Pepenasi de iulie-august 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
Dianami spune:
Sun, bine ai revenit!!! Am vazut si eu pozele cu gashca dansatoare
. Felicitari pt. dimensiuni.
Kamelya, felicitari pt. nepotel si refacere rapida surorii! 
Tiberica, imi pare rau pt. catel. E tare greu cand te atasezi de cate un suflet. 
Ariadna, vazut poze cu pisica neagra
. Sa nu ma uiti cu soarecele, te rog. ![]()
Rontzy, felicitari pt. dimensiuni, avem 2 Andrei cam la fel
.
Mama mia, ce comanda aveti la unguri...luan viitoare cred ca iau si eu steamer. ![]()
Mona, cu placere. Ia de la medic reteta pt. lapte praf si fa-i branzica din acela. Nici Iulia mea nu a mancat borcanele cu mancare, doar cu fructe a acceptat. Tu ce mese ai inlocuit? I-ai facut un program de masa? La varsta lui e ok doar masa de pranz sa o inlocuiesti, restul lapte. In supa de legume poti sa pui o bucata de praz la fiert, dar il scoti cand pasezi. E mai bun decat ceapa si da gust. Mai poti pune o lingurita de ulei de masline, crud. Fara sare. ![]()
Anka, pot sa beau si cafea la ora asta. Nu mi se intampla nimic, poate fac si eu tensiunea 10-11
.
Duminica la ora 3 e perfect si pt. noi, nu mai trebuie sa alergam. Sper sa fie vremea buna, abia astept sa va cunosc! 
Diana, mami de Iulia si Andrei
Carmenela spune:
fetelor, daca s-a anuntat apocalipsa mai devreme...am pierdut anuntul....am citit numai ultimile doua pagini...
sa vedem ce am retinut:
tiberica, mess urgent, ca te-am certat.
Monalac, multam de cuvintele frumoase despre sefa mea. Ma bucur ca esti mai bine si ca ai revenit.
Sun bine ca ai revenit....Inteleg ca ai avut o vacanta frumoasa? Ai fost decenta cu jineremiu? Vezi ca sunt o soacra vigilenta. Lucrez cu ochiu' si timpanu'. Timpanu' ma cam doare...dar ochiu' neneeeeeeeeeeee....![]()
![]()
sormia....cum adica nene "daca si sormia mi-a zis ca nu stiu ce>.." adica cum daca si sormia? adica io ce sunt? Sociopata forumului? Moaaaaaaamaaaaaaaa.....Pai mai cumpar io de la farmacie d'alea bune?
Si vb si cu Mada de Irl, sa nu mai ia cadoul de craciun....sa mi-l trimita mie...![]()
![]()
Mada de Irl....ma ucizi incept si sigur cu pozele tale. Protestez, civilizat inca deoarece sunt un cetatean cuviincios si bine intentionat. COMENTEEEZIII?
Mada_max...stii tu....
mei, io va pup pe toate, ca la cat sunt de obosita, poate uit vreo scumpa si se simte neglijata...si nu as vrea....
Asadar si prin urmare...va marturisesc sincer ca ma consider extrem de inteligenta....![]()

Cand am vazut conferinta....si am inceput sa vad ce vrea fiecare...am zis ca nu o sa reusesc ever sa va descurc Si da-i cu mailuri, da-i cu messul, da-i cu telefonul...alea alea...dar vad ca o pusei cap la cap. Inteleg ca sunteti de acord sa lansam comanda luni dimi?
Eu vin maine in Bucuresti. NU stiu la ce ora, ca depind de al meu sa vina sa aiba grija de o chestie mica, roz si galagioasa. Nu dau nume.....sunt discreta.... Capri, m-as bucura sa ne vedem live. Incerc sa o iau pe podul grand, desi....cand vine lumea de la servici...e sinucidere curata sa mergi pe acolo...
Oricum, minunea ar trebui sa se intample dupamasa, dupa 2-3...Cred....La 6.30 am ora de despadurit....dar as vrea sa ma delectez intr-un mall inainte...macar sa beau un suc linistita.
Sormia, pana la urma iei ceva de la ungarezi? za moment of trus!
No, neuronii mei sunt in maraton de ceva zile... Ii tin fara apa si fara hrana, sa vad cat rezista...Au inceput sa cedeze....deci...fug....
Oi fi uitat ceva? Sper ca nu....A, da! Ileanna, mai, sincer iti simt lipsa. Daca ai nevoie de adrenalina ca la mirese, ca sa te arati la fatza....vino ca iti dau io. Vreau sa iti vad mesajele acide, nemultumite, prietenoase...si mai ales nebune....Baga!
Deci...in acest moment am auzit click. Ultimul supravietuitor dintre neuroni a cedat. Adio doamnelor, veti vorbi cu o leguma de acum inainte....
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
Marina_1609 spune:
Serenity am vazut pozeeee. felicitari pt botez. sa va traiasca micul crestin!

_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
Gabriela82 spune:
Didi noi avem iritatie la cutele de la gat si am dat cu bephanten dar nu prea este eficient, o sa dau si eu cu nivea ptr funduletz, la manute nu avem.
Sun bine-ai revenit!
Kamelya felicitari ptr nepotel, sanatate multa!
Mona multumim.
Diana suntem onorate, si noua ne place Andreiutul dar acum vrem sa-l vedem mai des .

GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
atb spune:
Baaaaaaaaaa...........Nu ma mai joc!!!
Am scris ditamai mesajul si pe cand eram la finish s-a pierdut!!!

Io care mereu le salvez in word, de data asta n-am mai facut-o si... am patit-o!
Si am scris muuuult, ca sa recuperez! Asta e!
Reiau din ce-mi mai aduc aminte... a se vedea ora la care scriu...
PREZENT! Ankule, nu ma certa, ca io scriu asa, mai ardeleneste, dar de citit citesc tot! sa nu carecumva sa mi-o dai pe noru-mea!!! Bei, Diarux, ce-ai cu Erika, vezi ca te spun lu' soru-ta/cuscra-ta! Si apropos, ce treaba avusesi cu soacra-ta de ai trimis mailu ala pe mess? va luarati de par? ![]()
Mada, interesant ce ne-ai scris acolo despre somnicul bebeilor. Sa nu-mi spui ca ai avut atata rabdare sa traduci cuvant cu cuvant... esti fenomenala!
Pup fata vesnic saritoare, ambitioasa si organizata!
Tre sa te iau exepmlu ca io sunt tare dezorganizata si haotica din punctul de vedere al organizarii timpului. Mie veci nu-mi ajung cele 24 de ore ale unei zile ca sa fac tot ceea ce ar trebui sa fac, plus sa mai fiu si la zi cu forumul. Io cre ca acolo la voi in Anglia o zi are mai mult de 24 de ore... ![]()
Narcisa, pupam Jakie Chan-ul cascador!
Uof, bine ca n-ati patit nimica. Si numa din pataniile voastre mai invat si eu sa fiu mai atenta cu cupilu, ca desi deocamdata nu e el asa de energic, u never know...
Irinuca, bine ai revenit, iti sade tare bine cu culoarea asta la par si cu tunsoarea ce ai avut-o la botez! pupam mica crestina. O dulceata de fata!
Pupam si noii crestini, Mihaita de Cris si Raducu de Serenity! 
Mona, ma bucur ca sunteti mai bine, tu cu necroza, Cris cu comportamentul fata de fratior! Sa-ti traiasca feciorul cel voinic de 5 lunisoare!!!
Sunule, bine ati revenit!
Sa va fie de bine plimbareala prin tara, ce fain de voi ca v-ati putut relaxa!!! Pozicile sunt superbe, Thea e deja domnisorica in toata regula. Si bebeii in hora sunt niste dulci, cu mamici frumoase si tare mandre de pepenasii lor!
Anaco, Mara deja isi cauta prieteni pe mirc?
Pisica neagra face furori pe-aici!
Nici nu ma mir, la cat de scumpa e! 
Uof, nu ma stiu la cine-am mai scris in mailul ce l-am pierdut, dar asta-l trimit acum pana nu-l pierd iar...
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
atb spune:
A, mi-am mai adus aminte.
Kamelya, sa-ti traiasca nepotelul! Sa fie sanatos, papacios si necolicios. Iar surorii tale refacere cat mai rapida!
Tiberica, imi pare rau pt. pierderea suferita.
Tecky, ma bucur ca ati scapat in sfarsit de canalul infundat. Pupam dulceata de Raluca!
Gabriela, felicitari pt. primul dintisor!!!
Vicky, si io-s verde de ciuda ca fetele astea se intalnesc, dar asta e, n-avem ce face... ![]()
Va las ca e tarziu... Mona, pe mine nu ma cearta sotul ca stau prea mult pe calculator, el habar n-are ca io la ora asta nu dorm, fiindca lucreaza de noaptea. Ca de ar sti... ![]()
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
Tecky spune:
Neata!
Raluca mea este cam matinala si eu nu mai pot de somn dar tb sa stau cu ea ca altfel face galagie.
Serenity frumoase pozele cu piticul si imi place cum a fost imbracat la botez.
Carmen te rog sa postezi la ce ora ajungi prin Bucuresti si pein ce mall sau prin ce zona vei fi.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Irda spune:
'Neatza si de la noi!
Am vazut ca vorbeati de fiabilitatea masinilor de spalat.....a mea e Indesit, are 4 ani si e inca ok
Da un cap de schimb aveti idee de unde pot sa iau? Ca asta al meu s-a defectat:((
Ma doare de ieri si n-a fost impresionat nici de paracetamolul pe care l-am luat nici de Paragrippe (care cica amelioareaza cefaleea si simptomele gripale...BAAANC)
Serenity sa-ti fie sanatos si norocos micul crestin! Vazut poze...un scump de pui!
Vazut si pisica neagra de Mada de Irl. o dulceatza de fetitza foarte expresiva!
Tiberica imi pare rau de catelusa....e tare trist sa pierzi un sufletel drag!
Ma duc sa bag o cafea ..tareee....ca poate ma doare de la tensiunea mica....nici la monitor nu pot sa ma uit...offf...n-am mai fost in halul asta de racita cred ca de cel putin 10 ani:((
Multumesc fetelor de urarile de insanatosire!
Pupicei tuturor!
ana_a spune:
Buna dimineatza si de la Bistrita!
Cu cer innorat si vreme de toamna tarzie... a cazut si bruma asa ca vine iarna! Stefan asteapta in continuare sa cada TOATE frunzele din copaci convins ca apoi sigur va ninge! ![]()
ariadnabr io cand am citit mai devreme de pisica neagra am si fugit la picassa sa vad daca nu e cumva ceva poze cu vreo pisicuta deghizata
Este mortal costumasul! Avem si noi de maimutzica, trebuie sa-i mai fac cateva poze cu el ca indata nu mai este incapator ![]()
Capri
Ilincutei! ma bucur ca ti-a placut zambetul lui Matei. ![]()
vazut si poze cu Thea lui Sun si intalneala de bebei!Super!
Vazut si alte pozici noi si vechi da nu le mai nominalizez ca se trezeste Mateiu si iara imi sare randu de la scris....
O intrebare : Ce fac cu copilul asta care isi suge degetelul insistent???? Ca sincer nu vreau sa deprinda un astfeld e obicei!!!
Este genul care nu plange...tace chitic in patut si mai noi are si motiv : suge degetelul! Ieri dupamasa pe la 18.20 intru totusi in camera sa vad ce face ce era ora de papa pe la 18.00 si ce sa vad???M'nealui era trezit de ceva vreme si se delecta cu degetelul!Ce sa-i fac? Eu cu Stefan nu am avut astfel de probleme ca el na vrut nici degetel nici suzeta....
Ma duc sa-l verific daca nu este din nou la molfait degetel!
si mai revin, sunt pe aici insa nu apuc sa scriu!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan ![]()
Matei - poze
gallyb spune:
Daca e vorba de ora 3 vin si eu la intalneala duminica. Daca tot nu pot sa pun poze pe picassa poate ne peteste vreun pepenas pe loc. Asa ca pepenasii care inca nu si-au ales pepenase veniti...

Xenia (9.07.2008)