Pepenasi de iulie-august 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Tiberica imi pare rau de catelusa!:( S-o aiba in paza Doamne-Doamne al catelusilor! Si evident ca poti scrie aici, despre orice, pt asta ne-am adunat, nu?

Mona incerc da, pt ca mi-ar placea tare sa va vad. Depinde si cand terminam la biserica si apoi, in functie de cat e ora, o sa vad daca mai merita sa strabatem Bucurestiul pana acolo. Adica daca va mai prindem. Prognoza de weekend nu e foarte imbucuratoare dar ce sa facem, speram.

Ana-Maria am auzit si eu de laptele 0-6 luni. Uite, pe noi nu ne-a lasat dna dr sa trecem la humana 2...n-am intrebat de ce pt ca nu ma deranjeaza. Felicitari pt intoarcere!

Anaco ce Mara frumusica aveti voi acolo! Ce tari sunt pozele cu laptopul si cardul, fata hotarata nene!

Ankule bine v-am regasit! In sfarsit am vazut si eu poze noi cu Erika...Ovidiu era la peshte, nu??? E leita maica-sa!:) O dulceata!

Pup, ma duc la gasca "nggggghhiiitoare"

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

sa va zic ce achizitii a mai facut codrin.se intoarce doar pe burtica,invers nu s a intors decat accidental.se ridica de manutele mele in fund si apoi in picioare.chiute cand vb cu el,rade in hohote.
tb sa mi schimbe sotul pansamentul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Am pus poze cu pisica neagra

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salutare

ne-am adunat si noi de prin parcuri, spalat copil, hranit copil acum vorbeste singura cu suzy, de fapt, spune: suzy sau pumnicu', pumnicu' sau suzy - in ultima vreme castiga pumnicu'

vazut poze cu Thea de Sun - o frumusica si o lungana, toti bebelusii de la plimbareala prin tara sunt niste frumusei

pe Codrin le-am vrea noi dar suntem cam mici , oricum e un frumusel si sigur n-o sa ramana singur

merg sa citesc din urma

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MONA - barbatu-miu nu comenteaza niciodata nimic, dar cred ca am eu prea mult noroc... Se descurca singur daca e nevoie, isi pune sa manance, isi pregateste haine, atata doar ca nu calca... La fel de bine el pregateste masa pentru noi toti, o strange, timp in care eu pot sa stau calare pe calculator. Pe de alta parte, sunt zile cand nu intu pe forum (putine ) si nici la calculator nu stau. Ca si tine, spal in draci, alerg cand dupa Eliza cand la a mica, avem programul plin, timp ioc, iar el stie asta, stie ca sunt obosita seara, asa ca asta ar mai lipsi, sa ma cicaleasca pentru cateva momente de relaxare.
Acuma, ce e drept, in ultimele zile am facut abuz de net si forum... ma rog... eu si momentele mele depresive in care mai bine sa nu fac nimic, ca fac prost... Aia e.

Cu masina de spalat... A mea inca merge, e tot de 6 ani, a costat 12 milioane si ceva si este BEKO. Insa nu mai trage balsamul, trebuie sa o pazesc, si cand ajunge la balsam sa ii pun rapid, dar nu unde trebuie, ca nu il trage, ci in compartimentul de detergent.... Si a inceput sa stoarca aiurea. Stoarce bine, dar sifoneaza rufele ca naiba! Pana acuma nu le sifona asa... puteam sa calc si eu din doi in doi, acuma ... exclus...
Buna rea, ziceam ca mai merge pana om pleca, ca mai mult de un an jumate nu mai stam in tara... Dar parca ma bate gandul sa imi iau si eu Indesitul ala cu uscator. E numai 15 milioane, ar stoarce mai tare decat stoarce a mea acum, iar uscatorul m-ar ajuta, ca nu mi se mai usuca... La fel ca tine, spal cel putin 2 masini pe zi. Nu mai am unde sa le usuc. Ce e drept, nu unplu lasina maxim, ca nu mi se aduna atatea, dar nu pot sa le las. Majoritatea sunt haine ale fetelor, bluze ale mele cu lapte regurgitat pe ele, prosoape...

Ma duc sa o spal si pe Eliza. Aia mica e deja in pat.

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna...

NU am apucat sa citesc tot din urma,,,, am terminat de facut baita lui bebe si sa ii dau papa, asa ca am nitel timp liber !!!

Serenity, ai PM!!!!

Irda, sanatate multa la toate 3!!!

Sun , bine ai revenit!!!!

Sper sa reusesc sa citesc din urma...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Sunule bine te-ai intors!!! hai ca mi-era dor de tine rrrau, vroiam sa te atac pe mess dar timpul asta bata-l vina...superbe poze, superba fata (amanta lui fii-meu ooops, ne bate narci )

noi cu muci si azi anna mi-a facut febra mare, tot stau pe linga ea s-o pazesc si e miriita rau, nu ma lasa deloc sa ma apropii de toni, naspa zi

ziceti si la blonda ce e cu pisica aia domne?

anka mai vreau detalii, stii tu. ma ajuta si pe mine intr-un fel.

apropo de jucarii si smecherii de-i distreaza pe pici: cine are loc in casa poate sa ia si un jumperoo, e tare misto si anna si acum mai are faze cind vrea sa sara in el, deci si-a scos banii, daca il folosim la doi...
fug ca se rasteste la mine

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Mona multam, pai oricum sunt mai multe fete decat baieti! cum sa nu l vrem! acum noi ne am legat destinele cu Viktoras

Anaco vazut poze cum sta ea cu degetelul la barbita, aceea imi place cel mai mult!

Sun multam mult.ai dreptate asa depasim mai usor momentul ! deschizand sufletul...

M a ajutat Carmenela sa depasesc momentul!

Merg sa fac un dus fetita doarme.De 2 seri nu se mai trezeste decat dimineata sa pape si eu m am obisnuit sa ma trezesc din 2 in 2 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Deci, care e faza cu pisica neagra??? Eu, una, nu m-am prins!!!!

Tiberica, imi pare rau pt catelusa!!!! Offff!!! Am trecut si eu acum 3 ani prin asa ceva...

Mona, eu am o masina de spalat rufe de acu 10 ani, Indesit !!! S-a stricat pt prima oara abia acu 2 sapt, a trebuit schimbata pompa...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Asaaa...deci pisica neagra e pe picasa

Tre s-o bat pe Diarux si pe Anka ca dadura clues vis-a-vis de pisica neagra

Scuze ca v-am lasat in suspans da' mi-a venit soacra pe cap si-a vorbiiiiiit neneeeeeeeeeee

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput