Pepenasi de iulie-august 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 8
tiberica spune:
Bobitamica sa stapaniti sanatoase bouncerul ! e f frumoasa hainuta crosetata, vorbim!
Diarux, scuze, eram bulversata, am 2 catei, mai precis am avut 2, ciobanesti germani de rasa, dar nu asta conteaza, si pe fetita azi am gasit o ...asta era , nu trebuia sa va scriu asta dar nu mi reveneam din soc, acum sunt ok.
diarux spune:
mey ANKULE, io am ramas "fidea" lu noru'mea. Nu de alta da mi-e frica de ma'sa. Ai vazut ca a vrut sa ucida si personalui' medical, asa ca..nu ma risc. Daca te uti la pozele de la SUN...ele "e" decente.![]()
Am vazut si io pozele cu shotronu'.
Bai , am tot incercat sa ma tin departe, da ma provocati. da-mi si mie site-ul ala unguresc sa vad si io ce comandati nene ca m-ati innebunit. da repede,pana nu face comanda sor'mia.pliiiiiiiiiiiiiiz
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tiberica Diarux, scuze, eram bulversata, am 2 catei, mai precis am avut 2, ciobanesti germani de rasa, dar nu asta conteaza, si pe fetita azi am gasit o ...asta era , nu trebuia sa va scriu asta dar nu mi reveneam din soc, acum sunt ok. |
dar ce s-a intamplat? sau nu vrei sa vb despre asta...
si de ce sa nu trebuiasca sa ne scrii? pana la urma de aia scriem aici, nu?
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
tiberica spune:
Nu Diarux, dar nu e ceva vesel...mai bine v as spune ceva frumos.Aveam o catelusa de rasa campioana f frumoasa pana acum 2 ani cand am operat o la san de cancer, credeam ca o sa fie bine, dar de 1 luna a slabit mult si am observat ca nu mai aprecia nici conservele de carne pe care ea le adora. Noi , adica eu si Karina, ne plimbam ziua prin curte si primul drum il facem la catei sa i vizitam si cand am vazut -o pe jos asa intinsa, nu va descriu, dar cred ca s a hinuit ceva am crezut ca inebunesc...asta e...o cateluas dar era si ea un suflet. Mai am un urias care o cauta inebunit, fiul ei.Nu mai suport cancerul, de 7 ani incoace bunica sotului, apoi tatal sotului si anul asta maam sotului , toti de boala asta idioata! a fost un soc!
Va pup
Didi81 spune:
Vreau si eu sa stiu ce e cu pisica neagra!
Anka, hai ca acum s-a inchis momentan mansarda pentru pitici
. Va anunt eu cand se redeschide sezonul. Cu iritatiile alea de la mana: ea se tot irita pe la toate cutele care i se fac la maini in sensul ca se inroseste de jur imprejurul cutelor pe o suprafata mai mare si ii trece pentru un timp de la crema cu oxid de zinc. Dar la incheietura mainii stangi nu ii trece cu nici un chip. E rosu si lucios, asa, nu asi zice ca e uscat. O sa mai intrebam doctorita cand ne ducem la 4 luni, dar la 3 luni nu se ingrijorase de chestia asta.
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
Carmenela spune:
Fetele vesele.
Nu am citit in urma, habar nu am daca si ce s-a vorbit... Scriu rapid si poate intru mai tarziu....
Avem urmatoarea lista de produse. Care nu va regasiti pe lista, strigati…si viu!
Vom face following, ca esteti multe…si toate …femei…Hi, hi, hi…. No offence…Joookiiingggg…
1 buc learning table 144,26(narcisa)
1 buc termos 22,47 (narcisa)
1.buc. carusel Lil….159,32 (bobitzamica)
1 buc leagan 3 in 1 FP 326,30 (dara)
1 Buc, Leagan Rain Forrest FP 363,97 (Tiberica)
4 buc. Bouncer 2 in 1 FP 163,09 X 4 = 652,36 (Irinuca81, Capri, Tecky, Ancalaura)
5 buc. Scaun de masa Padure tropicala FP 130,45 X 5 = 652,25(Capri, Tecky, Dara, Tiberica, Ronty)
1 buc covor de joaca 3 in 1 FP 135,47 (Tiberica)
1 buc dozator de lapte avent 16,20 (Tiberica)
1 buc via set de hranire Avent 50,09 (Dara)
1 set 2 Bibe avent 125ml 24,98 (tiberica)
2 set 2 bibe avent 260ml 28,75 X 2 = 57,5 (tiberica, bobitzamica)
4 set biberoane antrenament 24,98 X 4 = 99,92 (Bobitzamica, Capri, Dara, Ronty)
1 parfum aqua bvlgari man 105,34 (eu)
1 geanta mommy Artemisa Beatriz 92,78 (eu)
1 geanta mica Artemisa Beatriz 49,59 (eu)
Total pret : 2952,8 ronPentru valoarea asta, la ei pe site scrie ca iau 71, 85 lei.
Cum suntem 10…..transportul o sa fie 7,1 lei..![]()
No, nu stiu Pica daca a comandat….Daca vrea si ea…..welcome…
Daca cineva a fost uitat…rog iertare…sunt chiauna de la asta mica
Propun, daca sunteti de acord, sa facem comanda luni, pentru ca oricum nu se proceseaza nimic pana atunci din cauza zilei nationale, si pana atunci daca se razgandeste sau cineva mai doreste sa comande ceva… sa spuna.
Cu banii zic eu sa ne intalnim maine sau sa mi-i trimiteti pe card (cine vrea si poate), sau, in cel mai rau caz luni dimineatza, ca sa nu mai pierdem si ziua de luni. Asta binenteles daca vreti toate si nu e nici o problema. Din pct.meu de vedere putem face oricand.
IBAN pentru card este RO15RZBR0000060002555103 REIFFEISENBANK, pe numele David Iulius Octavian
Dupa cum am spus, cine vrea, face socoteala cat ii revine ei + transport si trimite pe card..
Cine nu, ii da sotului mei, sau cred ca mie, ca maine vin in Bucuresti.
Nu ma puneti pe mine sa fac socoteala cat e necesar pt fiecare, ca ma incurc. Dati-mi banii fixi, ca nu va mai dau nici un rest inapoi, ca uit, sau habar nu am ca trebuie sa va dau ceva.
Socotelile ma inspaimanta...
Pentru informatii suplimentare..apasati pe 1..Hi, hi, hi... Sunati-ma, sau mess, sau mail....sau dati foc la casa si va vad...
Cam atata….
Va pup ca duty calls.
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
anaco spune:
gata, am reusit sa pun poze noi la pepenasi...
tiberica, imi pare rau pentru catelusa...
eu fug la somnic, vad ca Mara e deja in lumea viselor... ![]()
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina
barzutza...
monalac spune:
hai ca a dormit codrin ,iar lui cris ii face tati baie.apropo,pe voi va cearta sotii ca de ce stati la calculator in loc sa faceti altceva?
IRDA,la multi ani pt cele 5 lunisoare ale fetei,sa fie sanatoasa si sa creasca mare!imi pare rau ca sunteti racite,fetelor ce le ai dat?insanatosire grabnica!
DIARUX,,imi pare rau,n am vazut mesajul de pe mess,de multe ori e cris la calculator si inchide orice apare si perturba jocurl
DIANAMI,sarumana pt reteta de branzica calcica .azi i am facut lui codrin prima oara,din 200 ml lapte nan,am amestecat o cu banana si a papat.sunt disperata,pt ca ziua nu mai bea deloc lapte,dar deloc,iar noaptea ,pana acum 2 zile,bea cam 300ml,dar ma trezea de 4 ori pe noapte,ca nu bea decat 70ml,maximum 100,dar de 2 zile nu mai bea nici noaptea,poate pt ca e infundat,azi noapte n a baut decat 130ml,in 2 transe.nu stiu ce sa i mai dau sa pape,piureul de legume nu i place,mananca doar cereale,banana,para,nectarina.i am luat si borcanele,dar nu i plac decat cele cu fructe.cris pana la 8 luni a mancat aproape numai borcanele...
KAMELYA,sa ti traiasca nepotelul!
CAPRIOARA,imi pare rau ca nu poti veni!eu sper sa ajung,ati ascultat prognoza pt duminica?
ANKA,TECKY si eu daca vin voi veni cu sotul si cu cris.
TIBERICA,imi pare rau pt moartea catelusei.
BIRI,DIANAMI,nici cris nu l lasa pe codrin sa doarma,tipa,il trage de manute...
SUN,poate incerci sa ajungi si tu duminica.
CARMENELA,am vazut pozele cu regina ta,e o papusica,iar pozele in care doarme cu tati sunt f frumoase!am vazut si montajul,super!
FLO,CE MAI FACI?
ANAXENA,nu poti face o oprire duminica pt in tineretului?
DIDI,am vazut pozele cu aiduta,mi a placut mutrita de dimineata.
ANNABABY,am vazut si pozele cu aricelul tau,e o dulceata!cea pe canapeaua cu dungi e super!
TIBERICA si pozele cu karina sunt super,imbracata in tot felul de toalete!SA VA FIE DE BINE INCUSCREALA!
FETELOR,PE CODRIN NU L PLACE NIMENI>>???
monalac spune:
mama,ce as mai cumpara si eu!dar de abia i am luat lui cris calculator nou si vad ca ma lasa si masina de spalat!apropo,fetelor,de cand aveti masina de spalat?eu o am de 6 ani,din aia pe verticala,ca doar aia intra in baie,wirphool, a costat 17 mil acum 6 ani!spal si cate 4 masini pe zi,cel mai putin 2 masini de rufe zilnic,mi s a defectat de 2 ori pana acum,ult data m a costat reparatia 2 milioane vechi.ma bate gandul sa mi iau una noua,ca deja nu mai limpezeste bine rufele,nu le mai stoarce cum tb.credeti ca si a meritat bani pt cat am utilizat o?
sa va mai zic de poze,ca abia acum l;e pot admira si eu cum tb,pana acum,la calc vechi,se vedeau f mici.
MARIA DE ANAXENA,are niste ochi albastri dementiali!
GARGA DE BOTI e o grasana dulcica si sg ii vor ramane ochii albastri.lui codrin cred ca i se vor face caprui.
THEA DE SUN e o smecheroasa pusa pe sotii.
MAYA DE VICKY e o papusica imbracata in tot felul de toalete super!eleganta de mica!
IRINA PAULA DE GABRIELA,o dulcica cu o gurita ca o ciresica.
DENISA DE DARA cea ochioasa si frumoasa!
MAYA DE ESTRELLA CARE A FOST CA UN INGERAS LA BOTEZ,E TARE FRUMOASA!
dara_d spune:
Eu am verificat comanda si din puctul meu de vedere este ok.
Astept sa dam cat mai repede comanda, adica luni sa o lansam ca eu maine ii trimit banii Carmenelei.
Gata haideti sa dam comanda ca abia astept sa scap de Denisa si sa o pun in balansoar ca nu ma mai tin maineile sa o legan eu ..................DECI VA ROG SA VA MOBILIZATI VA MULTUMESC PUPICI
Andreea
de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120