Pepenasi de iulie-august 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mai fetele,indraznesc si eu sa intreb:
cu INTALNEALA, NU PUTEM SA O FACEM LA ORA 3 CA SA POT AJUNGE SI EU SI ALTE FETE CARE MERG LA BISERICA ?

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Tiberica Imi pare rau de catelusa, stiu cum e... am pierdut o catelusa de 11 ani acum 6 ani si acuma mi-e groaza sa ma gandesc ca a facut si fiica-sa 11 ani...

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Asa, cu intalnirea, eu pot ajunge la ori ce ora!!! Asa ca daca si restul fetelor pot mutam intalnirea la ora 3.00!!!!

Am vazut pozici noi cu pisica neagra a Ariadnei: daca toate pisicile negre ar fi asa frumusele , nu spar mai speria oamenii de ele... mica scumpete!!!!
VAzut pozici noi si cu Alex de Laremi, Clara , Ana Sofia , Thea !!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Anaco, Mara e tare simpatica cu acea caciulita de eschimos....

gata..ma duc ssa vad daca mia am ceva de facut si apoi sa ma bag in pat ...noapte buna...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

tiberica imi pare rau...daca te pot ajuta cu ceva,sa-mi spui pls

FETELOR CARE MAI ALAPTATI, EU NUUUUUUUUU
mai am o cutie de galactogil, galafor-mai sunt ceva pastile, 3 cutii de ceai pt lactatie...
eu stau prin zona stadionului national-diham...vreau sa le dau unei fete...este pacat de ele

astept un semn pe forum sau pe adresa mea: juliapetre@yahoo.com

multumesc!
bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Ariadnabr a mea avea doar 8 ani.

Cu intalneala eu nu am spus nimik pt ca duminica am musafiri ca se apropie ziua sotului.Imi pare rau...

Va pup pe toate si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Cristina, bufi
si eu mai am o cutie de galactogil sigilata, daca cineva are nevoie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare! A mai trecut o zi.
Multumim de urari!

Bufi, Tiberica, eu alaptez exclusiv inca, daca nu sunt amatoare inca le vreau eu, numai sa vedem cum ne intalnim si sa va dau banii.

Ma duc sa recuperez din urma, mi-am facut un cappuccino.

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

TIBE sa te simti oleak mai bine!!!

MONA glumeam , maica cu mesajul! la cata treaba ai cu doi hotzomani...numai de mesajele mele nu ai avut timp.
La noi e invers, eu stau cu gua pe barbacmiu. daca a ajuns SOR'MIA sa zica ca nu -s normala la cap...da-ti seama. Si noi avem whirlpoor.Sper sa ne tina mai mult. dar si a mamei a cam lasat-o. adik nu mai ia balsamul si a trecut deja prin reparatii. Eu cred ca numai tu poti sa spui daca si-a meritat banii pana acum. Cred ca te-a scutit de multe, nu???

ARIADNA ce-ai , bre? ca nu am zis nik. am zis doar ca stiu ce e cu pisica neagra si am zis un banc sec la care nu a ras nimeni!Asa ca nu vad unde e problema...Eu cred ca te-ai razgandit cu cadoul ala de craciun ....

gata, somnic usor! sper sa intru si maine oleak.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Tiberica, imi pare rau pentru catelusa ta .

Biri, sanatate la cupii.

Irda, si voua multa sanatate, sa te faci bine repede.

Rontzy, intra mama mai des pe la noi. Felicitari pentru cat ati crescut . Hai .

Mona, ce ma bucur ca s-a mai acomodat Cris cu cel mic. Si Matei s-a acomodat, ba chiar tot timpul ar dragali-o pe Ilincutza acum .

Vazut poze cu Mihaita al Cristinei, o splendoare de baiat, cu Mara de Anaco, care a prins ideea ca e bine sa ai card , si cu pisica neagra si dulce Julia Sara de Ariadnabr (super costumasu ). Pepenasii nostrii-s unu si unu de frumosi . Sper ca nu am ratat nici o poza noua. Daca da, trageti-ma de maneca sa le vaz, daaaa ?

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput