Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (207)
Raspunsuri - Pagina 16
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
La noi recomandarea e sa "stam" pe "formula" pana la 1 an jumate... |
Aici traditia asta e pacatoasa. Astia pe vremea cand nu era transportul aerian asa accesibil si nu importau mare lucru, nu aveau decat cartofi, carne si lapte. Restul erau toate scumpe sau inaccesibile. La pranz adultii mananca de obicei carne + cartofi (de obicei doar fierti, fara nimic altceva) si beau lapte!

Am innebunit cand am vazut asta. Dar asa ii invata inca din scoala, unde nu au iaurt+corn, asa cum e in Romania, ci cana cu lapte plus farfuria cu mancare. Joia e zi de supa de mazare cu carne tocata in toate scolile din Finlanda!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
mihailescu teodora spune:
Cumatra,mai poti?
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Sabina spune:
Ali, sa-ti traiasca Sonia! sa fie norocoasa, sanatoasa si sa aiba parte de o viata frumoasa!
fetele, mie mi-ar fi tare frica sa ii dau medicamente cu lingurita, sa nu asocieze cu mancarea.
Carpatina, am vazut trandafisaul de un an! e o frumoasa si o scumpa!!
Gh doarme in scaunul de masa , a adormit mancand fructele acu vreo ora. Ii curge un muc din nas si sta ca un betiv ordinar de prin santuri:))
Adi, ce stuii despre uleiul de in? am aflat ca ar trebui dat o lg pe zi la copii, ca e bogat in omega 3, la copiii cu dermatita face MINUNI .
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui luy
Se spune : " cel al carui nume nu trebuie rostit " |
In domeniul vrajitoriei sunt de mult timp, dar macar speram ca sunt o ea si ca nu sunt de partea neagra a magiei!
Poze
Sabina spune:
papanash, experienta familiei noastre cu prostata e mult prea sinistra ca sa o mai pot si povesti.
Concluzia, fa ce stii, numa sa se controleze/opereze/whatever....ieri!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Adi, ca sa preiau filmul trebuie sa fie intr-un format accesibil copierii, nu webshot si nici onetruemedia. Asa mi-a trimis si Marunzika un film frumos pe webshot dar nu am reusit sa-l copiez. cel mai simplu e sa intram concomitent pe mess ( daca ai cont) si sa mi-l trimiti de-acolo. Asa au facut toate fetele pe care inca o data le pup si le mai astept pe-aici. Ramonaiani, Ramonarosca, ce mai e cu voi,de ce nu mai dati nici un semn ? fetelor, eu stau cu messul inchis, cum il deschid cum ma agata soacra-mea, si e vorba lunga.....am inteles ca exista optiunea ca sa ma fac invizibila numai cui vreau eu, asa-i ? ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
Papanash, ID-ul meu e acelasi cu id-ul de aici.
Pt a fi invizibila doar pt anumite personae, dai right click, alegi "stealth settings" si alegi a treia optiune, "appear permanently offline..." si gata, nu mai esti vizibila decat pt cine vrei tu
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Sangele poate fi de la o capilara fragila, Alex pateste asa de la apa marina folosita in mod repetat. Initial am suspectat Vibrocil, apoi am vazut ca facea de la apa marina. |
Probabil e de la un vas capliar care s-a spart, azi dimineata avea sange in nas, apoi au venit muci curati. La el nu e de la apa de mare ca inca nu a facut cunostinta cu ea, acum i-am luat de la farmacie. Aici am gasit Otrimer, sper sa fie acelasi lucru, e un spray mic si scrie ca e doar apa sarata de mare.
Nici nu stiti voi ce mirate se uita la mine tantile farmaciste cand le cer cate o trasnaie care la ei nu prea se foloseste. Azi mi-a dat un spray de nas pt. copii, Nasolin. Am gasit eu ulterior sprayul cu apa de mare, pe raft (se termina in mer si m-am gandit ca asta trebuie sa fie). Dar saraca tanti farmacista era pierduta cand i-am cerut trasnaia.
Poze
aniast72 spune:
Buna dimineata pe la pranz
adimercedes, ca tot intrebai de ou, eu i-am facut lui Vladi un piure dintr-un dovlecel si un morcov fierti cu apa si putin ulei de masline. In el am pus galbenusul de ou, nu pot sa spun ca se omoara dupa preparat dar mananca mai mult de jumatate. Am incercat cu branzica dar mi se pare si mie cumplit de innecacios.
devylla, o sa incerc si eu budinca de orez...suna tare bine.
alehiam, buburestiul e orasul ala mare din sudul Ploiestiului, la vreo 60 km? ![]()
aandreea27, ce matinala ai fost avand in vedere ca azi-noapte bantuiai si tu pe forum...
betty, cum a mancat Mario omleta? Ai avut succes?
gabitz, felicitari pentru kilogramele in minus. Intr-adevar, rezultatele motiveaza. Tine-o tot asa! 
Yaia, eu aveam tentativa cu laptele dar acum Vladi e pe mainile lui taica-su si daca el adoarme mai usor cu lapte inainte de somnul de pranz (la fel ca Tudor), pai taica-su se conformeaza ![]()
greyeras, da-le in colo de fiare, important e ca fratele tau nu a patit nimic.
Si mie mi-a zis dr sa scot copilul din casa chiar daca e racit, important e sa nu ploua si sa nu bata vantul.
papanash, sanatate multa tatalui tau. Din cate am inteles se poate opera la Spitalul Militar cu laser, si tatal meu a tot amanat operatia pe motiv de teama. Pana la urma s-a operat si a regretat ca a tot taraganat-o, vazand ce usor a fost.
luy, acum nu stiu daca zic bine...dar daca bati copilul pe spate cand ea se ineaca cu muci...oare aia nu cobor si nu-i fac mai mult rau? Sanatate multa ochioasei tale. 
Roxali,
pentru printesa ta!
Rox, cred ca Andrei nu mai suporta medicamentele... ca eu am gustat Ambroxolul si este chiar bun la gust, nu e nici f dulce nici amar. Am trecut si eu cu Vladi prin episoade cand vomita medicamentele dar ultima oara cand a racit chiar lua atat Ambroxolul cat si Zyrtecul cu placere (chiar canta in timp ce tinea gura deschisa (:D))
Andreea
in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
Luy, eu ii dau lui Vladi ceai de fructe granulat, de la Hipp sau Humana. Intotdeauna l-a baut cu placere, apa nu prea ii dau. Am incercat si eu sa-i pun Sinupretul in ceai si l-a refuzat. Incearca sa-i dai Sinupretul amestecat intr-un alt medicament (recomandat) dulce. 
papanash, ca sa te pitesti de soacra ta dai click dreapta pe ID-ul ei, selectezi "Stealth Settings" si dai "Appear permanently offline to mama soacra".
Edit: Hai ca pana ti-am raspuns eu, cred ca mama soacra deja vorbeste singura
Teo, na ca mi-ai luat-o inainte cu explicatiile. Sanatate multa! Ai grija de Mihnutu' sa n-o pateasca si el. 
Rox, mie mi-a zis dr sa-i dau Ketof inainte de culcare ca sa doarma mai bine, sa nu-l mai chinuie tusea in timpul noptii - efect pe care probabil Zyrtecul nu-l da.
Sabina, nu i-ai facut o poza lui Gheo in ipostaza asta? Cred ca e super haios... hai, nu rata momentul si impartaseste-l cu noi plssss...
Andreea
in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Yaia spune:
Sabina balerina 
Sotul meu vrea sa cumpere un nou aparat foto, dar vrea ceva mai bun, ca nu prea imi plac pozele pe care le facem cu aparatul pe care il avem. De exemplu, imi plac pozele tale, ale Piciulikai, dar sotul a zis ca noi nu avem asa camera buna, asa ca ne cumparam alta...numai ca nu ne pricepem. Deci, tu trebuie sa-mi zici ce camera e buna, cum e cu obiective si alte minunatii, eventual un ghid mic pt. amatori (asa, mai batuti in cap ca mine) pt. a reusi fotografii frumoase.
Stiu ca ai mai dat informatii de genul asta, dar nu am dat atentie la acel moment...daca nu ai timp sau chef de pasaricile mele, e ok, nu-i bai!
Mersi anticipat!
Poze