti inca???eu inteleg ca s-a dat ceasul innapoi dar ...hai trezirea...![]()

. hai ca ma pun sa mai pun si pozicile de sara si bianca!!!cred ca beatrice nu era sau...????
Noi si fluturica Amelia