Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 21
cleo78 spune:
niatsa fetelor
multsam de cafea!
ieri nu am fo active, din motiv de mers ion vizite, la rupt o turta la o fifi de 1 an. Am uitat aparatu acasa sa va arat cum fiica mea ii lingea papucii aniversatei, sau cum copiii de 7 ani alergau dupa bietul motan care nu avea unde sa se ascunda in aprt cu 2 cam. E fiica mea atat de incantata de copii... o placere!
am mai avut un shoc, prietena astia au soacra la ei. Soacra consateanca de a mea, exact ca maica mea: la fel de pisaloaga, nu conteaza ca avem 30 ani si dr buni, stie ea ca nu e in regula nu stiu ce, etc. etc. Si imi ridic statuie curajului (nebun) de a incerca sa ma descurc singur, sa nu mai am asha ceva pe cap
. Nu stiu ce o sa ma fac cand o sa ma intorc la munca....
Io am ideile mele despre crescut un copil, sa fie autonom, sa fie independent, sa nu stau cu bebe in brate, sa ne jucam asha, pe dincolo, si cand imi mai arunca socrul cate o replica: cum, nu ii faci aia? de ce nu ii dai ailalta? ma sperie momentul ala. Ma sperie mai ales ca or sa vina bolile, de alea nu scapam niciuna, mamicile cu 2 copii stiu, si noi, mamicile vom trage cel mai mult cu asta. Si fizic, si psihic.
Cat despre fetele care viseaza la bb nr3 , le ridic statui!!! cate 2! io mult timp am zis NO WAY nr2. Mai mult de frica de problemele din timpul sarcinii, astmul si crizele cand nu puteam respira m-au dat rau peste cap, ca ma gandeam ca io ca io, dar daca bebe nu are suficient oxigen? daca creierul lui nu e bine irigat/oxigenat? etc etc. Inca ma uit, si ma gandesc, daca unele reactii nu sunt cumva nu stiu cum etc.
pe de alta parte, daca ma imunizez si invats sa il tin sub control (astmul nu se vindeca, singurele minuni sunt pt copii, undeva in adolescentsa fiind o shansa sa se regenereze tsesutul etc - dar io adolescentsa nu mai pup....). si mai mare frica, e sa nu ma moshteneasca fifitsa. cred ca asta e cea mai mare durere, sa stiu ca exista shansa sa aiba la fel ca mine, probleme.
A, o sa fac poze cu ultima creatie a mea! pt fifi, normal.
edit: vb de tatici si implicare. Io nu am nicio pretentie. nici nu am avut. Dupa ce vine de la job, e frant, nu pot sa il iau de proaspat. Il mai luam cand erau colicile, si eram franta/plansa/ distrusa/ obosita. incerc sa ma descurc cum pot. Desi e destul de implicat, cam ca la voi, dar pt mine mi se pare destul de mult ce face!!! uite, acu, io m-am trezit cam de 1 ora, am scris pe forumu de tricotat
, am cetit meilurili, am baut un lapte cald, etc. Cam 1 ora. Si am stat linishtita, ca e fifi cu tati in camera. De fapt tati dormea, l-a trezit fifi, cica a luat-o in patu mare cu el etc. ma duc sa o schimb ca noaptea nu ii schimb pampersu, ar fi o mare minune daca ar fi facut deja tati.... ![]()
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
cleo78 spune:
normal ca nu. ce, aveati vise din astea? ![]()
fac si un capitol nou mai tarziu. ca acu is potoare. am spalat avsele, bag o banana acu, am hranit si fifitsa. ma duc sa il scot pe tati in cora/carfour. Sa golim cardu lui. Ca io... ciuciu.
si mai voiam sa va zic ceva, dar nu mai stiu ce.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
maiiunie2008 spune:
nu pot sa fac capitol nou!!! gabitzam tre sa il faca!! ca ea l-a creat pe anterioru, si nu pot edita si copia etc.
hai ca fac cum iese, si apoi mai modificam