Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (207)
Raspunsuri - Pagina 17
Sabina spune:
Yaia, iti fac, da mai pe seara ca acush plec la biblioteca.
andreea stai sa va pun si poza:D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Adi, ce stuii despre uleiul de in? am aflat ca ar trebui dat o lg pe zi la copii, ca e bogat in omega 3, la copiii cu dermatita face MINUNI . |
Nu sunt Adi, si nici nu stiu mare lucru despre uleiul de in, dar stiu ca omega 3 se asimileaza si din peste, somonul e un peste care are omega 3. Mai sunt si altii, dar marini si e riscul adus de mercur si metale grele. Dar aici gasim somon crescut in lacuri sau in fiordurile norvegiene si e foarte bun...numai ca e cam gras, dar Tudor il mananca in piureul de dovlecel si cartof cu mare placere.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Cumatra,mai poti? ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
Nu prea!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Sabina spune:
http://farm4.static.flickr.com/3003/2964219868_1b3e6efb58_o.jpg
Yaia, da stiam de peste, dar bebeii in romania primesc din pacate putin peste (eu un a sunt lenesa rau...si nu ma pricep sa-l curat, si drum la hipermarket mai rarut....), de aia uleui asta de in cica ajuta f mult in cazul unei diete nu prea bogate in [peste.
vreau si eu somon crescut in lac 
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Sabina Ali, sa-ti traiasca Sonia! sa fie norocoasa, sanatoasa si sa aiba parte de o viata frumoasa! fetele, mie mi-ar fi tare frica sa ii dau medicamente cu lingurita, sa nu asocieze cu mancarea. Carpatina, am vazut trandafisaul de un an! e o frumoasa si o scumpa!! Gh doarme in scaunul de masa , a adormit mancand fructele acu vreo ora. Ii curge un muc din nas si sta ca un betiv ordinar de prin santuri:)) Adi, ce stuii despre uleiul de in? am aflat ca ar trebui dat o lg pe zi la copii, ca e bogat in omega 3, la copiii cu dermatita face MINUNI . Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina, de uleiul de in am auzit numai lucruri bune. Insa stiu ca are viata scurta, din cauza ca are viata de doar cateva saptamani, se rancezeste f usor si uneori are adaosuri de antioxidanti. Si nu poti gati cu el!!! Eu prefer totusi uleiul de peste ca supliment nutritiv, pt ca mi se pare mai complet si ca are efecte pe mai mult eplanuri, mai ales la nivelul ficatului si sistemului nervos. Si cu asta trebuie avut grija de sursa folosita, trebuie cautate capsule facute din peste din crescatorii. Daca vrei pt copii, sunt niste pastile gumate care se pot da de la 2-3 ani, mi se pare. Insa cea mai buna sursa de Omega3 e pestele gras (somon, pastrav oceanic, sardine, macrou, hering etc). Dar daca oferta e slaba, tot la supliment nutritiv ajungeti.
Te-am lamurit bustean
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
aniast72 spune:
Sabina, ma gandeam eu ca nu ratezi asemenea poza... 
Andreea
in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Sabina spune:
Yiaia, sa stii ca poza asta am facut-o cu aparatu vechi, ca ala nou face zgomot cand clickai:)))
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
Papanasho, tatal meu avea oroare de mers la medic. De fapt el e mai gras si ii era teama sa i se ia sange pt. analize, asa na nu mergea niciodata. Si el credea ca singurul doctor care o sa-l vada va fi popa! Asta pana cand a avut probleme cu "ceasul", cum ii zice el, (inima adica), era slabit tot si pana si el a fost convins ca o sa moara de durere daca nu o sa mearga la medic. Acum s-a facut bine si merge la control regulat, ia medicamente si nu mai are probleme.
Parerea mea e ca daca reusesti sa-i explici ca nu doar el e afectat de problema asta, ci si tu suferi alaturi de el si ca o sa fie bine, poate il convingi. Sau sa faci ceva sa-l doara rau de tot...dar la voi e mai complicata situatia ca sora ta ii face calmante...dupa ureche...poate cu ea ar trebui sa ai discutia.
O sa fie bine, ai sa vezi!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Andreea, pai de aceea am preferat si eu Ketof. Dar de ce si Zyrtec atunci? Ca tot antialergice/antihistaminica sunt amandoua. Nu? Greu de tot cu medicamentele la noi. Nu prea avea cum sa se sature Bubu ca nu a mai luat de primavara trecuta si nici atunci. De fapt el nu le-a luat niciodata cu usurinta. Vreun sfat pentru aerosoli, ceva? E tare important sa ii facem dar urla ca din gura de sarpe. Dimineata era mai bine, acum e iar ragusit rau.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Sabina spune:
Adi, pai uleiu asta cica o linguita/lingura strecurata prin mancare in fiecare zi, si crud.Nu trebuie gatit cu el.
Am o amica, cu ulei din asta si vitamina E si-a vindecat fata de DA.
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)