Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (207)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Yiaia, sa stii ca poza asta am facut-o cu aparatu vechi, ca ala nou face zgomot cand clickai:)))

Stai linistita, tot astept raspuns de la tine, poza asta nu m-a facut sa-mi pierd increderea in cunostintele tale in ale fotografiei!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

sabina - sa inteleg ca gh "daduse pe gat" toata sticla de borsec?
eu lui stefan ii dau ministelari....banuiesc ca intrebai de omega 3 pt sofia...

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

LA MULTI ANI, SONIA!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

ANDREEA de ploiesti vreau nu vreau sunt matinala,ptr ca baietelul meu este navetist,la 7 cel tarziu este deja in fundulet.apoi mai urla pe langa ma-sa sa se trezeasca si ea.
ROXANA ma bucur ca este alex mai bine.si bubu o sa fie o sa vezi.pana atunci,chiar mai poti?mie imi era greu cu un bolnavior dar cu 2?
papanash,operatie de prostata nu a facut nimeni in familia mea,din pct asta de vedere nu te pot ajuta.dar incapatanati.......am avut 2.atat de mult au fugit de cutit ca tot acolo au ajuns.ani de zile au negat ca sunt bolnavi de ceva,au aplicat tratamente care mai rau le-au facut si in final unul s-a operat la rinichi iar celalat la picior.si cat am muncit sa ii convingem.incearca in continuare sa iti convingi tatal si multa sanatate.

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Sabina, eu de ce nu reusesc sa vad poza cu Gheo? Imi da eroare....

Andreea in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Abia acum am reusit sa citesc,iar aveti tastarita??????/ sau mai bine spus nu mai am eu timp.....ma terorizeaza copcilul asta cu prostioarele lui...nu va mai spun ce l-a dus bibilica....ca iar ma intreaba cineva unde eram...

Papanash ti-au raspuns fetele, eu fac altfel, am setat mess-ul sa fiu invizibila cand intru( de asta am spus ca este mereu deschis)si ma fac vizibila numai atunci cand vreau sau tb sa vb cu cineva, de regula cine stie imi da baazz de control, daca pot raspund, daca nuu mai incearaca sau dau eu cand ma eliberez.

Aaaaaaaa foarte important, prietena mea cea mai buna este insarcinata din nou(a pierdut prima sarcina in ian sau februarie), are 7 saptamani si sangereaza, analizele ok, la eco nu se vede cauza sangerari....ati mai patit careva asa ceva??????ce tratatament ati facut?????

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Adi, pai uleiu asta cica o linguita/lingura strecurata prin mancare in fiecare zi, si crud.Nu trebuie gatit cu el.
Am o amica, cu ulei din asta si vitamina E si-a vindecat fata de DA.

Sabina, da, in mancare e super ok, doar sa fii atenta ca se rancezeste f usor. Eventual sa il tii in frigider. Eu te avertizam ca nu se gateste cu el . Crud se pune si in salate. E ok sa il dai la copii. E recomandat bebelusilor pt Omega3, dar sa fii atenta sa nu aiba diverse adaosuri de conservanti.

Eu ziceam ca uleiul de peste mi se pare mai complet. Dar ala nu il poti da pur si simplu copiilor, din cauza gustului/mirosului pregnant de peste.

Da-le linistita, ca ajuta f mult.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Cecilia, sa ia utrogestan, 2 capsule de 3 ori pe zi. Daca inca sangereaza sa le ia oral. Sa-si faca la 2 zile beta HCG (analiza de sange). Daca creste inseamna ca e totul in regula. Daca scade...nu e bine. Momentan cred ca e singurul lucru care-l poate face. Sa mai incerce sa-si faca o programare la Iosup ca are ochi de vultur si poate descopera motivul sangerarii. O fi vreun hematom cum am patit si eu...

Andreea in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Aaaaaaaa foarte important, prietena mea cea mai buna este insarcinata din nou(a pierdut prima sarcina in ian sau februarie), are 7 saptamani si sangereaza, analizele ok, la eco nu se vede cauza sangerari....ati mai patit careva asa ceva??????ce tratatament ati facut?????

Cecilia, eu nu am avut astfel de probleme, dar stiu ca se recomanda Utrogestan intravaginal, 2 ovule/zi, dimineata si seara sau ii va zice medicul exact dozajul. Ovulele intravaginale sunt mai bune decat pastilele, pt ca se absoarbe mai bine si nu ataca ficatul precum cum o fac pastilele. Plus ca pastilele dau si greturi si stari nasoale. Ovule daca nu sangereaza abundent. Daca e numai spotting, atunci e ok ovule.

Utrogestan pana la sapt 12, stiam eu...

Sanatate .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput