Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 13
LaLa_20 spune:
Uf...ce de doctori creti pe lumea asta...Suna telefonul sotului,era un prieten vechi si sotu nu vroia sa-i raspunda,dar fiindca insista am raspuns eu si mai intr-o doara si saracu om a izbucnit in plans spunandu-mi ca a nascut sotia lui un bebe de 3900 gr si cretinii astia au lasat-o intre timp sa se chinuie...ca intr-un final sa-i faca cezariara si bebe a inghitit lichid amniotic si are afectati destul de rau plamanii si primeste 3 antibiotice...mai mult nu am inteles...l-am sfatuit cu ce am putut si l-am incurajat...Saracii oameni ei ma sunasera ca stiau ca am trecut prin ceva asemanator si se gandeau ca-i pot sfatuii cumva,ce sa faca sa fie bine...

Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO 
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SIMONABB buna seara va rog spuneti-mi ce ati da unui copil de 8 luni racit, care nu are febra, doar stanuta si ii curg mucii. multumesc Simona http://community.webshots.com/user/simonabb |
eu ii pun Ophtamenone-n in nasuc, cate 1 picatura in fiecare nara de 3/zi. si ii aspir si nasucul. in 3-4 zile nu mai are nimic. multa sanatate.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
Laura I, pupici. ce mai face Thea? cum se mai simte? Daria nu a avut cojitele astea cand era mica, i-au aparut pe la 5-6 luni, poate pt ca nu o mai spalam pe cap in fiecare zi ca pana atunci, chiar nu stiu.
Mari
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ven spune:
Mary, crustele de lapte nu se fac pt. ca n-ai mai spalat-o zilnic pe cap. Sunt fiziologice, majoritatea (nu toti) bebelasii le fac.
ANormal e sa tot apara si dispara si la 5 ani, ca la Markus al meu, dar la el am descoperit cauza (am fost la derma), e consecinta a terenului atopic pe care il are.
Unguentul ala cu acid salicilic (sper ca bine zic) cica e bun, incearca-l. E ieftin, n-are rost sa incerci din prima cu Stelaker de la Mustela, care e mult mai scumpa.
Pupici Dariei frumoase! 
EliaElia spune:
Da, e foarte bun cel cu acid salicilic(si eu ti-am scris de el
) dar trebuie sa gasesti o farmacie cu laborator propriu ca la astea din lanturi gen sensiblu nu fac. Daca iti e aproape eu am gasit pe calea victoriei, chiar foarte aproape de magazin, parca Nicole se chema farmacia.Camelia si
Laura (06.02.2008)
nemary spune:
offf, Ven...si eu care imi faceam mustrari de constiinta. o sa merg la farmacie sa-i comand unguentul.
Mari
odiseea
POZE DARIA
emabucuresti spune:
Mary multumim si pupam fetele!
Am pus fimuletul facut in vara la intalnirea din Herastrau, ce micuti si dulci si falcosi erau toti! las'ca acum s-au facut si mai frumosi!
http://good-times.webshots.com/video/3084599800103950812SZehaJ
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
monicaa spune:
Am testat reteta de ovaz cu pere si a iesit delicioasa!!
Cam mult pentru portia de seara a Clarei mai ales ca a fost cu bucatele dar a mancat cam 200g. Restul l-am papat eu si a fost tare bun.
Pupici si seara frumoasa
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
docdecap spune:
salutare
vad ca va place blogu' meu...
. e la semnatura, paralelipipedic se cheama (nu vi s-a incretit limba?)
asta micu' al meu de o ora canta la el in patut, in loc sa doarma. cred ca stie ca tat-su e pe drum si trebuie sa ajunga, il asteapta ca pe alte alea. canta, cheama, daidai, stiti voi, dinalea cu gura plina de jucarii. ma amuza tare. m-am dus de cateva ori, pus suzeta, peste 5 minute canta iara.
Cati, eu iti recomand un psiholog, sau un psihiatru terapeut, ca altfel te trezesti cu o reteta de pastile si 'descurca-te'.
parerea mea e ca e depresie. tu esti foarte incarcata, si cu problemele care au fost cu tatal tau, recomandarea mea e ca daca plangi sa plangi 'cu directie', sa descarci durerea si tristetea care iti transmit mesaje ca sunt acolo, de unde si insomniile.
sunt multe lucruri pe capul nostru acum, si pe al tau inca atatea, e chiar de asteptat sa mai cedeze corpul asta din cand in cand, ca psihicul zice ca se tine tare, da' ce stie el?
te
tare si vorbeste, face bine! sau fa ca altii, un blog ![]()
Dana, eu dau o idee, mie imi place Ilinca pt. fata si Lucian sau Mircea pt baieti. cam romanesti. poate niste echivalente?
acus-acus vine tati, si vad ca asta mic a tacut. a, nu, il aud iara.
pupici
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
emabucuresti spune:
of, Lala20 ce veste trista, ma rog sa fie bine bebeul si sa se insanatoseasca fara urmari!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)