Pepenasi de iulie-august 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor eu sunt de acord cu ora 3 pt intalnirea de duminica.Asa pot venii si Sun si celelalte fete care nu puteau ajunge la 12.
Tiberica imi pare rau pt catelusa!
Cuscra sa scrii mai des pe forum ca Ralu mereu intreaba de David.Am linistit-o spunandu-i ca se vad duminica.
Anaco superbe pozele cu fetita ta.
Ariadna super haioase pozele cu pisica neagra.
Carmen pe la ce ora si unde are loc intalnirea pt ati da banii?La mine ai trecut exact ce vreau.Multumesc.
Va pup fetelor si noapte buna!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Noooo, Diarux, nieeee, nu m-am razgandit! Daca ma razgandesc iti trimit numa' cutia goala de al meu

Ma bucur ca va place pisica mea neagra!! Vorba Dianei, ii lipsea un soarece! dar si mustati, si-o cutie de Whiskas, pisicile stiu de ce!

Anaco Super poza cu cardu'!! Stie fata ce stie

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Carmenela, comanda e ok si la mine . O sa-l sune al meu pe al tau maine sa-i dea banutzii, ok? Zici ca ajungi si tu in Bucuresti? Unde anume? Poate ne vedem . Io stau pe langa magazinul de animalutze de pe Turda, urcare pe podul Grand, langa Parcul Regina Maria. Daca ai drum sa iei ceva pentru patrupezi de acolo, da un semn, ok? Si viu degraba.

Am fugit la culcare.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

BAi ce ma enervati cu intanirile voastre. Sunt verde de gelozie .

Mona, eu am masina de 5 ani, un Electrolux si sunt inca multumita de ea. Da sa vedem cat o mai tine, ca mai nou masinile se fac sa tine cam 5 ani , ca de, doar suntem intr-o societate de consum. Asa ca, ma gandesc ca e normal ca a ta sa-si dea obstescul sfarsit dupa 6 ani si super folosire :). Merci pentru Maya . Imi pare rau ca bb Codrin face mofturi la mancare.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Da...si eu sunt pentru ora trei k la 12 nu stiu cat de treaza sunt...adica...treaza sunt..dar in transa! si e si mai bine k pot ajunge toate fetili

Am pozici de la botez...si etc la semnatura..inca nu am terminat cu siteul..mai am de pus...pt cine e curioasa!

Pupici la toate si Noapte buna

Denisa mamy de Radu Mihai

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Asaaaa...am vazut una bucata de Erika in chiuveta, papa-i-as io manutzele alea sa i le pap! Poze de Sofi- scufitza rosie cu una bucata poponel intors la lume De printesa mica de Tiberica, de Theea cu par care necesita liniste sa creasca , de Alex de Laremi si Anthony ochi de copil, de Biri

Ma duc sa-mi fac un ceai si ma mai uit la poze sa-mi spal ochii...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Narcisa, !

Biri, asa e cu cerealele. Insa la noi se dau de multe ori cereale cu gluten (grau, ovaz, cu diverse adaosuri de fructe, miere, zahar) sau biscuiti. Orezul e ok, nu se pune problema de excese.

Flory, ce firma e asta? Ai date de contact, ceva? Nu stiam ca au aparut si la noi produse fara gluten. Nu au zahar? Mersi de info.

Cristina, Serenity, sa le fie de bine puilor crestini!

Ruxi, pupam si noi! Si pe tiz...zici ca sunt frati la ispravi . Vezi ca noua ne ies dinti, ia controleaza-l pe bb.

Tiberica, la pozele Anaxenei esti pe lista cu voturi. La ale Ilenei nu te vad. Incearca sa mai votezi o data, poate nu s-a luat in considerare. Daca nu merge, inseamna ca a fost eroare.

Struluta, felicitari pt. dimensiuni!

Didi, isi baga manuta aia in gura? Ca saliva poate da iritatii. In alte parti e iritata? Zona e delimitata? Eu sunt multumita de o crema de la Sanosan, Baby Pflegecreme, e mult mai usoara decat cele cu zinc, nu ramane deloc pe piele.

Gabriela, pai...venim sa petim fata? Noua ne place mult de ea!

Irda, multi pupicei si multa sanatate! Si felicitari pt. cele 5 lunite! Fi-mea il lasa pe Andrei sa doarma, dar cand e treaz e calare pe el .

Turturica, eu sunt f. relaxata. Ambii copii vad ca se comporta cam la fel. Am stabilit o rutina, o respectam cat putem si vad ca merge.

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

SUNNU Oricat de mult te dezamagesc, pozele sunt facute la noi in parc Ovidiu n-are apucaturi de-astea "masculine" ca altfel nu il luam de hazband... Nu tu fotbal, nu tu la peshte, nu tu cu baietii la o bere, nu tu un counterstrike in retea... Nu se exista! atata ma omoara cu Nikonu lui cu care eu zic ca nu stie sa umble asa ca poate o punem de o conferinta sa imi zici tu mie daca poa sa iasa poze clare si fara blitz, ca la el ies clare numa daca stam nemiscati

ARIADNABR - la mine nu se pune, ca am vazut pozele in premiera si deja ti-am zis parerea mea! A avut si Eliza un body bleumarin, incredibil cat de frumos ii statea in el.. Cred ca culorile astea nu sunt valorificate suficient la hainele de bebei... Pisica ta e de-a dreptul mortala!!!

BIRI - saptamana viitoare cre ca o sa am detalii. Acuma am alt morcov... O sa iti zic eu si de asta...

CAPRI - nici pe noi nu ne deranjeaza ora 3! Vii cu Florin? Hai ca el stie drumul ca pe buzunarele lui... Numa' sa nu propuna sa facem intalnirea joi (prietenii stiu de ce! )

DIANAMI - cappuccino la ora asta??

DIARUXULE - bancu nu era sec mai, era doar vechi
Ti-am zis in privat bancu ala cu moldovenii imbogatiti???
Aaaa.. ti-am zis pe conferinta... ca facea soruta blabla ca e vechi da' n-avea ea habar

Hai noapte buna ca mi se inchid ochii si hazbandu a stins lumina!

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

bufi, eu stau la diham. voi pe unde va plimbati?

am vazut poze cu Mihaita, Julia si Mara

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Am mai vazut poze de Violeta29 , Serenity felicitari pt micul crestin , Cristina , Kamelya cu geaca rosie de la Gap

Am plecat si io sa-mi pup matzele si sa ma culc, ca iar ma ia pisica neagra de buna la 6 dimineata

Noapte buna

Mergi la inceput